megoszto fazon az fix.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 28., hétfő 9:42
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 28., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 28., hétfő 9:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 28., hétfő 9:21
Amikor épp nem prolizik, meg felsőbbrendűsködik, akkor azért van benne pár értelmes dolog. De igen, nehéz hallgatni sokszor a stílus miatt.h.csabi írta:El is gondolkoztam az elején, hogy én ilyen egyszerű tudálékos proliként méltó vagyok-e az anyag meghallgatására.Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
Ha valakit érdekel egy szektamentes, értelmes elemzés, az nézze végig.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 28., hétfő 9:11
az ott ge$$ egy merida dual thrust. az nem a robin biciklije?'shutterisland írta: ja hat en is neztem a tolvajkergetoket pl, nem is azert irtam, csak meglepodve tapasztaltam, hogy o meg "van" mert ezer eve nem neztem utana.![]()
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2022. február 28., hétfő 9:10
El is gondolkoztam az elején, hogy én ilyen egyszerű tudálékos proliként méltó vagyok-e az anyag meghallgatására.Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
Ha valakit érdekel egy szektamentes, értelmes elemzés, az nézze végig.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 28., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 28., hétfő 9:09
Mert a nyugatnak mindent engedni kell? Az USA-t miert nem szankcionalja soha senki? Pedig a jelenlegi helyzet kialakulasaban ugyanannyira felelosek, mint putyko. Es tovabbra sem tudom elfogadni azt, hogy erre csak ez az egyetlen megoldas letezik, a haboru.Anthony írta:Javaslom a Netflixen a München - The Edge of War című filmet, 100%-os a párhuzam. Akkor is a Nyugat úgy gondolta, hogy engednek egy kicsit Hitlernek, és akkor nem lesz háború. Aláírtak mindenféle papírokat.dzsi91 írta: Pont mivel pszihopata a tag tárgyalni kell vele és nem ilyen idióta szabadságharcos felfogással faszt méregetni. Jelenleg ő van lépéselőnyben mi pedig tűzközelben.
Putyin sem fog megállni, akkor engedjünk meg mindent neki? Nyilvánvaló, hogy vissza akarja csinálni az USSR-t. Kazahsztánt már helyrerakta, Fehéroroszországba bevonult, Ukrajna az aki ellenáll, de őket lassan 10 éve kóstolgatja.
Nem fog itt megállni, Moldova nem is kérdés, de megfenyegette Romániát, Magyarországot is.
Ja, tárgyaljunk.
De miről?
Kíváncsi vagyok a maira, mégis mik lennének a "feltételei"?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 28., hétfő 9:08
ha hol emlekszem akkor mar kanadaban van. valahol kozep del amerikaban volt amig az iteletet meg nem hoztak itthon.'shutterisland írta:wow a jo oreg tomcat meg megvan ?Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
merrefele bujkal a kiadatas elol ?![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 28., hétfő 9:05
Elég szomorú, hogy annak kell bujkálnia, aki végre tenni akart valamit az utcai bűnözés ellen.'shutterisland írta: wow a jo oreg tomcat meg megvan ?
merrefele bujkal a kiadatas elol ?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 28., hétfő 9:04
Adlak, én is így látom. Ez már bukó, sajnos a 2/3 is meglehet.Caraway írta: Lehet ezt szepiteni, de ezt a kampanyt teljesen elkurta MZP. Ez 1 honap mulva igy tukorsima Orban win lesz. Itt latszik rajta, hogy barmekkora rohadek is, akkor is jo politikus sajnos. O most megvedi a magyarokat, az ukranokat, benzint kuld, kajat kuld, befogad, es mindenki imadja. Ekozben MZP egy studiobol hazaarulozgat, Orbant kialtja ki fogonosznak, aki miatt kipattant a haboru, es ami a legnagyobb wtf, hogy kirak egy olyan posztot, ami szerint Orban azert talalkozott Putyinnal, hogy megbeszeljek a haborut. Az meg a reddites MZp fanoknak is akkora sokk volt, hogy nem nagyon tudnak belole felkelni.
Irom mindezt ugy, hogy MZPre fogok szavazni, csak realisan latom a dolgokat. Egy nagy darab fos a kommunikacioja, amit 2 naponta ki kell javitani, mert nem igy gondolta. Sajnalom, de ezt igy nem lehet, mert az atlagpolgar csak azt az 1 mondatot hallja.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 28., hétfő 9:02
wow a jo oreg tomcat meg megvan ?Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 28., hétfő 8:49
Jóságos eg. Inkabb nem írok semmit.ferni írta: Hidd el nem MZP szerkesztgeti telóról a képeket és teszi ki facere, az csúnya volt nagyon, valaki ott nagyon elbaszott valamit, minimum 3 emberen át kellett mennie a dolognak, senki nem vette észre hogy az nem okés?
Vannak gondok bőven az ellenzéki oldalon is, az nem kérdés.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 28., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 28., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 28., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 28., hétfő 8:15
Javaslom a Netflixen a München - The Edge of War című filmet, 100%-os a párhuzam. Akkor is a Nyugat úgy gondolta, hogy engednek egy kicsit Hitlernek, és akkor nem lesz háború. Aláírtak mindenféle papírokat.dzsi91 írta: Pont mivel pszihopata a tag tárgyalni kell vele és nem ilyen idióta szabadságharcos felfogással faszt méregetni. Jelenleg ő van lépéselőnyben mi pedig tűzközelben.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem