Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Politika
Amikor épp nem prolizik, meg felsőbbrendűsködik, akkor azért van benne pár értelmes dolog. De igen, nehéz hallgatni sokszor a stílus miatt.h.csabi írta:El is gondolkoztam az elején, hogy én ilyen egyszerű tudálékos proliként méltó vagyok-e az anyag meghallgatására.Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
Ha valakit érdekel egy szektamentes, értelmes elemzés, az nézze végig.![]()
Amúgy elmondja, hogy hadiiparban dolgozik jelenleg.
az ott ge$$ egy merida dual thrust. az nem a robin biciklije?'shutterisland írta: ja hat en is neztem a tolvajkergetoket pl, nem is azert irtam, csak meglepodve tapasztaltam, hogy o meg "van" mert ezer eve nem neztem utana.![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

El is gondolkoztam az elején, hogy én ilyen egyszerű tudálékos proliként méltó vagyok-e az anyag meghallgatására.Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
Ha valakit érdekel egy szektamentes, értelmes elemzés, az nézze végig.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ja hat en is neztem a tolvajkergetoket pl, nem is azert irtam, csak meglepodve tapasztaltam, hogy o meg "van" mert ezer eve nem neztem utana.

- ___Samy___
Mert a nyugatnak mindent engedni kell? Az USA-t miert nem szankcionalja soha senki? Pedig a jelenlegi helyzet kialakulasaban ugyanannyira felelosek, mint putyko. Es tovabbra sem tudom elfogadni azt, hogy erre csak ez az egyetlen megoldas letezik, a haboru.Anthony írta:Javaslom a Netflixen a München - The Edge of War című filmet, 100%-os a párhuzam. Akkor is a Nyugat úgy gondolta, hogy engednek egy kicsit Hitlernek, és akkor nem lesz háború. Aláírtak mindenféle papírokat.dzsi91 írta: Pont mivel pszihopata a tag tárgyalni kell vele és nem ilyen idióta szabadságharcos felfogással faszt méregetni. Jelenleg ő van lépéselőnyben mi pedig tűzközelben.
Putyin sem fog megállni, akkor engedjünk meg mindent neki? Nyilvánvaló, hogy vissza akarja csinálni az USSR-t. Kazahsztánt már helyrerakta, Fehéroroszországba bevonult, Ukrajna az aki ellenáll, de őket lassan 10 éve kóstolgatja.
Nem fog itt megállni, Moldova nem is kérdés, de megfenyegette Romániát, Magyarországot is.
Ja, tárgyaljunk.
De miről?
Kíváncsi vagyok a maira, mégis mik lennének a "feltételei"?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
ha hol emlekszem akkor mar kanadaban van. valahol kozep del amerikaban volt amig az iteletet meg nem hoztak itthon.'shutterisland írta:wow a jo oreg tomcat meg megvan ?Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
merrefele bujkal a kiadatas elol ?![]()
valamelyik univerzumban:

- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Elég szomorú, hogy annak kell bujkálnia, aki végre tenni akart valamit az utcai bűnözés ellen.'shutterisland írta: wow a jo oreg tomcat meg megvan ?
merrefele bujkal a kiadatas elol ?![]()
De nem a személye a lényeg, hanem amit mond.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Adlak, én is így látom. Ez már bukó, sajnos a 2/3 is meglehet.Caraway írta: Lehet ezt szepiteni, de ezt a kampanyt teljesen elkurta MZP. Ez 1 honap mulva igy tukorsima Orban win lesz. Itt latszik rajta, hogy barmekkora rohadek is, akkor is jo politikus sajnos. O most megvedi a magyarokat, az ukranokat, benzint kuld, kajat kuld, befogad, es mindenki imadja. Ekozben MZP egy studiobol hazaarulozgat, Orbant kialtja ki fogonosznak, aki miatt kipattant a haboru, es ami a legnagyobb wtf, hogy kirak egy olyan posztot, ami szerint Orban azert talalkozott Putyinnal, hogy megbeszeljek a haborut. Az meg a reddites MZp fanoknak is akkora sokk volt, hogy nem nagyon tudnak belole felkelni.
Irom mindezt ugy, hogy MZPre fogok szavazni, csak realisan latom a dolgokat. Egy nagy darab fos a kommunikacioja, amit 2 naponta ki kell javitani, mert nem igy gondolta. Sajnalom, de ezt igy nem lehet, mert az atlagpolgar csak azt az 1 mondatot hallja.
Hozzáteszem én abba a csoportba tartozom akit egy picit jobban megviselt most ez a külpolitikai balhé, megmondom őszintén eléggé rácsavarodtam. Asszony már rám szólt szombaton hogy mellőzzem a híreket, mert érzi ő is meg a gyerekek is hogy gondterhelt vagyok, nem szeretne így látni, inkább játszam velük, könyörgöm még csak 3 illetve 1 évesek

El fogok menni szavazni, de most nem érdekel, mert ami odaát történik az sokkal hamarabb lehet hatással az életünkre, sokkal súlyosabb módon.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
wow a jo oreg tomcat meg megvan ?Swineherd írta: Tomcat Ukrajnáról
merrefele bujkal a kiadatas elol ?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jóságos eg. Inkabb nem írok semmit.ferni írta: Hidd el nem MZP szerkesztgeti telóról a képeket és teszi ki facere, az csúnya volt nagyon, valaki ott nagyon elbaszott valamit, minimum 3 emberen át kellett mennie a dolognak, senki nem vette észre hogy az nem okés?
Vannak gondok bőven az ellenzéki oldalon is, az nem kérdés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem vedem orbant, mert ruhellem mindet mint a szart, mert hazudnak folyamat, ahogy mozog a szajuk.
De pont feluton vagyunk minden teren a nyugat es a kelet kozott, kurvanehez igy evickelni, mozgasteret talalni, foleg, ha ennyire elborult mindket fel ilyen olyan modon.
Az biztos, hogy anno 1000 eve dontottunk, aztan most 20 eve az euval dontottunk, a nyugathoz akarunk tartozni, akarmennyire is sosem fognak rank nyugaton egyenrangu felkent tekinteni. Ehhez kell akkor tartani magunkat.
Aki azt irja, hogy az ukranok miatt nincs beke, mert van pofajuk megvédeni a sajat orszagukat egy betolakodo fizikai tamadas ellen, az meg nem hazafi, nem nacionalista. Ezzel sincs baj, csak akkor az se legyen gond, ha az ő tulajdonat akarja valaki elvenni, az o eletebe akarjon valaki erovel beletaposni.
Szóval lehet, hogy kihuzta a gyufat a nyugat, ukrajna meg mindenki, putykonal betelt a pohar, de geci, hogy odamegyek es leollek, az nem old meg semmit, ebbol is latszik, hogy mi az a mentalitas es felfogas, ami ellen tuzzel vassal kell kuzdeni es az ilyen embereket eltorolni a fold szinerol.
De pont feluton vagyunk minden teren a nyugat es a kelet kozott, kurvanehez igy evickelni, mozgasteret talalni, foleg, ha ennyire elborult mindket fel ilyen olyan modon.
Az biztos, hogy anno 1000 eve dontottunk, aztan most 20 eve az euval dontottunk, a nyugathoz akarunk tartozni, akarmennyire is sosem fognak rank nyugaton egyenrangu felkent tekinteni. Ehhez kell akkor tartani magunkat.
Aki azt irja, hogy az ukranok miatt nincs beke, mert van pofajuk megvédeni a sajat orszagukat egy betolakodo fizikai tamadas ellen, az meg nem hazafi, nem nacionalista. Ezzel sincs baj, csak akkor az se legyen gond, ha az ő tulajdonat akarja valaki elvenni, az o eletebe akarjon valaki erovel beletaposni.
Szóval lehet, hogy kihuzta a gyufat a nyugat, ukrajna meg mindenki, putykonal betelt a pohar, de geci, hogy odamegyek es leollek, az nem old meg semmit, ebbol is latszik, hogy mi az a mentalitas es felfogas, ami ellen tuzzel vassal kell kuzdeni es az ilyen embereket eltorolni a fold szinerol.
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Hidd el nem MZP szerkesztgeti telóról a képeket és teszi ki facere, az csúnya volt nagyon, valaki ott nagyon elbaszott valamit, minimum 3 emberen át kellett mennie a dolognak, senki nem vette észre hogy az nem okés?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. február 28., hétfő 8:42-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Lehet ezt szepiteni, de ezt a kampanyt teljesen elkurta MZP. Ez 1 honap mulva igy tukorsima Orban win lesz. Itt latszik rajta, hogy barmekkora rohadek is, akkor is jo politikus sajnos. O most megvedi a magyarokat, az ukranokat, benzint kuld, kajat kuld, befogad, es mindenki imadja. Ekozben MZP egy studiobol hazaarulozgat, Orbant kialtja ki fogonosznak, aki miatt kipattant a haboru, es ami a legnagyobb wtf, hogy kirak egy olyan posztot, ami szerint Orban azert talalkozott Putyinnal, hogy megbeszeljek a haborut. Az meg a reddites MZp fanoknak is akkora sokk volt, hogy nem nagyon tudnak belole felkelni.
Irom mindezt ugy, hogy MZPre fogok szavazni, csak realisan latom a dolgokat. Egy nagy darab fos a kommunikacioja, amit 2 naponta ki kell javitani, mert nem igy gondolta. Sajnalom, de ezt igy nem lehet, mert az atlagpolgar csak azt az 1 mondatot hallja.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Javaslom a Netflixen a München - The Edge of War című filmet, 100%-os a párhuzam. Akkor is a Nyugat úgy gondolta, hogy engednek egy kicsit Hitlernek, és akkor nem lesz háború. Aláírtak mindenféle papírokat.dzsi91 írta: Pont mivel pszihopata a tag tárgyalni kell vele és nem ilyen idióta szabadságharcos felfogással faszt méregetni. Jelenleg ő van lépéselőnyben mi pedig tűzközelben.
Putyin sem fog megállni, akkor engedjünk meg mindent neki? Nyilvánvaló, hogy vissza akarja csinálni az USSR-t. Kazahsztánt már helyrerakta, Fehéroroszországba bevonult, Ukrajna az aki ellenáll, de őket lassan 10 éve kóstolgatja.
Nem fog itt megállni, Moldova nem is kérdés, de megfenyegette Romániát, Magyarországot is.
Ja, tárgyaljunk.
De miről?
Kíváncsi vagyok a maira, mégis mik lennének a "feltételei"?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Közben a belorusz csapatok meg mennek neki Kijevnek...Realista24 írta:Sztem ez egy alacsony szintű tárgyalás, lényegi dolgok nélkül.Tjacks írta: Elég szkeptikusan állok a mai tárgyalásokhoz, sztem már az tök para hogy a helyszínt azaz ország adja aki most úgy néz ki beszáll Putyin oldalán katonákkal is.![]()
Kis elterelés. Isznak egy kávét nyugiban.

- ___Samy___
Mar eleve Zelenszkij is igy all hozza, szoval semmi jora vagy erdemlegesre nem szamitok. Kb csak azert mennek el targyalni, hogy nehogy azt mondjak, meg se probalta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztem ez egy alacsony szintű tárgyalás, lényegi dolgok nélkül.Tjacks írta: Elég szkeptikusan állok a mai tárgyalásokhoz, sztem már az tök para hogy a helyszínt azaz ország adja aki most úgy néz ki beszáll Putyin oldalán katonákkal is.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most jobban éreznéd magad ha a HVG oldalát linkelem?ferni írta:Oké, te döntésed, csak akkor légyszi ne indexes cikkeket linkelgessünk, ami köztudottan fideszes, bár ott még annyira nem vészes a helyzet, mint az origónRealista24 írta: Hallgat a tökömVan nekem elég bajom ezek nélkül is.
Ennyi erővel megafon is jöhet meg a rákaykálmán is![]()
![]()
Mondom én, hogy te vagy a fizetett MZP ember itt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema