Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 3., péntek 22:54

R.M.C.F írta:Csak érdekességképpen írom , bár lehet már írtam.

A Real - Dortmund meccset külső objektumban tekintettem meg,egy pubban.......gyorsan összeadtam, 20 drukker jött össze,akik a meccs miatt voltak ott.
na......ugye az elején a real jól nyomott,nagy volt a csend, mi 3an realosok felugráltunk,meg volt egy 4. ik is,fenyegettük higut,özilt stb......a többi 16 csendben :shutup: :shutup: :shutup:

Na de......aztán összejött egy ziccer a dortmundnak is a félidőben, ha hiszitek ha nem,mind a 16 felugrott és gólt akart :cens: :cens: :cens: :cens: :cens:

Erre én is felálltam, mondom : Állj....gyerekek.....üljetek vissza,eddig hol voltatok? egész európában nincs ennyi dortmund drukker mint itt.
39 évesen életemben egy dortmund drukkert ismertem meg.....

Szóval,az érdekesség benne,hogy dehogy voltak ezek mind dortmund drukkerek.........real ellen drukkerek vagy barcások voltak,MIND......az azért durva nem? mind a 16.
Én az első meccset néztem egy pubban.Leültem az első sorba,mellettem 4-6 ember akin nem volt Real mez,de eszembe se jutott,hogy Dortmund szurkerek is lehetnek.Mondjuk nem is voltak azok,inkább Barça fanok voltak..Legalábbis jól megbeszélték egymás között,hogy tegnap ők sz.ptak(vagyis a barca)..most meg a Real.

Talán egy-két igazi Dortmund fan volt..de azon is meglepődtem. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 3., péntek 22:30

Csak érdekességképpen írom , bár lehet már írtam.

A Real - Dortmund meccset külső objektumban tekintettem meg,egy pubban.......gyorsan összeadtam, 20 drukker jött össze,akik a meccs miatt voltak ott.
na......ugye az elején a real jól nyomott,nagy volt a csend, mi 3an realosok felugráltunk,meg volt egy 4. ik is,fenyegettük higut,özilt stb......a többi 16 csendben :shutup: :shutup: :shutup:

Na de......aztán összejött egy ziccer a dortmundnak is a félidőben, ha hiszitek ha nem,mind a 16 felugrott és gólt akart :cens: :cens: :cens: :cens: :cens:

Erre én is felálltam, mondom : Állj....gyerekek.....üljetek vissza,eddig hol voltatok? egész európában nincs ennyi dortmund drukker mint itt.
39 évesen életemben egy dortmund drukkert ismertem meg.....

Szóval,az érdekesség benne,hogy dehogy voltak ezek mind dortmund drukkerek.........real ellen drukkerek vagy barcások voltak,MIND......az azért durva nem? mind a 16.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 3., péntek 12:41

Na öszejött ami még sose,2 német csapat a BL döntőbe... :-)
Na most hogy akkor a bundesliga e vajon európa,vagy a világ legjobb bajnoksága... :hmmm: őszintén szólva nem hiszem.Láttam néhány Dortmund és bayern meccset a bajnokságból,csak hogy képbe legyek,de megmondom őszintén,unalmas,brusztolós,amolyan dönkerbabos futballt mutattak be,mentek mint az őrült,sok ütközés stb...meg az a helyzet hogy sokszor ölték ám a focit,amit a BL-be nem tettek.

Minden esetre,ez a két csapat jutott be a döntőbe,természetesen a bayernak áll a zászló,de ilyen meccseken minden előfordulhat,tavaly a chelsea példázza ezt,valamint a dortmund tud aesélytelenül is nyerni,ezt bizonyította pl '97ben a juve ellen is.Na majd meglátjuk hogy lesz ez,de meglepődnék ha nem a bayern nyerné...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2013. május 2., csütörtök 23:03

11,2-t futott Müller. :) 112-t és 118-at a Bayern. 118-at és 124-et a Dortmund. Mi nagyságrendileg annyit futottunk mint Ti. :)

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. május 2., csütörtök 18:55

Remy írta:Ribéry :agree: :salute: (visszagondolva, mennyire szerettem volna, hogy itt focizzon, anno :-) )
Ha jól emlékszem, akkor CR-rel egy nyáron volt emlegetve. Azért a portugál egyértelmű, hogy a lehető legjobb választás volt. :-)

Amúgy nem akarok én itt gumibogyószörpös témát felhozni, de embertelen, hogy a 2 német csapat mennyit futott a 4 meccs alatt. Azt hiszem Müller 14 kilométert nyomott le Münchenben, javítsatok ki, ha rosszul emlékszem. Ez azért not bad.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 14:27

Ribéry :agree: :salute: (visszagondolva, mennyire szerettem volna, hogy itt focizzon, anno :-) )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

beckham96
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 2., csütörtök 14:05

Remy írta:A hét legjobbjai a BL-ben

Varane, Ramos, Modric, ÖZIL :D Amúgy érdekes, hogy Lopez nem került be. :hmmm:
Neuer... :lol:
Ramos a forduló legjobbja! :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 13:56

Danny Smith írta: De egy Alaba is jó volna :)
Van egy Marcelonk és egy Coentraonk. Mégis hova jönnek? Marci a világ legjobbja a posztján.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 2., csütörtök 13:51

hehe írta: 2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
Azért meg lehet nézni Messi gólját a hétvégi bajnokin...Ha ő sérült volt, akkor rúgják ki az orvosi stábot...Összedrótozták már őt sokkal nagyobb sérülésekből is. Egyszerűen csak feladták és így találtak egyből egy okot a meccs végi nyilatkozatokban, hogy miért.

Szeretném, ha a Dortmund nyerné a BL-t, nem azért, mert ők vertek ki, hanem mert baromira szimpatikus az egész csapat és Klopp...A Bayern viszont eszméletlen milyen sebességben játszik. Mintha gyorsítót ettek volna. Vagy bevették volna azt, amit a Barca évekig szedett. Brutális a középpályája és olyanok vannak a kispadon, mint Luis Gustavo. Mi meg egy Khedirát hoztunk be...vicc. Remélem Pep nem tart a brazilra igényt. De egy Alaba is jó volna :)
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 13:18

A hét legjobbjai a BL-ben

Varane, Ramos, Modric, ÖZIL :D Amúgy érdekes, hogy Lopez nem került be. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 2., csütörtök 11:01

"Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot?"

Nem! És ezt még be is ismerik! --> "Barcelona coach Vilanova admits throwing in towel against Bayern Munich"

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... YIqPkqDBUA

Óriási szégyen ez rájuk nézve; de hát tudjuk, ők ezt is megtehetik, akkor is tapsot kapnak a drukkereiktől, hisz més que un club! Szánalmas bagázs!

"Guardiola még szépen belenyúlt a jóba a Bayernnel.. csak kérdés ennél lehet-e többet kihozni a csapatból.."

Erre a Marca is kíváncsi! :D --> Can Pep fill Jupp's shoes?

http://www.marca.com/2013/05/01/en/foot ... 43319.html
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 2., csütörtök 10:44

Azért Guardiola ideje alatt ilyen hitehagyott Barcát nem igen lehetett látni.. Már az első percekben érződött a motiválatlanság, a teljes kilátástalanság.

Guardiola idején viszont nem is voltak ilyen helyzetben. Egyszer voltak olyan helyzetben, hogy két góllal kaptak ki az első meccsen. (mondjuk abból nem is jöttek vissza) Ráadásul azt is úgy, hogy nem szedték szét őket az első meccsen, volt reális esélyük továbbjutni, és nem csak az eredmény miatt.

Ha van esze a Barcának, Messit elküldi vakációzni amint megvan a bajnokság.

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2013. május 2., csütörtök 10:39

hehe írta:inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
ne is legyen amíg mi meg nem nyerjük a tizediket. a történelemírás a Real Madrid monopólja.
92:48

Zooler
Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos

HozzászólásSzerző: Zooler » 2013. május 2., csütörtök 10:30

Csak egy megjegyzés: Azért Guardiola ideje alatt ilyen hitehagyott Barcát nem igen lehetett látni.. Már az első percekben érződött a motiválatlanság, a teljes kilátástalanság. Guardiola még szépen belenyúlt a jóba a Bayernnel.. csak kérdés ennél lehet-e többet kihozni a csapatból..

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. május 2., csütörtök 9:53

hehe írta:1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.

inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
1. szerintem mi kicsit maskent alltunk a jatekhoz, nalunk lehetett erezni, hogy benne lehet, a barca jatekaba egy percig sem volt benne, egyik meccsen sem, semmi.
2. lehet, hogy serult volt, de minden egyes kocsog szar bajnokira osszedrotozzak folyamatosan, es a bl elodontore nemtudjak ?! na ne maaaar..
3. szerintem teljesen ertheto, nem volt vissza ut.
4. ezzel egyetertek maximalisan es az igazat megvallva volt is mit megtapsolni lassuk be.

az meg h nem vt cimvedes, sztem annyit jelent, h lehet barmennyire is jo a csapat vagy mehet a szeker, 1-1 biro tevedes vagy egy kis szerencse nelkul nem igen lehet bl-t nyerni. a bayernnek iden annyi szerencseje volt, hogy az arsenal elleni visszavagon meg viszonylag hamar felebredtek es nem pottyantak ki, igaz ehhez kellett egy elso meccs ...
12

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 2., csütörtök 9:45

Danny Smith írta:Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.

inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
Kép
Kép
Kép

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 2., csütörtök 9:31

Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 2., csütörtök 9:26

hát azért, elnézve a bayern-barca párharc végeredményét, azt kell mondjam, mi ehhez képest emelt fővel búcsúztunk a bl-ből. azért 7-0-s összesítéssel kiesni elődöntőben egy barcelonának... :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 2., csütörtök 8:30

Ha a Bayern megnyeri a Bajnokok Ligáját, a Chelsea pedig az Európa Ligát, akkor bosszút állhatunk az angolokon a tavalyi vereségért, valamint létrejöhet egy Mourinho-Guardiola párharc is.
:lol:
Remélem összejön :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 2., csütörtök 8:09

a dortmund tud a bayern ellen játszani. számukra a bayern barca ellen mutatott játéka nem mérvadó. annyi a különbség a madrid - barca, dortmund - bayern párhuzamban, hogy dortmund nem csak a bayern ellen tanult meg játszani.

Vissza: