Caraway írta:
Lehet ezt szepiteni, de ezt a kampanyt teljesen elkurta MZP. Ez 1 honap mulva igy tukorsima Orban win lesz. Itt latszik rajta, hogy barmekkora rohadek is, akkor is jo politikus sajnos. O most megvedi a magyarokat, az ukranokat, benzint kuld, kajat kuld, befogad, es mindenki imadja. Ekozben MZP egy studiobol hazaarulozgat, Orbant kialtja ki fogonosznak, aki miatt kipattant a haboru, es ami a legnagyobb wtf, hogy kirak egy olyan posztot, ami szerint Orban azert talalkozott Putyinnal, hogy megbeszeljek a haborut. Az meg a reddites MZp fanoknak is akkora sokk volt, hogy nem nagyon tudnak belole felkelni.
Irom mindezt ugy, hogy MZPre fogok szavazni, csak realisan latom a dolgokat. Egy nagy darab fos a kommunikacioja, amit 2 naponta ki kell javitani, mert nem igy gondolta. Sajnalom, de ezt igy nem lehet, mert az atlagpolgar csak azt az 1 mondatot hallja.
Adlak, én is így látom. Ez már bukó, sajnos a 2/3 is meglehet.
Hozzáteszem én abba a csoportba tartozom akit egy picit jobban megviselt most ez a külpolitikai balhé, megmondom őszintén eléggé rácsavarodtam. Asszony már rám szólt szombaton hogy mellőzzem a híreket, mert érzi ő is meg a gyerekek is hogy gondterhelt vagyok, nem szeretne így látni, inkább játszam velük, könyörgöm még csak 3 illetve 1 évesek
El fogok menni szavazni, de most nem érdekel, mert ami odaát történik az sokkal hamarabb lehet hatással az életünkre, sokkal súlyosabb módon.