Erosen gondolkozok, hogy kiveszek nemi eurot, mert anelkul nem lehet sehova menni.___Samy___ írta: Van mar olyan koztunk, aki a menekulest tervezi?

Politika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Politika
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Magyar embernek semmiképp nem nevezném...kodo írta: Melyik magyar ember akar háborút?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Csernobilt elfoglaltak. Ez kibaszottul para.'shutterisland írta:lemaradtam valamirol ?___Samy___ írta: Van mar olyan koztunk, aki a menekulest tervezi?![]()
Akkor felteszem Pipita kérdését személyeskedés nélkül. Melyik magyar ember akar háborút? Mert ez elég erős állítás ahhoz hogy csak beleböfögjük a levegőbe.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lemaradtam valamirol ?___Samy___ írta: Van mar olyan koztunk, aki a menekulest tervezi?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pipita, mi lenne, ha a személyeskedést legalább most kerülnénk. Örömömre szolgálna.Pipita írta:Te amúgy miről beszélsz? Kiről beszélsz? Ki akar háborút a nyomorult szovjeteken kívül? Egyelőre az elvtársad az egyetlen, aki háborúzni akar, és ha már akar, csinálja is.Swineherd írta: Minden jel arra mutat, hogy a balos idióták annak drukkolnak, hogy totális háború legyen...
Nekik nem számít a kárpátaljai magyarok és ruszinok élete, csak az, hogy lebegtethessék azt, hogy milyen rossz az Orbán!
Minden egyes lájk/diszlájk ezt igazolja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Van mar olyan koztunk, aki a menekulest tervezi?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Swineherd
Nekem ő nem elvtársam.Pipita írta: Egyelőre az elvtársad az egyetlen, aki háborúzni akar
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Te amúgy miről beszélsz? Kiről beszélsz? Ki akar háborút a nyomorult szovjeteken kívül? Egyelőre az elvtársad az egyetlen, aki háborúzni akar, és ha már akar, csinálja is.Swineherd írta: Minden jel arra mutat, hogy a balos idióták annak drukkolnak, hogy totális háború legyen...
Nekik nem számít a kárpátaljai magyarok és ruszinok élete, csak az, hogy lebegtethessék azt, hogy milyen rossz az Orbán!
- Swineherd
Rossz ezt olvasni is, még milyen lehet átélni.Norbi90 írta:En nemetbol osztom az eszt, anyai agrol nagyanyam nagybatyam unokaocsem nagynenem van ukrajnaban, ocsem gyorsan kimenekitettek mert elvittek volna harcolni, nagynenem elvitte, debrecenbe lakik hugom, nagyanyamek kint vannak meg makacskodoknak, nagybatyam is meg behivhato volt katona es meg korba ottvan, menekulnek az emberek el, nincs benzin, kaosz, ivanofrankosz 250 km legvonalba a hatartol… itt nemetben az orosz nemetek eljeneznek helyeselnek putyinnak, nagyon ideges vagyok. Kedden halalesetnek voltam szemtanuja anyam elettarsa meghalt, hoelejen baratnomeknel volt halaleset nem szeretnek tobbet a honapban… szarok ra hogy draga lesz a gaz meg minden a penz csak egy semmi egy papir az elet a biztonsag a nyugalom fontosabb ebben a helyzetben. Lordgabi veletek miujsag remelem jolvagytok!!!!!Swineherd írta:
Te most hol vagy? Biztonságban vagy?
Sajnálom ezt az egészet, remélem, minden kedves hozzátartozód megússza épp bőrrel!
Kitartást!
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
En nemetbol osztom az eszt, anyai agrol nagyanyam nagybatyam unokaocsem nagynenem van ukrajnaban, ocsem gyorsan kimenekitettek mert elvittek volna harcolni, nagynenem elvitte, debrecenbe lakik hugom, nagyanyamek kint vannak meg makacskodoknak, nagybatyam is meg behivhato volt katona es meg korba ottvan, menekulnek az emberek el, nincs benzin, kaosz, ivanofrankosz 250 km legvonalba a hatartol… itt nemetben az orosz nemetek eljeneznek helyeselnek putyinnak, nagyon ideges vagyok. Kedden halalesetnek voltam szemtanuja anyam elettarsa meghalt, hoelejen baratnomeknel volt halaleset nem szeretnek tobbet a honapban… szarok ra hogy draga lesz a gaz meg minden a penz csak egy semmi egy papir az elet a biztonsag a nyugalom fontosabb ebben a helyzetben. Lordgabi veletek miujsag remelem jolvagytok!!!!!Swineherd írta:Te most hol vagy? Biztonságban vagy?Norbi90 írta: Csernobilba is benyomultak, ha megserul a koporso had ne mondjam….
- Swineherd
Te most hol vagy? Biztonságban vagy?Norbi90 írta: Csernobilba is benyomultak, ha megserul a koporso had ne mondjam….
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Csernobilba is benyomultak, ha megserul a koporso had ne mondjam….
- Swineherd
Minden jel arra mutat, hogy a balos idióták annak drukkolnak, hogy totális háború legyen...
Boris most mondta, hogy UK minden tekintetben segiteni fogja az ukranokat, hadsereggel is ha ugy van.
Plusz kitiltjak keddtol az orosz cegeket a piacukrol.
Ha jol ertem G7-el kozosen fognak minden gazdasagi szankciot vegrehajtani, cel Oroszorszag elszigetelese.
Plusz kitiltjak keddtol az orosz cegeket a piacukrol.
Ha jol ertem G7-el kozosen fognak minden gazdasagi szankciot vegrehajtani, cel Oroszorszag elszigetelese.
-
Am az oroszoknak van olyan atomeromuvuk is ami az ehhez kapcsolodo hadipari fegyverek gyartasat szolgalja ki.
Elegge beteg
Elegge beteg
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem ki kene kapcsolni ezt a like dislike ostobasagot amugy.
Ha nincs mit mondanod, akkor ne lajkolgassal vagy dislikolgass, semmi ertelme es eredmenye nincs, ha akarsz valamit irjad le szepen osszeszedett osszetett mondatokban magyarul, nyissad meg a vitat, ervelest.
Aztan csoadlkozunk, hogy marvellel van tele a vilag, meg egybites szar minden, aztan most ossze van szorulva mindenkinek a picsaja, amikor nem a szamitogep monitorjan folynak a harcaszati esemenyek, meg nem a pubg vagy cod taktika a nyero. (Engem is beleertve, nem vok kivetel, mielott kapom a dislikokat a bolondoktol)
Ha nincs mit mondanod, akkor ne lajkolgassal vagy dislikolgass, semmi ertelme es eredmenye nincs, ha akarsz valamit irjad le szepen osszeszedett osszetett mondatokban magyarul, nyissad meg a vitat, ervelest.
Aztan csoadlkozunk, hogy marvellel van tele a vilag, meg egybites szar minden, aztan most ossze van szorulva mindenkinek a picsaja, amikor nem a szamitogep monitorjan folynak a harcaszati esemenyek, meg nem a pubg vagy cod taktika a nyero. (Engem is beleertve, nem vok kivetel, mielott kapom a dislikokat a bolondoktol)
thereisonly1ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elég nagy volt (és továbbra is az) a nyomás a lakosság részéről. Akiknek a 99%-a csak fotelfizikus, de kritikus tömeg megvolt.Halfkey írta:
Igen, kurvára nem értem a németeket ebben a tekintetben, miért volt eredetileg is jobb nekik lelőni az atomot és északi áramlatokban gondolkozni.
Más - lehet én nem vagyok képben, de az atom nem oldaná meg a problémát rövidtávon, mert ha jól tudom, az atom nagy részét villamosenergia előállítására használjuk és nem fűtésre. A gázt meg nem áram előállítására. Tehát rövidtávon nem lehet a gázt atomra cserélni. Ha valaki kiismeri magát akkor felhomályosíthatna.
(számomra egyébként ez egy nagy indok a napelem+hószivattyús rendszer kialakítására - tulajdonképpen önellátó házak épülhetnek)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Swineherd
Sokat elmond egyesek pszichés állapotáról, hogy csak negatív értékelések jöttek arra, amikor ezt írtam: "Sajnálom őket, imádkozom értük/értetek! "
Gyerekek, hát próbáljunk már meg emberek maradni!
Gyerekek, hát próbáljunk már meg emberek maradni!
Igen, kurvára nem értem a németeket ebben a tekintetben, miért volt eredetileg is jobb nekik lelőni az atomot és északi áramlatokban gondolkozni.hehetheoriginal írta:talan vegre leesik, hogy vissza kene kapcsolni az atomeromuveket szerte europaban, aztan basszak meg magukat a gazzal ahogy vannak.ikelemen5 írta:
Gázt sem.