Kb ide kapcsolódik, és fontos cikk:nmate írta:Az a bajom ezzel is, hogy megint nem lehet bebizonyítani, igaz-e.kierkegaard írta: https://444.hu/2022/02/28/milyen-csomag ... GH0uIiNSSs![]()
https://www.lakmusz.hu/hogyan-tudod-saj ... szarmazik/
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 1., kedd 10:24
Kb ide kapcsolódik, és fontos cikk:nmate írta:Az a bajom ezzel is, hogy megint nem lehet bebizonyítani, igaz-e.kierkegaard írta: https://444.hu/2022/02/28/milyen-csomag ... GH0uIiNSSs![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 1., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 1., kedd 10:01
Persze, megszívták, csak szárnyas huszárok bevetésével (mert a MIG 29-esek pont annyit érnek) kb. semmire nem mennek katonailag, a háború kiszélesedését viszont elősegítik.csababarca írta: Mondjuk ők eléggé megszívták a történelem során a földrajzi pozíciójuk miatt. Mint mi is.
Most is félnek mint a kutya, kellemes dolog lehet mikor fehéroroszok màr eleve a szomszédod, és most mèg az oroszok is azok lesznek lehet.
Persze az ukránokat is utálják alapesetben (volhina pl), ők se nagyo tudják melyik kezükbe harapjanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 1., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 1., kedd 9:01
Az a bajom ezzel is, hogy megint nem lehet bebizonyítani, igaz-e.kierkegaard írta: https://444.hu/2022/02/28/milyen-csomag ... GH0uIiNSSs
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 1., kedd 9:00
Mondjuk ők eléggé megszívták a történelem során a földrajzi pozíciójuk miatt. Mint mi is.Swineherd írta: A lengyelek meg most akarnak elégtételt venni az összes történelmi sérelmükért...
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 1., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 8:36
Akartam irni, hogy ha mindenki az igazat keresi 1000 evre visszamenoleg, mindenki kurvara meg van sertodve es idegbajos, a sok venember nem tudja elengedni a múltat, akkor ez lesz belole.Swineherd írta: A lengyelek meg most akarnak elégtételt venni az összes történelmi sérelmükért...
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 1., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 1., kedd 8:21
Hiába vagyunk a szomszédban, még a végén itt leszünk a legjobb helyen___Samy___ írta: Kanada es Ausztralia is fegyvereket kuld az ukranoknak. Akkor mar tenyleg csak Uj-Zeland marad.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 1., kedd 8:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 1., kedd 8:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 7:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 1., kedd 7:13
Mert ha információ hiányában bármilyen rossz döntést hozol, akkor csak magaddal szúrsz ki. Nem csak háború, COVID esetén van ez így.Donát írta:Nem nézek ilyen videókat, már akkor sem néztem, amikor az Isis idején jöttek a gusztustalanságok, de ez be volt integrálva a Tomcat videóba.Realista24 írta: Nem a videóra reagáltam, hanem arra hogy az sztem nem megoldás hogy nem olvasol híreket a témában, mert lehúz.
Ezért írom hogy van aki megteheti, van aki nem. Itt jön képbe a gyerek.
Ilyen videókat én sem nézek.
Azt nem értettem, hogy miért a gyerek függvénye, hogy megteheted-e, hogy tájékozatlan maradj?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. március 1., kedd 6:55
Nem nézek ilyen videókat, már akkor sem néztem, amikor az Isis idején jöttek a gusztustalanságok, de ez be volt integrálva a Tomcat videóba.Realista24 írta: Nem a videóra reagáltam, hanem arra hogy az sztem nem megoldás hogy nem olvasol híreket a témában, mert lehúz.
Ezért írom hogy van aki megteheti, van aki nem. Itt jön képbe a gyerek.
Ilyen videókat én sem nézek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 6:48
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. március 1., kedd 6:35
Én teljesen megértem shuttert, én is így vagyok vele. Covidnál még sokkal könnyebben távol tartottam magam a hírektől, a háború témával is így terveztem, de kb fél napig bírtam. Aztán az első 2-3 nap kb mindent elolvastam, azóta kicsit "visszább"Realista24 írta:Az olyanok mint te, könnyen homokba dughatjak a fejüket.'shutterisland írta: nyilvan mindenkinek egyeni dontese, hogy rakattint e, de szerintem rohadt gyorsan ki fogunk egni ettol a sok szenvedestol es fajdalomtol ami szembe jon.
a covid miatt is eveket oregedett mindenki az overthinking miatt de ez a tema meg sokkolobb.
nem tudom ki hogy van vele, de en mar szinte mindent gorgetek tovabb, itt is egyre kevesebb hsz-t olvasok a temaban.![]()
Értem ezalatt, hogy milyen céljaid vannak? Vagyis, bármilyen lehet, könnyedén felül tudod írni, mert nincs és nem is akarsz gyereket.
Ha célod valami nagy karrier, max nem jön össze egy válság miatt, nem tudod megvenni a lehujabb cuccokat, drágább lesz a fű, stb.
De sztem akinek van vagy tervez gyerkőcöt, az ezt nem tudja megtenni.
Persze lehet ezt csinálni, csak pont olyan mint az orosz meg észak koreai híradások.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 6:11
Az olyanok mint te, könnyen homokba dughatjak a fejüket.'shutterisland írta: nyilvan mindenkinek egyeni dontese, hogy rakattint e, de szerintem rohadt gyorsan ki fogunk egni ettol a sok szenvedestol es fajdalomtol ami szembe jon.
a covid miatt is eveket oregedett mindenki az overthinking miatt de ez a tema meg sokkolobb.
nem tudom ki hogy van vele, de en mar szinte mindent gorgetek tovabb, itt is egyre kevesebb hsz-t olvasok a temaban.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 4:12
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem