Soha. Pária lesz szerintem.visszaterve a topik temajahoz, en arra leszek kivancsi, hogy valaha putyko megjelenik e barmilyen nemzetkozi konferencian ezek utan, vagy hogy egyaltalan meghivjak e barhova.
Szerk: Nyugaton.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 27., vasárnap 13:23
Soha. Pária lesz szerintem.visszaterve a topik temajahoz, en arra leszek kivancsi, hogy valaha putyko megjelenik e barmilyen nemzetkozi konferencian ezek utan, vagy hogy egyaltalan meghivjak e barhova.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 27., vasárnap 13:11
Megerősítve.___Samy___ írta: Az a híresztelés futott körbe vasárnap a közösségi médiában az ukrán felhasználóknál, hogy a Herszon megyei Ljubimivka faluban a helyi romák elloptak egy orosz tankot.
Oriasi![]()
Helyi romák loptak el egy orosz tankot a Herszon megyei Ljubimivka faluból – tudatták a helyi lakosok február 27-én. Elmondásuk szerint „Herszon megye lángokban áll”.
Korábban az UNIAN arról adott hírt, hogy civilek vonultak ki az utcára a Csernyihiv megyei Korjukivka faluban, hogy megállítsák az orosz tankokat. A falusiak merész vállalkozását Anton Herascsenko belügyminiszteri tanácsadó is megosztotta. Herascsenko elismerését fejezte ki a bátorságukért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 13:08
És azt is jól mutatja amikor valaki kulonbnek es plane jobbnak, okosabbnak hiszi magát mindenki mástól, akinek nem egyezik a véleménye az övevel.hehetheoriginal írta:csak aki megerett ra.Realista24 írta: Hát hehe, te meg lelonel mindenkit a fas.ba, szóval...
ne aggodj, nem vagyok vele egyedul, aki ilyen modon tenne garantaltan jobba a vilagot. de uugy ezt sarlatánság leirni, hisz fontosabb az elfogadas es a megértés. tartsd oda a masik orcadat is.
nem meglepo, itt a forumon is sokan max a felszint kapargatjak mondatertelmezesi es utana az olvasottak atgondolasa szinten, mint mondtam, huen tukrozi kis mintaval is, ami a vilagban mindenutt zajlik, a lebutult, ketbites gyökegyszerű gondolkodást, vagy annak hiányát.Puzsér jókat mind amúgy, csak át kéne látni a szavai között is, nem csak a felszínes mondatokat értelmezni önmagukban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 12:42
csak aki megerett ra.Realista24 írta: Hát hehe, te meg lelonel mindenkit a fas.ba, szóval...
nem meglepo, itt a forumon is sokan max a felszint kapargatjak mondatertelmezesi es utana az olvasottak atgondolasa szinten, mint mondtam, huen tukrozi kis mintaval is, ami a vilagban mindenutt zajlik, a lebutult, ketbites gyökegyszerű gondolkodást, vagy annak hiányát.Puzsér jókat mind amúgy, csak át kéne látni a szavai között is, nem csak a felszínes mondatokat értelmezni önmagukban.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 27., vasárnap 12:14
Ez a nő mondott pár napja valami olyasmit, hogy ez csak a szokásos éves katonai parádéjuk, csak most Moszkva helyett Kijevben tartják.Tjacks írta: https://444.hu/2022/02/27/a-szankcios-l ... sz-villait
Azért az kemény hogy az orosz állami csatorna főszerkesztője szerint nincs háború, sőt senkit és semmit nem bombáztak még le.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 27., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 27., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 27., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 27., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 11:47
Ki mondta hogy en elhiszek mindent (rajtad/rajtatok kivulRealista24 írta:Én is hallok sok mindent ottaniaktol, katonaktol, de ettől függetlenül nem hiszek el mindent.hehetheoriginal írta: Irom amiket hallok ott elo ismerosoktol. Talan hitelesebb mint belinkelni a nyugati sajtot meg a twittert![]()
Es igaz, ami igaz, se a focihoz, se a kosarlabdahoz nem ertetek![]()
De ahogy neked jobb![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 27., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 27., vasárnap 10:35
Nem, nem hitelesebb a tudatosan önmagukat bombázó oroszok, meg az infrafestés a panel 8. emeletének oldalfalán, amit célpontnak használnak az oroszok. Ha ilyeneket mondanak neked az ismerősök akkor engedd el. Már nem volt kedvem tegnap este reagálni rá, de ugyanannyit érnek az infóid mint a twitteres bejegyzések.hehetheoriginal írta: Irom amiket hallok ott elo ismerosoktol. Talan hitelesebb mint belinkelni a nyugati sajtot meg a twittert![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 27., vasárnap 10:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 10:08
Én is hallok sok mindent ottaniaktol, katonaktol, de ettől függetlenül nem hiszek el mindent.hehetheoriginal írta: Irom amiket hallok ott elo ismerosoktol. Talan hitelesebb mint belinkelni a nyugati sajtot meg a twittert![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 10:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 27., vasárnap 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 9:56
De legalabb nem beszélunk akkora fassagokat a temaban, mint itt a sok tizenhuszoneves sokat megelt kollégák, akiknek a többségének eddigi életében az volt a legnagyobb gond, hogy Apple vagy Samsung cuccot vegyen.hehetheoriginal írta:De ti is olyanok vagytok mint a kezuket tordelo sopankodo venasszonyok, zero relevans input nelkuldb97 írta:
Félelmetes.![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem