nem olvastam még utána, de ez hogy kivitelezhető? a csapat, hogy marad életben orosz pénz nélkül? gondolom az autót is nagyban abból építettékRemy írta: Közben a Haas felbontja az Uralkalival a szerződést. Mazepin valszeg nem marad.
Piastri jöhetne.![]()

Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Formula-1
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tudom tovabbra is csak teszt, de mar 19 eleje köröket mennek, c5 gumival russell csapott oda egyet, ferrari a c3-mal csak 6 tizedre van, talan bizakodasra adhat okot.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Közben a Haas felbontja az Uralkalival a szerződést. Mazepin valszeg nem marad.
Piastri jöhetne.
Piastri jöhetne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Persze, ez is igaz.alexoxladjackoxi írta:Hová mehetne Leclerc?halamadrid írta:
Nagyon remélem.
Egy kis érdekesség, Leclerc szerződésében van egy olyasmi, hogy ha idén nem lesz meg minimum a konstruktőri harmadik hely, akkor távozhat. Úgy tűnik ez a veszély nem fenyegeti őket, bár ennyi változás mellett bármi megeshet.
Ezt delfinezésnek/delfin effektusnak hívják, ha jól tudom. Az Alfanak van vele a legtöbb gondja jelenleg.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hová mehetne Leclerc? A Red Bull Verstappennre, a Merci Russellre fog építeni hosszútávon. Kicsit olyan a helyzete, mint Maxé volt. Évekig esélye sem volt a címre, de egyszerűen nem volt érdemes lépni másik csapathoz, a Merci meg nem merte Hamilton mellé odavinni. És lásd, megérte türelmesnek lenni. Sainz kellemes meglepetés volt számomra, de ha kiemelkedne a Ferrari a mezőnyből, és nem a zavarosban kéne halaszniuk, hanem csak elöl vívna a két pilótájuk, szerintem kijönne, hogy Leclerc gyorsabb. Remélem nem találnak be, mert egyikért sem rajongok.halamadrid írta:Nagyon remélembabaking írta: Binotto ma egyébként azt nyilatkozta, hogy javultak, de még nem esélyesek. Remélem csak altat.
Egyébként ha a hírek igazak,akkor a mercit kifejezetten súlyosan érinti a porpoise, nem tudomagyarul hogy van - az autó ugrálása. Ez már az előző ground effect erában is probléma volt, de a csapatok saját bevallásuk szerint alábecsülték a jelentőségét, illetve szimulátorban/ szelcsatornában nehéz is lemodellezni.
Szóval az lesz a szezon első felében elől aki ezt meg tudja jól oldani..
Egy kis érdekesség, Leclerc szerződésében van egy olyasmi, hogy ha idén nem lesz meg minimum a konstruktőri harmadik hely, akkor távozhat. Úgy tűnik ez a veszély nem fenyegeti őket, bár ennyi változás mellett bármi megeshet.
Ezt delfinezésnek/delfin effektusnak hívják, ha jól tudom. Az Alfanak van vele a legtöbb gondja jelenleg.

- hehetheoriginal
De a hang is lenyeg, de meg mennyire. Hallgasd meg mitol volt forma egy a v12, de meg akar v8 eraban is. Ez a mostani rönó klió meg dacia duster hang egy viccbabaking írta:Továbbra sem a hang a lényeg, hanem, hogy jó verseny legyen. Egyébként mivel maradtak a motorok mitől lenne nagyobb hangja?hehetheoriginal írta: Megneztem, hat kabare a kocsik hangja, nagyon gyenge ez az egesz....
Az meg szamomra nem jo verseny, hogy a drs, az ilyen olyan segitsegek miatt garantalt, hogy kivedekezhetetlen egy tamadas, mert akkora a tempokulonbseg.
Szoval megintcsak tul sok az ostoba szabály, nem hagyjak oket rendesen versenyezni.
thereisonly1ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez a cikk szerint a Ferrarinak is van vele baja:halamadrid írta:Nagyon remélembabaking írta: Binotto ma egyébként azt nyilatkozta, hogy javultak, de még nem esélyesek. Remélem csak altat.
Egyébként ha a hírek igazak,akkor a mercit kifejezetten súlyosan érinti a porpoise, nem tudomagyarul hogy van - az autó ugrálása. Ez már az előző ground effect erában is probléma volt, de a csapatok saját bevallásuk szerint alábecsülték a jelentőségét, illetve szimulátorban/ szelcsatornában nehéz is lemodellezni.
Szóval az lesz a szezon első felében elől aki ezt meg tudja jól oldani..
https://the-race.com/formula-1/who-was- ... trackside/
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nagyon remélembabaking írta: Binotto ma egyébként azt nyilatkozta, hogy javultak, de még nem esélyesek. Remélem csak altat.
Szóval az lesz a szezon első felében elől aki ezt meg tudja jól oldani.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- babaking
Továbbra sem a hang a lényeg, hanem, hogy jó verseny legyen. Egyébként mivel maradtak a motorok mitől lenne nagyobb hangja?hehetheoriginal írta: Megneztem, hat kabare a kocsik hangja, nagyon gyenge ez az egesz....
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
Megneztem, hat kabare a kocsik hangja, nagyon gyenge ez az egesz....
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dennis sose bírtam, de nem volt gyomorforgató. A vén Flaviót szerettem.wZoLee7 írta: Ron Dennis és Flavio Briatore munkássága már megkopott?Szerintem a Red Bull sem jobb vagy rosszabb mint a Merci. Ott van Helmut Marko, csak akkor lenne értelmes az ember ha befogná és semmit nem nyilatkozna az F1-es csapatokról és pilótákról.
Más, ez a teszt már megint, olyan érzésem van, hogy ezt már láttuk párszor. Jól megy a ferrari, mindenki róluk beszél![]()

Marko... őt hagyjuk. 10ből 9x valami gyökérséget nyilatkozik. olyan, mint egy megöregedett Villeneuve.

Amúgy nagyon durván ugrálnak a verdák. Komoly fizikai terhelés is lehet ez pluszban a pilótáknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- babaking
Lehet arra gondolt, hogy egy polccal felettük vannak 
Binotto ma egyébként azt nyilatkozta, hogy javultak, de még nem esélyesek. Remélem csak altat.
Az is látszik, hogy mennyire másképp kell vezetni az autókat, hogy ne szökjön ki a levegő az autó alól és megmaradjon a tapadás. Sokkal óvatosabban kell a razokovet használni, meg kell próbálni konstans tartani a hasmagasságot.

Binotto ma egyébként azt nyilatkozta, hogy javultak, de még nem esélyesek. Remélem csak altat.
Az is látszik, hogy mennyire másképp kell vezetni az autókat, hogy ne szökjön ki a levegő az autó alól és megmaradjon a tapadás. Sokkal óvatosabban kell a razokovet használni, meg kell próbálni konstans tartani a hasmagasságot.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
wZoLee7 írta: Ron Dennis és Flavio Briatore munkássága már megkopott?Szerintem a Red Bull sem jobb vagy rosszabb mint a Merci. Ott van Helmut Marko, csak akkor lenne értelmes az ember ha befogná és semmit nem nyilatkozna az F1-es csapatokról és pilótákról.
Más, ez a teszt már megint, olyan érzésem van, hogy ezt már láttuk párszor. Jól megy a ferrari, mindenki róluk beszél![]()
Mint Ferrari drukker.... ah hagyjuk is. Már reménykedni sem merek. Mi vagyunk az f1- arsenalja.
"Majd jövőre"

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- wZoLee7
Ron Dennis és Flavio Briatore munkássága már megkopott?
Szerintem a Red Bull sem jobb vagy rosszabb mint a Merci. Ott van Helmut Marko, csak akkor lenne értelmes az ember ha befogná és semmit nem nyilatkozna az F1-es csapatokról és pilótákról.
Más, ez a teszt már megint, olyan érzésem van, hogy ezt már láttuk párszor. Jól megy a ferrari, mindenki róluk beszél

Más, ez a teszt már megint, olyan érzésem van, hogy ezt már láttuk párszor. Jól megy a ferrari, mindenki róluk beszél

- Remy
- Kapcsolat:
Alapvetően engem maga a merci, mint csapat egyáltalán nem zavar. Nyernek, nyernek.
Wolff és Hamilton picsogása, álszent viselkedése zavar, de az nagyon. És Russell is beállhat melléjük. Se nyerni, se veszíteni nem tudnak.
McLaren, Renault, Brown GP érdekes módon sosem égetett így ki. De még a Red Bull sem anno ennyire, pedig Vettel felszopása... hagyjuk is.
Wolff és Hamilton picsogása, álszent viselkedése zavar, de az nagyon. És Russell is beállhat melléjük. Se nyerni, se veszíteni nem tudnak.
McLaren, Renault, Brown GP érdekes módon sosem égetett így ki. De még a Red Bull sem anno ennyire, pedig Vettel felszopása... hagyjuk is.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha nem szeretitek a nyaligátorokat meg a nyálgépeket, szurkoljatok Verstappennek. Egyetlen fiatal, aki nem csak nyomokban tartalmazza a régi idők nagyjainak nyers és őszinte stílusát.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mint még willamses pilota kardoskodott instán hogy mekkora csalás történt az utolsó futamon és hogy Hambi az igazi champion.
Mondom, ez futam leintése után williamses felszerelésben gyors posztolta
Én már ott elkönyveltem hogy tökéletesen be fog nyalni.
De nem szabad rá figyelni amugy. A merci a munkaadója...valahol érthető.
Mondom, ez futam leintése után williamses felszerelésben gyors posztolta

Én már ott elkönyveltem hogy tökéletesen be fog nyalni.
De nem szabad rá figyelni amugy. A merci a munkaadója...valahol érthető.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- wZoLee7
amikor majd a red bullosok mondanak ilyent, vagy már lehet mondtak is?Remy írta:Kezdődik. Ez is gyorsan megtanulta a leckét.Russell: A Mercedes nem áll a Ferrari és a McLaren szintjé
Kurvára remélem, hogy nem megy át teljesen gyökérbe, mert szimpatikus gyerek. Nem szeretném, ha ugyanaz a bohóc lenne, mint a csapattársa.

- hehetheoriginal
ahogy bo nyallal kinyalta az autobemutaton es totoval egyutt a valaha volt legjobbkent beszeltek rola a jelenleteben, ne gondolj mast sztem, keszulj fel a legrosszabbra.Remy írta:Kezdődik. Ez is gyorsan megtanulta a leckét.Russell: A Mercedes nem áll a Ferrari és a McLaren szintjé
Kurvára remélem, hogy nem megy át teljesen gyökérbe, mert szimpatikus gyerek. Nem szeretném, ha ugyanaz a bohóc lenne, mint a csapattársa.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Kezdődik. Ez is gyorsan megtanulta a leckét.Russell: A Mercedes nem áll a Ferrari és a McLaren szintjé
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots