Source: FM Dmytro Kuleba, President Volodymyr Zelensky following their conversations with Cyprus and Italy leadership.
Hungary remains the only EU country that opposes this measure.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 26., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 26., szombat 10:43
Én élném, nekem úgyse válaszol soha senki....Faust írta:Szerintem legyen minden felhasznalonak egy kulon topikja, aztan irhat oda napestig barmit.Süti írta: Kellene egy belpolitika topik, ahol pöröghetne az MZP meg Vitya fika, meg egy külpolitika topik, ahol most érdemleges dolgokat is lehet olvasni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 26., szombat 10:38
Szerintem legyen minden felhasznalonak egy kulon topikja, aztan irhat oda napestig barmit.Süti írta: Kellene egy belpolitika topik, ahol pöröghetne az MZP meg Vitya fika, meg egy külpolitika topik, ahol most érdemleges dolgokat is lehet olvasni.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 26., szombat 10:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 26., szombat 9:57
áh én csak olvasgatok hát ha ír valaki az ukrán helyzetről valami okosítót, annyira sok a fals hír a médiában h ott semmi értelme követni, eddig ezt a topicot meg sem nyitottam, pár napja viszont mindent elolvasok ittmocsok írta: Hat pedig ez a “ki mit mondott” egy ördögi kor.![]()
Mzp mond valamit, a média kicsit hozzátesz, kicsit elvesz, kicsit alakít rajta és telerakja vele a facebookot. Jön swine, aki elkezdi idiotazni mzpt, hogy már megint miket hall róla. Majd realista ertetlenkedik, hisz ő csak innen tájékozódik, mert amúgy leszarja. Megjelenik ferni egy négyezer karakteres hozzászólással, hogy igazából mit is mondott és ki mondta. És így lett ez a topik a legnépszerűbb.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 26., szombat 9:55
Azt hiszem érthetően leírtam mi a bajom.Professore írta:Neked meg mi bajod van?
Hát persze, azt vettem a szívemre...Professore írta: Látom nagyon szívre vetted hogy egyszer bele álltam komolyabban MZP-be a fogyatékos témában.
Amíg nem jöttél a megmondó dumáddal, addig én se írtam, nem is akartam. Csak a tisztánlátás végett jött.Professore írta: Kérlek szépen ne gyere ilyen "nekem ne magyarázza" stílussal. Honnan tudod hogy én mit csinálok? Képzeld ugyanazt mint amiket te is említettél csak nem szeretem az ilyeneket hangoztatni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. február 26., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 26., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 26., szombat 9:31
Neked meg mi bajod van? Látom nagyon szívre vetted hogy egyszer bele álltam komolyabban MZP-be a fogyatékos témában. Most egyáltalán nem, csak már unom hogy megy egy ideje a ki kit mond műsor teljesen értelmetlenül.M1Ö írta:Nem, te nem ennyit csináltál. Hanem úgy állítod be azt, aki közben a belpolitikáról is beszél, mintha egy lelketlen szar lenne. Lásd:Professore írta:Én erre reagáltam ennyi.... A többit olvasd vissza...Akkor meg had mondjam el én is a véleményem arról, hogy mit tartok undorítónak és mit nem.Professore írta:de azért had mondjam el a véleményem.
Egyébként ha csak és kizárólag a háborúról beszélnék, attól mitől lenne jobb? Nem tudsz rólam semmit az életbe. Nem tudod pl, hogy erősen gondolkodok azon, hogy a gazdaságomba "befogadjak" 1-2 menekültet, nem tudod, hogy nővéremmel próbálok ruhákat biztosítani valahogy, nem tudod, hogy én is kivagyok és ugyanúgy sajnálom őket, gondolom a kislányos kommentemet se láttad... Úgyhogy te ne magyarázz nekem arról, hogy "ennél vannak ezerszer is fontosabb dolgok", mert képzeld el, tudom.... és de, ezzel negatívan állítasz be, miközbe ugyancsak szívemen hordom a témát....
HozzászólásSzerző: Razdar » 2022. február 26., szombat 9:20
kierkegaard írta: Az ukrán elnök is egy csicska báb aki sajnáltatja magát de a hatalmat nem engedi. Valószínűleg nyomásra.
Az oroszokat szétlövették az ukrán neonácik (АЗОВ). Aztán most jön a bosszú és a jól kiképzett csecsem katonák fognak nácikra vadászni ukrajnában.
Szerintem ha lemondana a hatalom és újra orosz barát/báb lenne a hatalmon akkor lecsillapodna a helyzet.
Amellett persze, hogy az usa végre visszavesz.
Mindenesetre ha kis esély is van rá, hogy az oroszok a késöbbiekben tovább haladnak..már meg is terveztem a svájci kinttartozkodást hónapokra.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 26., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 26., szombat 9:14
Nem, te nem ennyit csináltál. Hanem úgy állítod be azt, aki közben a belpolitikáról is beszél, mintha egy lelketlen szar lenne. Lásd:Professore írta:Én erre reagáltam ennyi.
... A többit olvasd vissza...Professore írta: Emberek halnak meg, családok esnek szét és itt egyesek mit te is azzal jönnek hogy ha de megtörténhet
Akkor meg had mondjam el én is a véleményem arról, hogy mit tartok undorítónak és mit nem.Professore írta:de azért had mondjam el a véleményem.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 26., szombat 9:03
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 26., szombat 8:58
Hát figyi akkor másképp mondom jelen helyzetben kurvára leszarom MZP-t, Orbánt a belpolitikai posványt és a háborús helyzetet gusztustalan módon felhasználó módszert mindkét tábor részéről. Az hogy nekem mi a véleményem MZP-ről vagy Orbánról rohadtul nem tartozik oda hogy mekkora az esélye egy Oroszország-nato konfrontációnak. Viszont egy hipotetikus eseten rugózni újra és újra, pánik hangulatot kelteni stb. akkor mikor ezeket az energiákat másra is lehetne fordítani azzal nem tudok egyet érteni. Emberek halnak meg, családok esnek szét és itt egyesek mit te is azzal jönnek hogy ha de megtörténhet és hogy ez meg az mit mondott. Ha ezt jó érzéssel nem fogjátok fel akkor nyomjatok tovább ezt a vonalat.M1Ö írta:Tegyél tiltó listára, vagy nem tudom. De attól mert te kivagy MZP miatt, ne rajtam vezesd le a feszkót. Mert megint engem állítasz be negatívan...Professore írta: Azt hittem hogy elengedtétek ezt a ki mit mondott dolgot. Van ennél most ezerszer fontosabb dolog.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 26., szombat 7:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 26., szombat 7:49
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2022. február 26., szombat 7:16
illgner írta:
Miért, szerinted mennyi az esélye annak, hogy Ukrajna területi épségéért (amelyet már az elmúlt években többször is megdézsmáltak az oroszok) a NATO meg az USA fegyveres konfliktust vállaljon Oroszországgal? Nem, semmi realitás nincs egy NATO-Oroszország háborúnak, mert az automatikusan világháborúba torkollna. Persze lehet itt okoskodni, meg jönni ezzel a bármi megtörténhet narratívával. És még én vagyok a kurva naív, az eszem megáll![]()
Akkor miért kell ilyen állatságokat mondani, miért kell embereket bizonytalanságba tartani, és azt a látszatot kelteni, hogy ez egy reális lehetőség?
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 26., szombat 1:52
Miért, szerinted mennyi az esélye annak, hogy Ukrajna területi épségéért (amelyet már az elmúlt években többször is megdézsmáltak az oroszok) a NATO meg az USA fegyveres konfliktust vállaljon Oroszországgal? Nem, semmi realitás nincs egy NATO-Oroszország háborúnak, mert az automatikusan világháborúba torkollna. Persze lehet itt okoskodni, meg jönni ezzel a bármi megtörténhet narratívával. És még én vagyok a kurva naív, az eszem megállGonzi írta:Most úgy csináltok mintha háborús helyzetben ne változhatna 5 perc alatt bármi. ( bayerzsóti is jól megmondta hogy minek van a nullaval egyenlő esélye, meg sok europai vezető is beszopta ezt az egészet szerintem). Lehet egy titkos hírszerzés alapján úgy döntenek hogy beszállnak, vagy hogy annyira közel jönnek az oroszok a magyar határhoz, hogy olyan NATO döntés születik, hogy igenis belépnek. Szerintem az a politikus nem rendelkezik realitás érzékkel, aki európa egyik legnagyobb országának lerohanása esetén - a legfőbb ellenség által - ne számolna azzal, hogy NATO tagként ne fordulhatna elő hogy kötelezettségeinket teljesíteni kell. Attól hogy lejön reuteurs-en valami mert xy ezt mondta a NATO-ból, lehet holnap reggelre teljesen más álláspont születik, vagy szerinted eldöntöttek valamit múlthét hétfőn és akkor ahhoz tartani fogják magukat mindenképp? na ne legyünk már ilyen kurva naivak.illgner írta: De hogy merült fel egyáltalán, hogy ez bekövetkezhet? A NATO világossá tette, mintahogy az USA is, hogy eszük ágában sincs belépni a háborúba, nem fogják lemészároltatni az embereiket, egy világháborút kockáztatva Oroszország ellen. Ennek a realitása, hogy beavatkozzanak, a nullánál nem sokkal több. Akkor miért kell ilyen állatságokat mondani, miért kell embereket bizonytalanságba tartani, és azt a látszatot kelteni, hogy ez egy reális lehetőség? Nem, egyáltalán fel sem merül, hogy a NATO beavatkozzon, pláne, hogy katonákat küldjön. Pont ez mutatja, hogy ez az ember semmilyen politikai realitásérzékkel nem bír. Ha viszont tudja, hogy nem lesz itt semmilyen beavatkozás, és így magyar katonai segítségnyújtás sem, mégis dobálózik ennek a lehetőségével, akkor még rosszabb ez az ember, mint amire eddig gondoltam.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 26., szombat 1:43
Köszi, hogy lehülyéztél. Legalább vennéd a fáradtságot, hogy valami értelmeset írjál, de nem, inkább nagyképűen, lekezelően ideveted ezt a semmit.kiserik írta:illgner írta:
De hogy merült fel egyáltalán, hogy ez bekövetkezhet?![]()
Amikor a propaganda találkozik a tudatlansággal...
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. február 26., szombat 1:39
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem