Neked meg mi bajod van? Látom nagyon szívre vetted hogy egyszer bele álltam komolyabban MZP-be a fogyatékos témában. Most egyáltalán nem, csak már unom hogy megy egy ideje a ki kit mond műsor teljesen értelmetlenül.M1Ö írta:Nem, te nem ennyit csináltál. Hanem úgy állítod be azt, aki közben a belpolitikáról is beszél, mintha egy lelketlen szar lenne. Lásd:Professore írta:Én erre reagáltam ennyi.... A többit olvasd vissza...Akkor meg had mondjam el én is a véleményem arról, hogy mit tartok undorítónak és mit nem.Professore írta:de azért had mondjam el a véleményem.
Egyébként ha csak és kizárólag a háborúról beszélnék, attól mitől lenne jobb? Nem tudsz rólam semmit az életbe. Nem tudod pl, hogy erősen gondolkodok azon, hogy a gazdaságomba "befogadjak" 1-2 menekültet, nem tudod, hogy nővéremmel próbálok ruhákat biztosítani valahogy, nem tudod, hogy én is kivagyok és ugyanúgy sajnálom őket, gondolom a kislányos kommentemet se láttad... Úgyhogy te ne magyarázz nekem arról, hogy "ennél vannak ezerszer is fontosabb dolgok", mert képzeld el, tudom.... és de, ezzel negatívan állítasz be, miközbe ugyancsak szívemen hordom a témát....
Nem tudok rólad semmit ez tény ahogy te sem. Te vetted támadóra a figurát és tolod most is meglehetősen ocsmány stílusban. Kérlek szépen ne gyere ilyen "nekem ne magyarázza" stílussal. Honnan tudod hogy én mit csinálok? Képzeld ugyanazt mint amiket te is említettél csak nem szeretem az ilyeneket hangoztatni. Annak örülök hogy másképp is segíteni próbálsz. Hajrá! Viszont sokan nehezen élik meg ezt. A helyzetet szóval tárgyilagosan kellene maradni továbbá egy humanitárius katasztrófát nem összemosni a belpolitikával. Annak is megvan a helye és ideje...csak szerintem ez nem most van. Értelmes ember vagy szóval megérted remélem amit mondani akartam (akár vissza olvasva).