Én egy kicsivel adnék több lehetőséget pár cserének, mert ez a hajtós heti 2 meccses terhelés szerintem sok.
Amivel elégedett vagyok azaz, hogy Asensio és Rodrygo jól vannak használva a jobboson. Szerintem belőlük így lehet a legtöbbet kihozni még ha nem is extrák és nem igazán lenne helyük a csapatban. A bal oldalon szerintem Vinícius helyett többet lehetne Hazard-t használni - ha már egészséges végre- de a brazil kezdőhelye megkérdőjelezhetetlen, csak amikor a fáradtság jelei látszanak, akkor kellene a belgát jobban használni.
A középpályán egyértelműen Valverdét hiányolom és ha már itt van Camavingát is. Ha egyszerre nem is jó ötlet őket játszatni, néha a már kizsigerelt Kroos és Modric helyett, esetlegesen a hanyatló Casemiro alternatívájaként játszhatnának.
A védelemben a betömörülő kiscsapatok ellen elő kellene venni Marcelot, az Elche ellen a kupában láttuk, hogy megy ez neki. Megkopott, de szerintem bőven jól lehetne használni, sokkal jobban mint Mendyt abban az esetben. Nacho is többet játszana nálam, nem csak akkor, amikor valaki sérült/eltiltott.
Egyébként a csapat ki van maxolva a körülményekhez képest. Ezek a játékosok ezzel a gyenge jobb oldallal, a foghíjas támadósorral, az öregedő középpályával, és ilyen gazdaságos körülmények között bőven jól mennek. Nekem legalábbis túlteljesítik eddig azt, amit elvártam volna. (Persze a PSG-t jó lenne kiejteni, nem olyan nagy szám az a csapat

)