Ugy is mondhatnam, hogy aki amugy is kozveszelyesen vezet, az gyorsan takarekba lesz teve.
(Most az hogy magaval visz artatlanokat is, az nem szamit, de a téma felvetese, a parbeszed elindítása allampolgari kotelessegunk ugy gondolom

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 1., kedd 13:25
Milyen jó is lenne, hogy mész az úton, előznél, és jönne szembe valaki 180-al.hehetheoriginal írta:En eltorolnem lakott teruleten kivul mindenutt a sebessegkorlatozastSüti írta: Látom sok itt a sumaher.![]()
![]()
Vagy maximum javaslat lenne, de nem betartando szabaly![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 13:06
En eltorolnem lakott teruleten kivul mindenutt a sebessegkorlatozastSüti írta: Látom sok itt a sumaher.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 1., kedd 13:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 1., kedd 13:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 12:56
Ez világos, de a telefonhívás csak nem fellebbezés, és akkor az van, amit írtam. Hogy van még fotó, amin van adat, csak nem azt töltötték fel.___Samy___ írta:Tudom, de en ugy emlekszem mig ott voltam, hogy csak irasban benyujtott fellebbezessel lehet csak lezarni a generalt ugyet.Realista24 írta:
Igen, de azért írtam, hogy telefonáljon, hátha benézett valamit a képeken vagy rosszat kapott ilyesmi, és akkor nincs feleslegesen befizetett illeték.
Namenybol vagy Szombathelyrol kaptad a levelet Suti?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 1., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 1., kedd 11:54
Tudom, de en ugy emlekszem mig ott voltam, hogy csak irasban benyujtott fellebbezessel lehet csak lezarni a generalt ugyet.Realista24 írta:Igen, de azért írtam, hogy telefonáljon, hátha benézett valamit a képeken vagy rosszat kapott ilyesmi, és akkor nincs feleslegesen befizetett illeték.___Samy___ írta: Ebbe bele lehet kotni. Irjal nekik egy fellebbezest, mert ezt telefonon nem fogod tudni hivatalosan elintezni. Ha igazad van, ugy emlekszem visszaadjak az illetek erteket.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 1., kedd 11:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 11:49
Igen, de azért írtam, hogy telefonáljon, hátha benézett valamit a képeken vagy rosszat kapott ilyesmi, és akkor nincs feleslegesen befizetett illeték.___Samy___ írta: Ebbe bele lehet kotni. Irjal nekik egy fellebbezest, mert ezt telefonon nem fogod tudni hivatalosan elintezni. Ha igazad van, ugy emlekszem visszaadjak az illetek erteket.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 1., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 11:39
Elméletileg egynél több fotón kellene látszódnia minden adatnak. Ha jó fejek eltekintenek az 5.000 Ft-os fellebbezési díjtólSüti írta:A kocsi típusával, a rendszámmal, meg velem a képen nehéz vitatkozni, nem is vitatom hogy ott lettem volna, még azt se, hogy talán nehezebb volt a jobb lábam a kelleténél, de egyik képen se látszik, hogy mennyivel mentem, nincs beírva.Realista24 írta:
Összeg ne szerepeljenAmúgy reklamálj bátran.
Apámnak jött csekk, és még csak a kocsi típusa sem volt azonos, nemhogy a rendszám![]()
Csak a levélben írták meg, hogy 30ezer paraszt, mert szerintünk ennyivel mentél. Nem tudom hogy ez bizonyíték e így.
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 1., kedd 11:16
A kocsi típusával, a rendszámmal, meg velem a képen nehéz vitatkozni, nem is vitatom hogy ott lettem volna, még azt se, hogy talán nehezebb volt a jobb lábam a kelleténél, de egyik képen se látszik, hogy mennyivel mentem, nincs beírva.Realista24 írta:Összeg ne szerepeljenSüti írta: Srácok, traffinál ha nem szerepel a sebesség és a távolság egyik képen se, az jelent valamit, vagy fizessem csak be a csekket?![]()
Amúgy reklamálj bátran.
Apámnak jött csekk, és még csak a kocsi típusa sem volt azonos, nemhogy a rendszám![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 11:05
Összeg ne szerepeljenSüti írta: Srácok, traffinál ha nem szerepel a sebesség és a távolság egyik képen se, az jelent valamit, vagy fizessem csak be a csekket?![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 1., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 26., szombat 21:16
Ja, hát most tudatosult bennem igazán hogy mi a fasz folyik.Remy írta: Csak olyan érdekesen hangzott ez a komment így az események elkezdése után pár nappal.![]()
Végülisnmate írta: Ennyiből minek is bármit csinálni, úgyis meghalunk és a kutya sem fog emlékezni ránk 30 év múlva
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 26., szombat 20:58
Ennyiből minek is bármit csinálni, úgyis meghalunk és a kutya sem fog emlékezni ránk 30 év múlvaSierra írta: Egyébként a legnagyobb baj a mai világgal, hogy mindenki pénzt és hatalmat akar, de hát könyörgöm, egyiket se viszik a sírba ha megdöglenek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 26., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 26., szombat 20:07
Miért írta már valaki ezt?Remy írta:Internet Explorer?Sierra írta: Eddig szépen alakulnak a 2020-as évek, 2020-2021 koronavírus, 2022 egy világháború küszöbén.
Emlékszem 2020-ban amikor berobbant a covid Swine azt írta, hogy az eddig ismert világunknak vége, én meg kinevettem hogy hagyjad már. Ezúton is elnézést, igazad volt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 26., szombat 20:06
Internet Explorer?Sierra írta: Eddig szépen alakulnak a 2020-as évek, 2020-2021 koronavírus, 2022 egy világháború küszöbén.
Emlékszem 2020-ban amikor berobbant a covid Swine azt írta, hogy az eddig ismert világunknak vége, én meg kinevettem hogy hagyjad már. Ezúton is elnézést, igazad volt.![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem