Az egyik hogy több embernél jön ez a puzséri jólmegmondom levezetés hogy EU/Nyugat (kinél melyik) azért gyengült meg mert LMBTQ. Én értem hogy kényelmes dolog összekapcsolni dolgokat amiket nem szerettek és akkor jó kihozni hogy egymásból következnek, de ennek a gazdasági és hadászati erõhöz semmi köze nincs. Nyersanyag lófasz van az öreg kontinensen, és sokkal régebb óta aknázzák is ki. Mit várhatunk? Maximum egy erõs szolgáltatási/magas hozzáadott értékū szektor lehet ami a sikeres modell alapja, és ez meg is van. Csak ez kurvára nem háborúkompatibilis, ilyenkor kevésbé vagány a tanácsadás, tervezés, finance, programozás vagy akár a turizmus mint az olaj, a gáz meg az ipar. Remélem azért van aki meggyõzhetõ, hogy a természeti adottságok jobban befolyásolják a hatalmat és a geopolitikai helyzetet mint hogy hol mennyire szeretik a buzikat.

Másik:
A rá kapott válasz is elég világos volt, csak nem tetszik neki. És akkor most mi van? Mert õ Putin, meg is kellene kapnia amit kért, azért mert világosan mondja? Pont Magyarországból ez erõs, tekintve hogy pl a mi Nato tagságunkkal is baja van. Bocs Vlagyi, akkor itt se voltunk? Bele kell törõdnie hogy nem õ az egyetlen faszagyerek a keleti játszótéren, ahogy Amerikának is hogy a világon. Szokjanak hozzá, a jövõ úgysem az övék, hanem Kínáé és Indiáé.Putyin elmondta, mik a feltetelei, mit akar es mit nem. Szerintem eleg vilagos volt, tobbszor is megismetelte, mi a baja.