Mi ez az oldal, már bocsánat___Samy___ írta: https://oroszhirek.hu/2022/02/24/az-ukr ... llasaikat/
Mindig is mondtam, a politika az emberiseg rakfeneje.

Ha van 10.000 Ft-ja, hamarosan 3.225.000 Ft-ja lesz! Nézze meg!
HÍRLEVÉL
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 24., csütörtök 12:35
Mi ez az oldal, már bocsánat___Samy___ írta: https://oroszhirek.hu/2022/02/24/az-ukr ... llasaikat/
Mindig is mondtam, a politika az emberiseg rakfeneje.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 24., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 12:30
CS0ki írta:Ja, szerinte Lengyelország meg Litvánia éppen készült megtámadni Oroszországot...Biztos így volt.realistahuni írta:
Lukashenko tagadja ezt elvileg, aztán ki tudja...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 24., csütörtök 12:27
big fkin surpriseEgyébként úgy rémlik 2014-ben volt róla szó, hogy kizárják őket, mégsem lépték meg.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 24., csütörtök 12:27
Ja, szerinte Lengyelország meg Litvánia éppen készült megtámadni Oroszországot...Biztos így volt.realistahuni írta:Lukashenko tagadja ezt elvileg, aztán ki tudja...CNN has reported that Belarusian troops have joined Russian troops in attacking Ukraine
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 24., csütörtök 12:23
Egyébként úgy rémlik 2014-ben volt róla szó, hogy kizárják őket, mégsem lépték meg.hehetheoriginal írta: kerdes, aki jobban vagja, ha levalasztjak, elzarjak az orosz gazdasagot, bankrendszert a vilagtol, az hogy erinti a jővőt?
mert bideneknel ilyesmi van kilatasban
most nyilvan nem arra gondolok,hogy a valasz, hogy szopas, hanem vhogy jobban reszleteibe menve
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 24., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 24., csütörtök 12:17
Szerintem közel van Kína, és ők minden felvásárolnak, ami nem kell majd az EU-nak. Az orosz elitnek nem tudom, hogy hogy tetszene, hogy nem mehetnek kocakacukrot szopogatnai nyugatrahehetheoriginal írta: kerdes, aki jobban vagja, ha levalasztjak, elzarjak az orosz gazdasagot, bankrendszert a vilagtol, az hogy erinti a jővőt?
mert bideneknel ilyesmi van kilatasban
most nyilvan nem arra gondolok,hogy a valasz, hogy szopas, hanem vhogy jobban reszleteibe menve
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 24., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 24., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 24., csütörtök 12:02
Hogy mennyire egy merő hányiger amit leírtálFaust írta:Par eve irtam, hogy szerintem Vityanak lehet egy hasonlo hosszutavu terve, miszerint ha Putyin ujjaepiti a Szovjetuniot (ami mindig is a vagyalma volt), az EU-ban bevallalt, bomlaszto szerepeert, es meg ki tudja mennyi hatteralkuert cserebe siman lehetnek majd teruleti igenyei. Ha visszacsatoljak a trianoni teruleteket, a csavonak minden magyar telepulesen szobra lesz. Nekem nem tunik tul elrugaszkodott konteonak.RealAsensio írta: Engem az erdekelne igazan, szivesen meg is kerdeznem tole, hogy mik a valos celjai? Ujjaepiteni a Szovjetuniot? Mert akkor realis lehet az, hogy minket is bekebelez, Orban kileptet minket az eubol, es maris meg van oldva. Ez egy nagyon elrugaszkodott gondolat, de haboruban sosem lehet tudni, meddig mennek el a dolgok.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. február 24., csütörtök 12:02
Szokásos CNN. Origo szintjén vannak, messze ellenük folyik a legtöbb per hírhamisitás miatt.realistahuni írta:Lukashenko tagadja ezt elvileg, aztán ki tudja...CNN has reported that Belarusian troops have joined Russian troops in attacking Ukraine
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 24., csütörtök 11:57
Ez már folyamatban, de nagyjából ennyiben ki is merül az egész. Klikkek jól jönnek az oldalakon, instán a lájkok fizetnek, yt-n is mehetnek a full capital címmel ellátott 10 perces videók, hogy mennyira sajnálják őket.Babinho írta:Mert a prayforukraine profilképekkel megoldódna valami?hehetheoriginal írta: nem követem az instát, twittert, facebookot, a sok kivalo megmondoembert szerte a vilagban, de nem kéne globalisan felszolalni, es egyként elitelni az egeszet? legalabb.
két csöcsmutogatás, nft profit screenshot meg bali foto között
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 24., csütörtök 11:55
Akik messze vannak leszarják. Kb annyira mint mi Afganisztánt.hehetheoriginal írta: nem követem az instát, twittert, facebookot, a sok kivalo megmondoembert szerte a vilagban, de nem kéne globalisan felszolalni, es egyként elitelni az egeszet? legalabb.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 24., csütörtök 11:55
Par eve irtam, hogy szerintem Vityanak lehet egy hasonlo hosszutavu terve, miszerint ha Putyin ujjaepiti a Szovjetuniot (ami mindig is a vagyalma volt), az EU-ban bevallalt, bomlaszto szerepeert, es meg ki tudja mennyi hatteralkuert cserebe siman lehetnek majd teruleti igenyei. Ha visszacsatoljak a trianoni teruleteket, a csavonak minden magyar telepulesen szobra lesz. Nekem nem tunik tul elrugaszkodott konteonak.RealAsensio írta: Engem az erdekelne igazan, szivesen meg is kerdeznem tole, hogy mik a valos celjai? Ujjaepiteni a Szovjetuniot? Mert akkor realis lehet az, hogy minket is bekebelez, Orban kileptet minket az eubol, es maris meg van oldva. Ez egy nagyon elrugaszkodott gondolat, de haboruban sosem lehet tudni, meddig mennek el a dolgok.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 24., csütörtök 11:51
Mert a prayforukraine profilképekkel megoldódna valami?hehetheoriginal írta: nem követem az instát, twittert, facebookot, a sok kivalo megmondoembert szerte a vilagban, de nem kéne globalisan felszolalni, es egyként elitelni az egeszet? legalabb.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 24., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 24., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 24., csütörtök 11:16
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem