Pa pa pa parádééééBabinho írta: Ha Magyarországon gond lenne, akkor első körben Ibiza, autóval megvan hamar. Ha nagyobb gond lenne akkor Kanada, vagy Ausztrália.
Teddfelakezedet
Teddfelakezedet
En mas vagyok

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 12:15
Pa pa pa parádééééBabinho írta: Ha Magyarországon gond lenne, akkor első körben Ibiza, autóval megvan hamar. Ha nagyobb gond lenne akkor Kanada, vagy Ausztrália.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 28., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 12:11
De bazmeg tele van hobbitokkal, meg a kormany is a rossz oldalon van.node írta: Új-Zélandot csak ajánlani tudom, nagyon klassz hely és messze van mindentől. Apró bökkenő, hogy jelenleg le van zárva a külföldiek előtt a Covid miatt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. február 28., hétfő 12:10
ráadásul amúgy sem egyszerű ott letelepedni. még covid előtt sem.node írta: Új-Zélandot csak ajánlani tudom, nagyon klassz hely és messze van mindentől. Apró bökkenő, hogy jelenleg le van zárva a külföldiek előtt a Covid miatt.
HozzászólásSzerző: node » 2022. február 28., hétfő 12:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 28., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 28., hétfő 11:52
Ha a jelenlegi munkám megszűnne (lenne rá esély egy háború esetén), akkor is megpróbálnék elhelyezkedni, mint backend web fejlesztő. Kezdek most majd új kurzust amúgy is, cybersecurity témakörben, amiből megpróbálok valamit a munkámba építeni. Nehéz, ez nem az a téma amit csak úgy összekattintgatsz, mint egy alap webshopot, de a semminél több.'shutterisland írta: es mit csinalnatok pl ausztraliaban vagy uj zelandon ?
csak meghuznatok magatokat felelve az osszes tartalekotokat (mert azert nem egy olcso kaland hacsak nem mezitlab elindultok mint a szirek) vagy akkor meg is probalnatok letelepedni ?
en szerintem mar nem koltozkodok megint, ha meg a uk-t is lebombazzak akkor igy jartam.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 28., hétfő 11:51
https://youtu.be/PKuhyagObX4hehetheoriginal írta: Sztem nem vagyok egyedul, hogy elgondolkozok neha, hogy legszukebb csaladdal a semmi kozepen egy erdőben elni valahol, minden civilizaciotol, faszkalap idiota emberektol tavol.
Csak aztan nehogy unabomberre valjon valaki![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 28., hétfő 11:51
A konfliktusért igen, én is ezt írtam.nmate írta:nagyon-nagyon egyértelmű, hogy minden fél sáros.Pipita írta: Továbbra sem amerikai tankok lövik az ártatlan embereket Ukrajnában.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 28., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 28., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 28., hétfő 11:46
Hát, ha atomoznak, akkor Európa úgyis élhetetlen lesz a következő pár ezer évben. Szóval szerintem letelepednénk.'shutterisland írta: es mit csinalnatok pl ausztraliaban vagy uj zelandon ?
csak meghuznatok magatokat felelve az osszes tartalekotokat (mert azert nem egy olcso kaland hacsak nem mezitlab elindultok mint a szirek) vagy akkor meg is probalnatok letelepedni ?
en szerintem mar nem koltozkodok megint, ha meg a uk-t is lebombazzak akkor igy jartam.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 28., hétfő 11:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 28., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 28., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: node » 2022. február 28., hétfő 11:38
Hát, megtettem, csak hogy lásd, tényleg igyekszem több forrásból tájékozódni. Abban természetesen teljesen egyetértek vele, hogy itt nem angyalkák harcolnak a patás ördögök ellen. De próbáld meg kicsit más szemmel nézni, amit és ahogy mond, és neked is fel fog tűnni néhány lényeges érveléstechnikai részlet:Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
Ha valakit érdekel egy szektamentes, értelmes elemzés, az nézze végig.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. február 28., hétfő 11:37
Addig nem mennék.nmate írta:Jakutföld? Oda a kutya sem megy, főleg télenrikko írta:de Oroszország is benne van![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 28., hétfő 11:37
Iceland is the way.hehetheoriginal írta: Sztem nem vagyok egyedul, hogy elgondolkozok neha, hogy legszukebb csaladdal a semmi kozepen egy erdőben elni valahol, minden civilizaciotol, faszkalap idiota emberektol tavol.
Csak aztan nehogy unabomberre valjon valaki![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 28., hétfő 11:30
Jakutföld? Oda a kutya sem megy, főleg télenrikko írta:de Oroszország is benne van
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem