Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Nyilvánvalóan nem véletlenül tart ott Ukrajna, ahol; az egy főre eső GDP nem éri el Koszovóét vagy Albániáét... De azért amikor a hidegben fagyoskodó elcsigázott családokat látod, akik nem hagyhatják el az országukat, nehéz elfelejteni, hogy egyáltalán miért kellett útnak indulniuk. Nem Zelenszkij miatt menekülnek az emberek. Aki az orosz agresszió megtörténte előtt, Zelenszkij miatt akart volna menekülni, az simán megtehette és elhagyhatta az országot. Szerintem ezért furcsa az érvelésed, amelyben látszólag inkább az ukrán vezetést hibáztatod az orosz helyett.
Ettől függetlenül magánszemélyként én is teljesen ki lennék borulva, ha nem hagyhatnám el a feleségemmel és gyermekeimmel az országot hasonló helyzetben. A hadsereg főparancsnokaként viszont biztosan azt gondolnám, hogy a menekülő tömegek olyan mértékben rontják a morált, hogy tenni kell ellene. Borzasztóan szar helyzet, és valószínűleg egyetlen józan ember sem szeretne kerülni egyik fél szerepébe sem.
Ettől függetlenül magánszemélyként én is teljesen ki lennék borulva, ha nem hagyhatnám el a feleségemmel és gyermekeimmel az országot hasonló helyzetben. A hadsereg főparancsnokaként viszont biztosan azt gondolnám, hogy a menekülő tömegek olyan mértékben rontják a morált, hogy tenni kell ellene. Borzasztóan szar helyzet, és valószínűleg egyetlen józan ember sem szeretne kerülni egyik fél szerepébe sem.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És többen leszavazták múltkor a hozzászólásomat, mert olyan hangvételű volt, hogy végig szidtam benne Ukrajnát, hát emiatt is tart ott, ahol...
Gyalogosan, kígyózó sorban próbálkoznak elhagyni az országot kisgyermekes anyukák, 10+ órákat állnak a hidegben, rajta a háborús állapotban lévő Tiszaújlaki híd feléig, nem pont kárpátaljai magyarok, saját szememmel láttam, hogy ukrán személyi és szülői anyakönyvi kivonat volt a kezükben, + ugye itt létszükség, hogy valakinek legyen útlevele, szóval gondolom az ország belsejéből érkeztek, ki tudja milyen utakon (K. Debreceni Mihály tudósító 20 óra alatt ért Kijevből-Lembergbe, 100 km-es dugó volt Zsitomir városig)... Tegnap egész nap engedtek mindenkit is, ma úgy döntöttek, csak útlevéllel engedi át a saját népét.
Magyarország tart karokkal várja őket, nem szükséges semmilyen okmány szinte, és ezt csinálja a saját népével. Nem tudom, hogy meddig lehet ezt bírni, mikor dönt úgy a tömeg, hogy betöri a sorompót, és benyomul boldog-boldogtalan. Férfiak is vannak, ugye nekik lehetetlen kilépni a hadiállapot óta. Magyar oldalon engedik a kocsisor között is a gyalogosokat, hogy ne szorongjanak a vasketrec között, ahol hétköznapi esetben kellene várakozniuk, az ukrán fél 20 embert enged be egyszerre a határ területén belülre. Csodálkoztok, hogy egyszer kettészakad majd az ország, és a nép lassan az orosz félnek ad majd igazat...
Gyalogosan, kígyózó sorban próbálkoznak elhagyni az országot kisgyermekes anyukák, 10+ órákat állnak a hidegben, rajta a háborús állapotban lévő Tiszaújlaki híd feléig, nem pont kárpátaljai magyarok, saját szememmel láttam, hogy ukrán személyi és szülői anyakönyvi kivonat volt a kezükben, + ugye itt létszükség, hogy valakinek legyen útlevele, szóval gondolom az ország belsejéből érkeztek, ki tudja milyen utakon (K. Debreceni Mihály tudósító 20 óra alatt ért Kijevből-Lembergbe, 100 km-es dugó volt Zsitomir városig)... Tegnap egész nap engedtek mindenkit is, ma úgy döntöttek, csak útlevéllel engedi át a saját népét.

Magyarország tart karokkal várja őket, nem szükséges semmilyen okmány szinte, és ezt csinálja a saját népével. Nem tudom, hogy meddig lehet ezt bírni, mikor dönt úgy a tömeg, hogy betöri a sorompót, és benyomul boldog-boldogtalan. Férfiak is vannak, ugye nekik lehetetlen kilépni a hadiállapot óta. Magyar oldalon engedik a kocsisor között is a gyalogosokat, hogy ne szorongjanak a vasketrec között, ahol hétköznapi esetben kellene várakozniuk, az ukrán fél 20 embert enged be egyszerre a határ területén belülre. Csodálkoztok, hogy egyszer kettészakad majd az ország, és a nép lassan az orosz félnek ad majd igazat...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Putyin ratenyerelhet, de azert ez nem csak rajta mulik. A hadsereg vezerkara nem ongyilkoshajlamu orultekbol all, ha el is inditana a folyamatot szerintem megpuccsolnak.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
nomralisan optimista vagyok, de most komolyan fogom kérdezni, viccet félretéve, ti láttok esélyt ha igen mennyit arra hogy putyin majd rátenyerel a piros gombra? olvasok más forumokat ott nagyon mondják hogy az lesz. köszi
Skynak szolni kene h nem crisis, hanem war van.hehetheoriginal írta:https://youtu.be/6SOVTHjHjbw
Elolvastam, Puzser tipikusan az aki egyszerre kilo otszaz nyilat, harom betalal es arra veri. Feligazsagokat megfogalmaz, de a kovetkeztetesei szamomra baromira tavol allnak a teljesnigazsagtol. Nincs sok idom most ervelni, de:hehetheoriginal írta: https://index.hu/velemeny/2022/02/26/pu ... an-haboru/
Bush es Cheeney miatt azt mondani h az amerikai elitnek nincs joga a jelenlegi helyzet miatt kepmutatoskodni figyelmen kivul hagyja az elmult husz ev alakulasat, bezzeg amikor a szociokulturalis negativumokat kell hozni, akkor nem felejti el. Ez igy nem mukodik.
Nem a neoliberalizmus es WStr. miatt lett nagyhatalom Kina, es bizonyos harmadik vilagbeli orszagok, ok maximum csak gyorsitottak a folyamatot, es undorito haszonelvezoi ennek, de semmikepp se okozoi.
A woke kulturara rahuzni a jelenlegi helyzetet eleg nagy reach, es azt nem veszi eszre hogy ez mar olyan szinten kontraproduktiv, mint az ami ellen fel akar szolalni.
Az egesz publicisztikaba egy szot sem ir arrol, ami tenylegesen a problema: egy ex-kgbs illegitim diktator jogtalanul megtamadta a kelei szomszedunkat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem ok se szamoltak azzal, hogy nehany elmeroggyanton kivul senki se tapsol az orosz agresszionak. A lakossag nagyon nagy resze NATO parti, de azert a gazdat is szolgalni kene…Kerlon írta: Nem igazán terveztem itt hozzászólni, de a kialakult helyzet miatt mégis. Az tényleg elég meredek, hogy I. Orbánnal a haverja úgy kicseszett ezzel az ukrán gyarmatosítási expedícióval, hogy csak na. Az egész kormányközeli médiában nem látok mást, minthogy valahogy mentegetik Putinékat és a felelősségüket csökkenteni próbálják. Érdekes hónapok elé nézünk.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ukrán honlapokon olvastam, minden tag elfogadta Oroszország Swift kizárását.
Készülnek a bejelentésre, és a technikai felkészülés megy most, ilyesmi volt a cikkben.
Készülnek a bejelentésre, és a technikai felkészülés megy most, ilyesmi volt a cikkben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat most nem azert, de nem gorcsolhetunk ezen egesz nap, foleg hogy se te se en se senki innen nem fog tudni ezen valtoztatni.ikarus93 írta: Nem tudom ki hogy van vele de engem nagyon hidegen hagy minden sport beleértve a mi meccseinket, miközbe a világ megy tönkre egy ember miatt.
Szomorú hogy ez 2022be megtörténhet.
szerintem ugyanugy probald meg lekotni magad meccsekkel, addig sem ez a tema jon szembe.

Erre megy a közpénz, csak 60+os embereket kérdezkedtek alapból a teljes videóban, akik M1en élnek
Szerencsére a néni emlékszik minden kisgyerekre, aki hozzájárt oviba, csodálatos a memoriája na
Megafonra lehet számítani az a lényeg, milliárd forintból ez a színvonal

Megafonra lehet számítani az a lényeg, milliárd forintból ez a színvonal

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
EGy kis rövid összefoglaló:
Tarjányi Péter - író és biztonságpolitikai szakértő
Tarjányi Péter - író és biztonságpolitikai szakértő
- lordgabi
Beregsurányi határátkelőn járt fél órával ezelőtt kb. Orbán Viktor, élő videóban jelentkezett be a Három Határ Hírei Facebook oldal.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

Nem igazán terveztem itt hozzászólni, de a kialakult helyzet miatt mégis. Az tényleg elég meredek, hogy I. Orbánnal a haverja úgy kicseszett ezzel az ukrán gyarmatosítási expedícióval, hogy csak na. Az egész kormányközeli médiában nem látok mást, minthogy valahogy mentegetik Putinékat és a felelősségüket csökkenteni próbálják. Érdekes hónapok elé nézünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Nem tudom ki hogy van vele de engem nagyon hidegen hagy minden sport beleértve a mi meccseinket, miközbe a világ megy tönkre egy ember miatt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Itt mire gondol a reddit user?ferni írta:reddit írta:Figyelem, figyelem! Pintyőke cirkusz világszám! Viktor Orbán, a neves nemzetközi akrobata bemutatja a PRODUKCIÓT, ami előtte soha egyetlen magyar politikusnak sem jött be a történelemben! EGY SEGGEL MEGÜLNI KÉT LOVAT! Vajon ezúttal sikerül? A közönség lélegzetvisszafojtva vár!![]()
Off:
Csak a tényeket nézve semmi mást, ha az ellenzék ezt az egész helyzetet nem tudja meglovagolni és megnyerni a választást baszott nagy lúzerek, ekkora sanszot soha többet nem fognak kapni, mint ez a háborús helyzet.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Szerintem az a gaz, hogy haborus helyzetben sem kepes egyik oldal sem asztalhoz ulni, es egysegesen kidolgozni egy strategiat arra, hogy hogyan biztositsak azt, hogy egy honfitarsunk sem hal meg az ex kgbs pszichopata diktator haborujaban. Minden fel egybol arra gondolt, hogy hogy lehet politikai hasznot huzni a valasztasokon ebbol. Gusztustalan.ferni írta:reddit írta:Figyelem, figyelem! Pintyőke cirkusz világszám! Viktor Orbán, a neves nemzetközi akrobata bemutatja a PRODUKCIÓT, ami előtte soha egyetlen magyar politikusnak sem jött be a történelemben! EGY SEGGEL MEGÜLNI KÉT LOVAT! Vajon ezúttal sikerül? A közönség lélegzetvisszafojtva vár!![]()
Off:
Csak a tényeket nézve semmi mást, ha az ellenzék ezt az egész helyzetet nem tudja meglovagolni és megnyerni a választást baszott nagy lúzerek, ekkora sanszot soha többet nem fognak kapni, mint ez a háborús helyzet.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Claims Hungary is not blocking the Russia SWIFT blockade.
It is fake news, spread in EU circles.
-says Hungarian FM Szijjártó
It is fake news, spread in EU circles.
-says Hungarian FM Szijjártó

reddit írta:Figyelem, figyelem! Pintyőke cirkusz világszám! Viktor Orbán, a neves nemzetközi akrobata bemutatja a PRODUKCIÓT, ami előtte soha egyetlen magyar politikusnak sem jött be a történelemben! EGY SEGGEL MEGÜLNI KÉT LOVAT! Vajon ezúttal sikerül? A közönség lélegzetvisszafojtva vár!

Off: