Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 25., péntek 9:14

lordgabi írta: Határok mentén, az útszélén kijevi rendszámú luxusautók hada parkol, plafonig felpakolva, Audi A8, RSQ8, Range Rover, stb., nők az autó mellett sírnak, a férfiak alszanak a kormánynál, iszonyat nap lehet mögöttük, mindhiába, mert nem engedik ki őket Ukrajnából a 18-60 év közötti határozat miatt. És csak jönnek és jönnek szembe folyamatosan. :(
3 lehetoseg van, varnak, hatha, visszamennek, vagy erovel attorik a hatart.
Eleg szopas sajnos, ismerosom edesanyja indult ma hajnalban flixbusszal kijevbol, ezek alapjan fasz se tudja mi lesz...
Covid biztosítás és oltási igazolás továbbra is kötelező mindenkinek
:lol: :lol: :lol: vicc az egesz.
De a szabaly az szabaly emberek!
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 25., péntek 9:14

Ezt most nem is értem, tagja vagyunk egy katonai szövetségnek. Hálisten hogy tagja vagyunk, pont most látjuk mitõl tud ez megvédeni minket. Nehogymár ne a szövetségesekkel való összetartás hanem a semlegesség legyen ilyenkor az elvárt. :|

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 25., péntek 9:13

Norbi90 írta:
lordgabi írta: Köszönöm szépen mindenkinek! 🙏🏻 :agree:
Na nagybatyam is lelepett nagyanyam viszont kígyóson maradt egyedül az istennek nem akarta otthagyni a hazat kutyat macskat de a szomszedok is maradtak idosebbek, tiszta ideg vagykk tehetetlen azon gondolmozok kimegyek hozza a hetvegen es maradok kicsit csak enis 1500 km erekrol beszelek… ej nemtudom beregszaszba oke minden akkkor Gabi? Befele nagy a sor suránynál?
Magyar útlevéllel gyere mindenképp, Covid biztosítás és oltási igazolás továbbra is kötelező mindenkinek, aki nem ukrán papírokkal szeretne belépni.
Fentebb írtam, hogy melyik a leghitelesebb forrás ami a határhelyzetet illeti, mindenképp lépj be a csoportba előtte, ha tervezed az utazást. Újlak-Tiszabecs határ van a közelemben, kimondottan csak ezt figyelem. Itt nyugi volt, sajnos nem engedik ki az ukrán embereket, csak nőket és gyerekeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2022. február 25., péntek 9:15-kor.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. február 25., péntek 9:11

hehetheoriginal írta:
Süti írta: Tudom, politika topik, de az, hogy háború közben MZPzés meg Vityázás meg orrba szájba, ráadásul alja színvonalon, miközben 3 kommentel lejjebb írta le a fórumtársunk hogy mi megy körülötte, szerintem elég indokolatlan. (És most finoman fogalmaztam meg a gyomorforgatót.)

amugy vérlazito nezni es okolbe szorul az ember keze, amikor a sajat rendorseg/allami verolegenysereg hurcolja el a moszkvaban haboru ellen tunteto orosz allampolgarokat.

A legszörnyűbb ebben az, hogy Vitya ide húz. A jelenlegi orosz rezsim pedig kb azt csinál amit akar a polgáraival. Akinek hosszú a nyelve és jól nyal az elvan, aki ellenszegül azt az ellenállás mértékétől függően "rendezik".

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 25., péntek 9:11

Realista24 írta: Én titeket olvaslak honi politika témában :mrgreen: magyarul nektek majdnem mindent elhiszek, ami amúgy full hidegen hagy, főleg, hogy néhány kilométerre innen háború van.
+1. Én nem a 444, telexet frissitgetem hírek miatt hanem a madridom politikai topicját.:D

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 25., péntek 9:10

Határok mentén, az útszélén kijevi rendszámú luxusautók hada parkol, plafonig felpakolva, Audi A8, RSQ8, Range Rover, stb., nők az autó mellett sírnak, a férfiak alszanak a kormánynál, iszonyat nap lehet mögöttük, mindhiába, mert nem engedik ki őket Ukrajnából a 18-60 év közötti határozat miatt. És csak jönnek és jönnek szembe folyamatosan. :(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 25., péntek 9:10

lordgabi írta: Köszönöm szépen mindenkinek! 🙏🏻 :agree:
Na nagybatyam is lelepett nagyanyam viszont kígyóson maradt egyedül az istennek nem akarta otthagyni a hazat kutyat macskat de a szomszedok is maradtak idosebbek, tiszta ideg vagykk tehetetlen azon gondolmozok kimegyek hozza a hetvegen es maradok kicsit csak enis 1500 km erekrol beszelek… ej nemtudom beregszaszba oke minden akkkor Gabi? Befele nagy a sor suránynál?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 25., péntek 9:09

Én titeket olvaslak honi politika témában :mrgreen: magyarul nektek majdnem mindent elhiszek, ami amúgy full hidegen hagy, főleg, hogy néhány kilométerre innen háború van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 25., péntek 9:02

Süti írta: Tudom, politika topik, de az, hogy háború közben MZPzés meg Vityázás meg orrba szájba, ráadásul alja színvonalon, miközben 3 kommentel lejjebb írta le a fórumtársunk hogy mi megy körülötte, szerintem elég indokolatlan. (És most finoman fogalmaztam meg a gyomorforgatót.)
csak huen tukrozi mennyire ostoba alja a tarsadalom, kis minta szám, nagy minta, nem szamit, a tendencia ugyanaz. mindegy melyik neprol beszelunk

amugy vérlazito nezni es okolbe szorul az ember keze, amikor a sajat rendorseg/allami verolegenysereg hurcolja el a moszkvaban haboru ellen tunteto orosz allampolgarokat.

eleg vicces, hogy a csucsfaj, az ember a legnagyobb kannibal, a legnagyobb sopredek.
thereisonly1ronaldo

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 25., péntek 8:59

Köszönöm szépen mindenkinek! 🙏🏻 :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 25., péntek 8:57

Tudom, politika topik, de az, hogy háború közben MZPzés meg Vityázás meg orrba szájba, ráadásul alja színvonalon, miközben 3 kommentel lejjebb írta le a fórumtársunk hogy mi megy körülötte, szerintem elég indokolatlan. (És most finoman fogalmaztam meg a gyomorforgatót.)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 25., péntek 8:56

Gyerekek, azért tartsunk már egy szintet! Forrás megjelölés nélkül hoz valaki egy hülyeséget, majd elkezdjük kiröhögni, akiről szól? Pláne, hogy tegnap is volt szó róla. Most komolyan, ha leírom, hogy:
Bármerre megyek a neten, azt látom, hogy OV elismerte, elfogadta Putintól a 30 ezüstöt, akkor elkezdjük Júdásozni? Ne már! Legyen már egy szint. Forrás, stb. Fölösleges ez a hergelés, főleg ilyen helyzetben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 25., péntek 8:54

Aha, elmondja, hogy alázatosan követni kell a NATO-t mindenben, tehát a semlegesség még eszébe sem jut, majd a tüntin meg letagadja.

"Tegnap még azt a hazugságot terjesztették rólunk, hogy mi azt állítottuk, mi mindenben a NATO álláspontját kell, hogy kövessük, de ez nem jelent semminemű tevőleges részvételt a konfliktusban, ezt ma már egyébként a magyar kormány is elmondta."

Paks2-t sem torpedózná meg, azt sem úgy kell érteni.

Szövegértés, az. :)
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 25., péntek 8:52

Realista24 írta: Ezt nem tudom ki súgta neki, hogy ezt kell mondania, de ha meg magától találta ki, még félelmetesebb
Hát pont ez az, hogy senki. A kormány propagamda adja a szájába. Csababarca írta, hogy volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 25., péntek 8:51

Realista24 írta:
M1Ö írta: Valaki írta tegnap, hogy nem most kéne pörögjön az ellenzéknek Orbán ellen. Hát basszus, ma reggel óta bárhol nézelődök a neten, mindenhol azt látom, hogy MZP hadat üzenne Oroszországnak és háborúba küldené a magyarokat.

Eddig se sok esélyt láttam a kormányváltásra, mert valami zseniálisan karaktergyilkolják, de szerintem ez volt az utolsó szög a koporsójába... :(
Ezt nem tudom ki súgta neki, hogy ezt kell mondania, de ha meg magától találta ki, még félelmetesebb :lol:
Hát pont ez a lényeg, hogy megint mást hoznak le, mint amit mondott. Ezzel van ki a faszunk teljesen.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 25., péntek 8:45

Propaganda célba ér szépen:)

Bencsik, Bayer lehülyézett mindenkit, aki le merte írni, hogy az oroszok támadni fognak.
Ment a cinizmus pár napja, hogy na persze. Aztán tessék.
Most meg lapítanak mint szar a fűben, a gerinctelen talpnyalók.

"A NATO közös döntéseit kell végrehajtsa Magyarország is. Tehát, hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk."
"Hát hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is."

Tehát ezek = MZP uszít, háborút akar az oroszokkal.
Szövegértelmezés lvl100.

Kár, hogy ugyanezt mondta Vitya is még tegnap, de semmi gond:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 25., péntek 8:44

M1Ö írta: Valaki írta tegnap, hogy nem most kéne pörögjön az ellenzéknek Orbán ellen. Hát basszus, ma reggel óta bárhol nézelődök a neten, mindenhol azt látom, hogy MZP hadat üzenne Oroszországnak és háborúba küldené a magyarokat.

Eddig se sok esélyt láttam a kormányváltásra, mert valami zseniálisan karaktergyilkolják, de szerintem ez volt az utolsó szög a koporsójába... :(
Ezt nem tudom ki súgta neki, hogy ezt kell mondania, de ha meg magától találta ki, még félelmetesebb :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 25., péntek 8:31

Saját magát karaktergyilkolja, mert egy idióta.

Fegyőrrel mehetnek harcolni, ha akarnak.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 25., péntek 8:28

Valaki írta tegnap, hogy nem most kéne pörögjön az ellenzéknek Orbán ellen. Hát basszus, ma reggel óta bárhol nézelődök a neten, mindenhol azt látom, hogy MZP hadat üzenne Oroszországnak és háborúba küldené a magyarokat.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 25., péntek 7:50

Realista24 írta:M1 az ilyen ördögtől való?
Ennyire.

Érdemes megnézni, hogy évi 130 milliárdból mit myom le az emberek torkán a "köz"média.
Marky írta: Az a ficko, aki 2 napja megszakertette, hogy az orosz tamadas egy nyugati agyszulemeny?
Az. Hirtelen valami magyon nagy szaki lett. Nem tudom már mi a rangja. Az éjszaka néztem egy videót ahol Németh Balázzsal boncolgatják, hogy nem jött be a tézisük, hogy megállnak a szakadár határoknál, mert már itt vannak 250 km-re a magyar határtól. :lol: De amúgy, hogy fair legyek, az a tájékoztatás meglepően korrektre sikerült.

Vissza: