a covid miatt is eveket oregedett mindenki az overthinking miatt de ez a tema meg sokkolobb.
nem tudom ki hogy van vele, de en mar szinte mindent gorgetek tovabb, itt is egyre kevesebb hsz-t olvasok a temaban.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 28., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 28., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 28., hétfő 21:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 28., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 28., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 28., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 28., hétfő 20:19
De most Roli azt írja hogy oroszok voltak.hehetheoriginal írta:A swine altal linkelt tomcat videoban benne van.soadroli írta:
láttam róla videót, gondoltam belinkelem de inkább nem.
De ugye kacagni kell rajta, amikor az ember mondja, hogy miert lonenek sajatokra egy haboruban, biztos viccelodes csak.
ez eleg gyenge lista, emiatt nem tamad egy szovjetorszag egy ukrajnara...1. Krim elismerése mint Oroszország része
2. Demilitarizálás + nácitalanítás
3. Semleges státusz Ukrajnának
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 20:12
A swine altal linkelt tomcat videoban benne van.soadroli írta:láttam róla videót, gondoltam belinkelem de inkább nem.Realista24 írta: Ez ismét egy nehezen hihető történet.
ez eleg gyenge lista, emiatt nem tamad egy szovjetorszag egy ukrajnara...1. Krim elismerése mint Oroszország része
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 28., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. február 28., hétfő 20:08
Ha csak ezeket kérte, akkor rohadt gyorsan rá kell kényszeríteni az ukránokat az elfogadásra.Professore írta: Állítólag Putyko feltételei az offenzíva leállítására a következők voltak:
1. Krim elismerése mint Oroszország része
Mondjuk a nácitalanítás alatt mit ért mai napig nem tudjuk... Jót biztos hogy nem. Az 1. az kvázi adott, a 3. se világvége. Maradna a 2. mint elfogadhatatlan feltetel. Aztán lehet ebből semmi sem igaz...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 28., hétfő 20:05
Nehezen hihető, de sajnos nagyon nagy rá az esély, hogy igaz. Vagy kurva jól tudnak hazudni és színészkedni a megmaradt 2 hölgy és a gyerekek. Az mesélte (feleségem volt osztálytársa), aki összeszedte őket tegnap a határon Tiszabecsnél (ezt most nem tudom jobban megfogalmazni) és szállást nyújtot nekik. Gyakoraltilag mindenkit lesokkolt az eset.Realista24 írta: Ez ismét egy nehezen hihető történet.
Sajnos ez a nyugati kommunikációban úgy jelenik meg, hogy ez csak kitaláció (nehezen hihető...), ezt csak az exKGB-s elmeháborodott háborús bűnös találta ki, hogy lerohanja a világot. Tegnap írtam is, hogy ezekben a harcokban már több mint 3000 CIVIL halt meg. Jött is a down vote...kierkegaard írta:Az ukranok folyamatosan lottek a levalt orosz megyeket, Konkret neonaci zaszloaljakat mukodtettek. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion , https://youtu.be/pHIO-appPacProfessore írta:
Mondjuk a nácitalanítás alatt mit ért mai napig nem tudjuk..
szoszerint neonaci zaszloalj 2022ben ami az ukran hadsereg resze.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 28., hétfő 20:00
Az ukranok folyamatosan lottek a levalt orosz megyeket, Konkret neonaci zaszloaljakat mukodtettek. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion , https://youtu.be/pHIO-appPacProfessore írta:
Mondjuk a nácitalanítás alatt mit ért mai napig nem tudjuk..
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 28., hétfő 19:57
ja sorry, amit én láttam azt elvileg oroszok lőtték szét.cart írta: És az honnan derül ki egy videóból hogy ukránok voltak? Elkérték az igazolványokat?
HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 28., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 28., hétfő 19:52
láttam róla videót, gondoltam belinkelem de inkább nem.Realista24 írta: Ez ismét egy nehezen hihető történet.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 28., hétfő 19:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 28., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 28., hétfő 19:43
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem