Csak azok a nagy hatótávolságú rakéták egyrészt drágák, másrészt minél hosszabban repülnek, annál könnyebb leszedni őket. Új-Zéland egyetlen hátránya, hogy elég sok mikro-földrengése van, a tektonikai aktivitás továbbra sem elhanyagolható (https://hu.wikipedia.org/wiki/Új-Zéland_földtörténete). A hétköznapokban persze nem para, de nem egy Magyarország, ami szerintem az egyik legtutibb hely a világon környezeti és éghajlati szempontból, főleg ha nagy-magyarosan kiterjesztjük a Kárpát-medencére.ikarus93 írta: Hollandiába lakom az elég messze van egy Orosz inváziótól.
Ha atomról van szó akkor meg tök mindegy a föld másik végét is elérik a nagy ható távolságú bombákkal.

Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Pontosan erre gondoltam én is. Én nyitott vagyok erre is arra is mint ahogy Remy is írta, de sajnos sokaknál azt látom hogy ide ne jöjjenek, õt viszont azért fogadják tárt karokkal.hehetheoriginal írta: azert most hogy mar kiterveltetek mindent, azert ne lepodjetek meg, ha esetleg uj zeland azert az orrotok ala nyomja a stop tablat a bejaratnal![]()
-
Kíváncsi vagyok, mikor indul el a háttérben (vagy hol tart jelenleg) olyan egyezkedés az EU és Putyin között, hogy utóbbi viszonylag mérsékelt arcvesztéssel ki tudjon farolni ebből a helyzetből. Az USA verheti a tamtamot, én az EU helyében ledobnék néhány horgonyt Ukrajnában a jövőre készülve, de közben részben engedve az orosz követeléseknek, és engedném Putyinnak, hogy viszonylag úriember módjára visszavonja a csapatait. Utána pedig folytatnám a közvéleménytől rejtve a korábbi gyakorlat upgrade-elt változatát, kevesebb pénzügyi mohósággal és több stratégiai gondolattal.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nekem labda helyett egy péntek kéne, mint robinsonnakTjacks írta:Akartam mondani, hogy szép és jó ez a tervezgetés, de azért ezt ne úgy képzeljem el amikor muterral - értsd asszonnyal - leülünk tavasszal hogy akkor "te hová mennél drágám?"hehetheoriginal írta: azert most hogy mar kiterveltetek mindent, azert ne lepodjetek meg, ha esetleg uj zeland azert az orrotok ala nyomja a stop tablat a bejaratnal![]()
![]()
Amúgy ha egyedül lennék én frankón csapatnám az erdőbe, olyan viskót tákolok hogy beszarsz. Az első viharig amíg agyon nem csap egy 10méteres fa.![]()
előbb-utóbb csak hozzám verődne egy korcs kutya is, nah meg vinnék egy labdát magamnak hogy nekem is legyen egy Wilsonom mint Tom Hanksnek![]()

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Akartam mondani, hogy szép és jó ez a tervezgetés, de azért ezt ne úgy képzeljem el amikor muterral - értsd asszonnyal - leülünk tavasszal hogy akkor "te hová mennél drágám?"hehetheoriginal írta: azert most hogy mar kiterveltetek mindent, azert ne lepodjetek meg, ha esetleg uj zeland azert az orrotok ala nyomja a stop tablat a bejaratnal![]()

Amúgy ha egyedül lennék én frankón csapatnám az erdőbe, olyan viskót tákolok hogy beszarsz. Az első viharig amíg agyon nem csap egy 10méteres fa.

előbb-utóbb csak hozzám verődne egy korcs kutya is, nah meg vinnék egy labdát magamnak hogy nekem is legyen egy Wilsonom mint Tom Hanksnek

- ikarus93
Hollandiába lakom az elég messze van egy Orosz inváziótól.
Ha atomról van szó akkor meg tök mindegy a föld másik végét is elérik a nagy ható távolságú bombákkal.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo de gondolom a kollega arra gondolt, hogy repulojegy csaladnak es szallas stb sokba faj, azert ez nem olyan egyszeru, ahogy irtak is, pl uj-zeland eseteben is.nehogy azt hidd, azt garantalom, hogy ha beüt a tenyleges gebasz, akkor nincs szabály sok embernél, hanem bármi áron elérni a célt, ezen esetben konkrétan az ő és a családja élete a tét.
vagy ha a hatitaskas menekulttaboros, satras verziorol beszelunk, akkor nem szoltam.
- hehetheoriginal
azert most hogy mar kiterveltetek mindent, azert ne lepodjetek meg, ha esetleg uj zeland azert az orrotok ala nyomja a stop tablat a bejaratnal

thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Kulturalis meg vallasi teren minimalis a kulonbseg egy europai, amerikai meg uj-zelandi kozott. A nyelv ismereteben azert a nagy tobbseg be tud illeszkedni. Mig egy szir teljesen mas vilagbol erkezik, teljesen mas az eletmodja, az ertekei, stb.Halfkey írta: Remélem akik háború esetén kimennének letelepedni Új-Zélandra, azok amúgy nálunk tárt karokkal várják a szíreket mondjuk![]()
-
az más mert az új zélandiak kapnak egy olyan embertömeget akik társadalmi és egyéni szinten ugyan ott vagy majdnem ugyan ott tartanak.Halfkey írta: Remélem akik háború esetén kimennének letelepedni Új-Zélandra, azok amúgy nálunk tárt karokkal várják a szíreket mondjuk![]()
Míg a szírek és egyéb helyekről érkezők teljesen máshol tartanak. Ők nem kompatibilisek velünk. Ezért se tudnak beilleszkedni se a fekák se a közel keletiek az euban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tőlem jöhet bárki bárhová, ha tisztességesen elkezd dolgozni és civilizált módon akar élni. Legyen szír, afgán, marslakó, stb.Halfkey írta: Remélem akik háború esetén kimennének letelepedni Új-Zélandra, azok amúgy nálunk tárt karokkal várják a szíreket mondjuk![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
nehogy azt hidd, azt garantalom, hogy ha beüt a tenyleges gebasz, akkor nincs szabály sok embernél, hanem bármi áron elérni a célt, ezen esetben konkrétan az ő és a családja élete a tét.Yazid írta: én csak irigykedni tudok hogy sokaknak lenne 6-10 misi rögtön új életet kezdeni![]()
thereisonly1ronaldo
én csak irigykedni tudok hogy sokaknak lenne 6-10 misi rögtön új életet kezdeni

Remélem akik háború esetén kimennének letelepedni Új-Zélandra, azok amúgy nálunk tárt karokkal várják a szíreket mondjuk

- hehetheoriginal
Pa pa pa parádééééBabinho írta: Ha Magyarországon gond lenne, akkor első körben Ibiza, autóval megvan hamar. Ha nagyobb gond lenne akkor Kanada, vagy Ausztrália.
Teddfelakezedet
Teddfelakezedet
En mas vagyok

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
De bazmeg tele van hobbitokkal, meg a kormany is a rossz oldalon van.node írta: Új-Zélandot csak ajánlani tudom, nagyon klassz hely és messze van mindentől. Apró bökkenő, hogy jelenleg le van zárva a külföldiek előtt a Covid miatt.
thereisonly1ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ráadásul amúgy sem egyszerű ott letelepedni. még covid előtt sem.node írta: Új-Zélandot csak ajánlani tudom, nagyon klassz hely és messze van mindentől. Apró bökkenő, hogy jelenleg le van zárva a külföldiek előtt a Covid miatt.
https://www.msn.com/en-xl/europe/top-st ... d=msedgntp
gecc, ezek tényeleg fullba belerángatják európát is a háborúba...kibaszott necces.
-
Új-Zélandot csak ajánlani tudom, nagyon klassz hely és messze van mindentől. Apró bökkenő, hogy jelenleg le van zárva a külföldiek előtt a Covid miatt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem azt mondtam, hogy ne lehetne uj eletet kezdeni foleg angol nyelvtudassal, millioan megtettuk mar ezt haboru nelkul is.
hanem hogy akik a vilag masik pontjat lovik be azok feltetelezem nem valami motelben varnak ott a haboru veget, hanem letelepedni mennenek ki.
bar szerintem ha egesz europa haboruban all es mindenki megindul ezekbe az orszagokba, az is katasztrofa lesz.
hanem hogy akik a vilag masik pontjat lovik be azok feltetelezem nem valami motelben varnak ott a haboru veget, hanem letelepedni mennenek ki.
bar szerintem ha egesz europa haboruban all es mindenki megindul ezekbe az orszagokba, az is katasztrofa lesz.