Azt nem tudom, csak beidéztem mit mondott, mert nem azt amiről harsog a kormánymédia.illgner írta:
De hogy merült fel egyáltalán, hogy ez bekövetkezhet? A NATO világossá tette, mintahogy az USA is, hogy eszük ágában sincs belépni a háborúba, nem fogják lemészároltatni az embereiket, egy világháborút kockáztatva Oroszország ellen. Ennek a realitása, hogy beavatkozzanak, a nullánál nem sokkal több. Akkor miért kell ilyen állatságokat mondani, miért kell embereket bizonytalanságba tartani, és azt a látszatot kelteni, hogy ez egy reális lehetőség? Nem, egyáltalán fel sem merül, hogy a NATO beavatkozzon, pláne, hogy katonákat küldjön. Pont ez mutatja, hogy ez az ember semmilyen politikai realitásérzékkel nem bír. Ha viszont tudja, hogy nem lesz itt semmilyen beavatkozás, és így magyar katonai segítségnyújtás sem, mégis dobálózik ennek a lehetőségével, akkor még rosszabb ez az ember, mint amire eddig gondoltam.
Viktor is most azt mondta, hogy "Világossá tettem, hogy Magyarország nem vesz részt ebben a háborúban, és nem is engedi, hogy belesodorják ebbe a háborúba."
Forrás: fb. oldala.
Akkor ezek szerint ő is feltételezi, hogy ez reális opció lehet majd, esetleg szóba kerülhetett egy esetleges háborús részvétel a NATO részéről a megbeszélésen, amin volt. Mert ő ezt úgy mondta, hogy előtte pár perccel tárgyalt a NATO vezetőivel.
Én se gondolom, hogy a NATO beavatkozna direktben, és mélyen elítélem az egész ellenzéket, hogy hülyéket beszélnek össze vissza, kussban kéne maradniuk most, vagy azt zengeni, hogy nehogy belekeveredjünk akármelyik oldalon a háborúba.
Ehelyett nyomják az idióta szövegeket.
Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy a Bohár-féle "Márki-Zay halálba küldené a magyarokat, TUDTA?" agymenések miből indultak ki.