Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Én mondtam...de le voltam hurrogva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szép, akkor a cselszkinek is lecsó.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Official statement by Roman Abramovic 
During my nearly 20-year ownership of Chelsea FC, I have always viewed my role as a custodian of the Club, whose job it is ensuring that we are as successful as we can be today, as well as build for the future, while also playing a positive role in our communities. I have always taken decisions with the Club’s best interest at heart. I remain committed to these values. That is why I am today giving trustees of Chelsea’s charitable Foundation the stewardship and care of Chelsea FC.
I believe that currently they are in the best position to look after the interests of the Club, players, staff, and fans.
During my nearly 20-year ownership of Chelsea FC, I have always viewed my role as a custodian of the Club, whose job it is ensuring that we are as successful as we can be today, as well as build for the future, while also playing a positive role in our communities. I have always taken decisions with the Club’s best interest at heart. I remain committed to these values. That is why I am today giving trustees of Chelsea’s charitable Foundation the stewardship and care of Chelsea FC.
I believe that currently they are in the best position to look after the interests of the Club, players, staff, and fans.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sokszor inkabb a helyzetkihasznalas a baj, ma is konnyen lehozhattak volna akar 3:0-ra is, de igy estek ki a boro ellen vagy betliztek par hete valamelyik b-betus ellen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rettentő hulladék ez a MU. Egy Watford ellen is szenvednek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ha jól tudom nem csak simán újraéleszteni tudja, hanem "rá is segít", ha bajt érez.Dupla D írta: Elvileg van egy automata újraélesztő a szívénél. Ennyi, amit beépítettek.
Lágyhibrid.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi a válaszokat.
Mindenesetre én tartom, hogy karrierende az ilyen.
Mindenesetre én tartom, hogy karrierende az ilyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyébként tudtommal igen, a modern pacemakerek továbbítják azonnali idõben az adatokat. Egy focistának meg gondolom nem probléma ilyenben a legdrágábbat megvenni.Realista24 írta:Összes ilyennek megvonnam a jatekjogat.Kerlon írta: Daley Blind évek óta hasonlóan játszik. Asszem 2szer összeesett már mondjuk.![]()
Jobban odafigyelnek rá. Ami mit jelent? Folyamat EKG van rajta?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Elvileg van egy automata újraélesztő a szívénél. Ennyi, amit beépítettek.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Összes ilyennek megvonnam a jatekjogat.Kerlon írta: Daley Blind évek óta hasonlóan játszik. Asszem 2szer összeesett már mondjuk.![]()
Jobban odafigyelnek rá. Ami mit jelent? Folyamat EKG van rajta?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Daley Blind évek óta hasonlóan játszik. Asszem 2szer összeesett már mondjuk.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem hiszem hogy félteni kell, gondolom kétszer jobban odafigyelnek rá. hozott egy döntést.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en sem igazan ertem, hogy ha folytatta, miert epp a legtemposabb, daralosabb ligat valasztotta.
az o karrierjeben a kora miatt mar amugy sem lett volna felfele, ha meg csak a jatek szeretete/penz erdekli, akkor el lehetett volna haknizni fele ekkora pulzussal azsiaban is, ahol meg ilyen hattersztorival nagy pr-ja lett volna.
mondjuk nyilvan az orvosok szaz szazalekosan jatekra alkalmasnak talaltak, ha le lett igazolva, mig aguero meg inkabb visszavonult es azota le is nyilatkozta, hogy egy sima futastol is a halalan van.
az o karrierjeben a kora miatt mar amugy sem lett volna felfele, ha meg csak a jatek szeretete/penz erdekli, akkor el lehetett volna haknizni fele ekkora pulzussal azsiaban is, ahol meg ilyen hattersztorival nagy pr-ja lett volna.
mondjuk nyilvan az orvosok szaz szazalekosan jatekra alkalmasnak talaltak, ha le lett igazolva, mig aguero meg inkabb visszavonult es azota le is nyilatkozta, hogy egy sima futastol is a halalan van.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Nem gondoltam, hogy valaha pályára lép még...Realista24 írta: Brentford manager Thomas Frank confirms that Christian Eriksen will make his debut for the club against Newcastle on Saturday.
Nem bír a valagán megmaradni.
Arról volt valami hír, hogy mi okozta a problémát?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marca azt írja, hogy nem léphet be UK-ba.El Sie7e írta:Abra papát nem kell félteni, tudtommal több álampolgársága is van, mindent megold okosban.Realista24 írta: Vajon a Chelsea-nek is gameover lesz?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Brentford manager Thomas Frank confirms that Christian Eriksen will make his debut for the club against Newcastle on Saturday.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A pénze attól még orosz gondolom.El Sie7e írta:Abra papát nem kell félteni, tudtommal több álampolgársága is van, mindent megold okosban.Realista24 írta: Vajon a Chelsea-nek is gameover lesz?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
markmadrid írta: A Regu, Dier, Romero, Emerson sor azért nem olyan rossz, két utóbbi egyre jobb, de persze lehetne mit fejlődni. Tanganga és Rodon meg alig kapnak időt, vagyis pont annyit amennyit megérdemelnek. Dier sosem volt CM, de igaz, sokáig védekező kp volt, ahonnan simán át lehet állni kh posztra. A city ellen nagyot mentek és a pl-ben mindig becsúszhat egy Burnley ellenihez hasonló meccs. Szerintem végig versenyben lesznek a negyedik helyért.
De amúgy teljesen egyetértek.
Nem tudok egyetérteni, de hát ez van.markmadrid írta:
Hat azert de sajna szornyuek.
Emerson borzasztoan buta jatekos. Kifejezetten jo alapanayag meet eroszakos gyors robbanekony, de rossz nezni a jatekat. Eloszor azt hittem hibat kovetett el a Barca, de jol gondolkoztak.
Romero az akiben lenne potencial, de sokat kihagyott iden. A Burnley elleni meccs rajta ment el. O erte azert csengettek is kemenyen az Atalantanak. Dier igen CDM volt es ugy lett vedo.
Meglepodnek ha elerne veluk valamit Conte. Egyszeruen nem jok. Nincs meg a jatek sem illetve a minoseg is hianyzik beloluk.
Son kurva jo jatekos, de iden eltunt a korabbi formajahoz kepest csak ugy mint Kane. En csipem Contet bar a focija sokszor taszit meg ahogy az oregekhez valo viszonyul, de nem fog neki sem itt sok baber teremni. Megfogjak idegenben a Cityt majd kikapnak az utolso Burnleytol. Tipik Spurs…
Annak viszont orulok, h nyitott lett a liga. Pool komolyan visszajott. Dias nagy huzas volt akar nalunk is eltudtam volna kepzelni. Kb mindenki felepult illetve visszatert. Pool nagyon komoly focit nyom jelenleg.
Kevés olyan van aki komolyabb erősítést jelentene és hajlandó is lenne odaigazolni. Szerintem erős csapatot csinálhat Conte és már most is látszik a fejlődés. A City elleni sem a véletlen műve, még ha a manchesteriek gyengén is játszottak.
Nagyon bízom a Poolban, mindig öröm egy olajcsapat "bukását" látni. A Pool adja egyébként a gól és gólpassz rangsorok első három helyezettjét. Salah 19 góllal és 10 gólpasszal vezeti mindkettőt. Utána Jota 12, Mané 11 gól. Az asszisztok téren pedig TAA 9-cel a második, Robertson 8-al a harmadik. Jó kis csapat.
Na ezt a választ én is elkúrtam
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Abra papát nem kell félteni, tudtommal több álampolgársága is van, mindent megold okosban.Realista24 írta: Vajon a Chelsea-nek is gameover lesz?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vajon a Chelsea-nek is gameover lesz?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema