Napi MZP.

Ezt hogy ertette? Mert gondolom nem úgy, ahogy mondtam.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 28., hétfő 6:44
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. február 28., hétfő 5:52
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 28., hétfő 4:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 28., hétfő 3:53
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 28., hétfő 1:30
A rá kapott válasz is elég világos volt, csak nem tetszik neki. És akkor most mi van? Mert õ Putin, meg is kellene kapnia amit kért, azért mert világosan mondja? Pont Magyarországból ez erõs, tekintve hogy pl a mi Nato tagságunkkal is baja van. Bocs Vlagyi, akkor itt se voltunk? Bele kell törõdnie hogy nem õ az egyetlen faszagyerek a keleti játszótéren, ahogy Amerikának is hogy a világon. Szokjanak hozzá, a jövõ úgysem az övék, hanem Kínáé és Indiáé.Putyin elmondta, mik a feltetelei, mit akar es mit nem. Szerintem eleg vilagos volt, tobbszor is megismetelte, mi a baja.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 28., hétfő 1:22
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 28., hétfő 0:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 28., hétfő 0:41
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. február 27., vasárnap 23:36
Elcsépelt, de a propaganda által a végletekig sulykolt félelemkeltés és ellenségkép-gyártás mindig kiválóan működött a történelemben, ugyanez folyik jelenleg is. Hangzatos pl, hogy Putyin kifejti a száján az atom szót, de kizárt dolognak tartom, hogy hozzányúljon bárki. Nem tudom, mikor hal ki végleg az a korosztály, aki öldöklésben látja a megoldást/erőfitogtatást/hatalomszerzést, és azt sem tudom, hogy mit keresnek 60-70 éves öregemberek egy-egy ország élén, mikor jön el a generációváltás. Lehet, hogy a könnyű idők gyenge embereket nevelnek, kérdés, h szüksége van-e a világnak hasonlóan “erős” emberekre, mint Putyin, Biden, Erdogan, Lukasenko, Kim és társaik.atesz írta: Azért az mókás, hogy hirtelen senki nem foglalkozik a tömeggel, a távolságtartással, a járvány lehetséges berobbanásával, lehetséges halottakkal, új mutáció kialakulásával a tömeges fertőzés miatt.
Dicsekedve írja a média, hogy melyik országban mennyien tüntettek az orosz támadás ellen, aminek amúgy az érdemi haszna egy nagy nulla.
Hiába na, azért mindig is hajlékony volt a gerinc a médiában és a politikában, ha egy eszme helyett bejön egy új és divatosabb.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 27., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 27., vasárnap 23:10
Volt meg egy olyan hir par napja, hogy a moderna szabadalmaztattak egy olyan szekvenciat amit a covid virusban is megtalaltak.atesz írta: Azért az mókás, hogy hirtelen senki nem foglalkozik a tömeggel, a távolságtartással, a járvány lehetséges berobbanásával, lehetséges halottakkal, új mutáció kialakulásával a tömeges fertőzés miatt.
Dicsekedve írja a média, hogy melyik országban mennyien tüntettek az orosz támadás ellen, aminek amúgy az érdemi haszna egy nagy nulla.
Hiába na, azért mindig is hajlékony volt a gerinc a médiában és a politikában, ha egy eszme helyett bejön egy új ésdivatosabb.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 27., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. február 27., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 27., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 27., vasárnap 20:37
Én nyírbátori vagyok már itt is jártak péntek este is,csak én konkrétan most láttam először.Babinho írta:Nyíregyházán egész nap hallani a katonai légi forgalmat. Igazából péntek ótap.csabi1 írta: Megkezdődött az éjszakai ellenőrzés a levegőben itt nem messze az Ukrán határtól.Az imént ment el felettünk a vadászrepülő.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 27., vasárnap 20:36
Nyíregyházán egész nap hallani a katonai légi forgalmat. Igazából péntek ótap.csabi1 írta: Megkezdődött az éjszakai ellenőrzés a levegőben itt nem messze az Ukrán határtól.Az imént ment el felettünk a vadászrepülő.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 27., vasárnap 20:21
hehetheoriginal írta:Csak nehogy egy szovjet szu-35 legyenp.csabi1 írta: Megkezdődött az éjszakai ellenőrzés a levegőben itt nem messze az Ukrán határtól.Az imént ment el felettünk a vadászrepülő.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 20:19
Csak nehogy egy szovjet szu-35 legyenp.csabi1 írta: Megkezdődött az éjszakai ellenőrzés a levegőben itt nem messze az Ukrán határtól.Az imént ment el felettünk a vadászrepülő.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 27., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 27., vasárnap 18:41
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem