Realista24 írta:
'shutterisland írta:
nyilvan mindenkinek egyeni dontese, hogy rakattint e, de szerintem rohadt gyorsan ki fogunk egni ettol a sok szenvedestol es fajdalomtol ami szembe jon.
a covid miatt is eveket oregedett mindenki az overthinking miatt de ez a tema meg sokkolobb.
nem tudom ki hogy van vele, de en mar szinte mindent gorgetek tovabb, itt is egyre kevesebb hsz-t olvasok a temaban.
Az olyanok mint te, könnyen homokba dughatjak a fejüket.
Értem ezalatt, hogy milyen céljaid vannak? Vagyis, bármilyen lehet, könnyedén felül tudod írni, mert nincs és nem is akarsz gyereket.
Ha célod valami nagy karrier, max nem jön össze egy válság miatt, nem tudod megvenni a lehujabb cuccokat, drágább lesz a fű, stb.
De sztem akinek van vagy tervez gyerkőcöt, az ezt nem tudja megtenni.
Persze lehet ezt csinálni, csak pont olyan mint az orosz meg észak koreai híradások.
Én teljesen megértem shuttert, én is így vagyok vele. Covidnál még sokkal könnyebben távol tartottam magam a hírektől, a háború témával is így terveztem, de kb fél napig bírtam. Aztán az első 2-3 nap kb mindent elolvastam, azóta kicsit "visszább"
vettem, de itt még nehezebb nem kattintani. Gusztustalan a média, hányok tőle, most láttam egy clickbaitet ezzel a címmel; Kiderült: Magyarország kapja az atomot az oroszoktól... rohadjon meg az ilyen! ( rá lehet googlizni amúgy, a Roszatom egy semmilyen nyúlfarknyi iromány)
Nem értelek R24, miért a gyerekkel függ ez össze? Én inkább a társadalomban érezném nagam vakon, ha tájékozatlan lennék, de nagyon csábító amúgy. Tegnap is megnéztem a Tomcatos videót, érdekes volt, egyrészt nem bántam meg, de a rendőrfőnökös story, meg az autóból kirángatós videó durvára megfeküdte a lelkem, azóta is velem van... és azt se tudom eldönteni, hogy igaz e vagy nem, de asszem nem is akarom tudni.