Oroszország gazdasága teljes csőd, valamit kellett csinálni Putinnak.hehetheoriginal írta: Nekem inkabb egy felvonulas, erofitogtatasnak tunik ez az egesz, ukrajna, a nyugat es a vilag szamara.
Na, de ki jön Argentinába marhakat terelni?

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 24., csütörtök 9:58
Oroszország gazdasága teljes csőd, valamit kellett csinálni Putinnak.hehetheoriginal írta: Nekem inkabb egy felvonulas, erofitogtatasnak tunik ez az egesz, ukrajna, a nyugat es a vilag szamara.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 24., csütörtök 9:56
Fura ez nekem.füst írta: https://www.youtube.com/watch?v=VsrYRmKc9ds&t
Remélem marha gyorsan véget ér ez a háború, minél kevesebb áldozattal.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 24., csütörtök 9:50
Szerintem azon mulik, Kina mikor ugrik be Putyko melle. Akkor csomagolhat is mindenki, es irany eszak.Pad'em írta: Gyerekek, ez nagyon para![]()
Valaki aki érti átlátja a dolgokat (jobban mint Bayer) nyugtasson meg, hogy nem lesz ebből vh.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 24., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 24., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 24., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 24., csütörtök 9:29
Nem is tamad Putyin, csak megvedi az orosz teruleteket Ukrajnaban. Ha jobban megnezzuk, akkor ra is volt kenyszeritve Biden meg Soros altal.Pipita írta: https://444.hu/2022/02/24/oroszorszag-n ... e-is-tudja
Itt egy kis gyűjtemény további szakértői nyilatkozatokról a békés apamackóról.
Nagyon szomorú ami itt megy.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 24., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 9:18
Dehogy van.Éjszaka én láttam a bészédét konkrétan majdnem sírt az emberünk.Ukrajnában van.ikelemen5 írta:Ez komoly? Washingtonban van az ukrán elnök? Erről van valami forrás?Yazid írta: mondjuk nem tudom az ukrán elnök/ vezetőség mit emberkedett, mit várt, most meg ott ülnek D.C. ben...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 24., csütörtök 8:52
Nem Amerikát akartam felmenteni, undorító az összes nagyhatalom. Csak arra reagáltam, hogy milyen gusztustalan olyet benyögni, hogy a BÉKE miatt BOMBÁZOK! És van aki bőszen bólogat, hogy igen-igen, milyen jót akar a Putyin.ikelemen5 írta: Az USA is ezt szokta mondani, csak ők demokráciát visznek mindenfele, az orszok békét.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 24., csütörtök 8:49
Meg tudná valaki világítani a másik oldalt is? Nem követtem annyira a témát, nem vagyok képben az orosz oldallal.Realista24 írta: Már megint azt csinálják itt páran, mint a honi politikában.
Az egyik felvan beállítva szinte egyedüli rossznak. Aztán közel sem így van.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 24., csütörtök 8:47
Ez komoly? Washingtonban van az ukrán elnök? Erről van valami forrás?Yazid írta: mondjuk nem tudom az ukrán elnök/ vezetőség mit emberkedett, mit várt, most meg ott ülnek D.C. ben...
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 24., csütörtök 8:46
Az USA is ezt szokta mondani, csak ők demokráciát visznek mindenfele, az orszok békét.M1Ö írta:Oda neki az összes Nobel díjat! Ez olyan forradalmi újítás, hogy bombázással tartanak fent békét, hogy megérdemli.raul 4 ever írta: Az érvelésén pedig hogy: ő most csak békét fenntart: röhög az összes szakértő..
Hát, megette a fene, mert elvileg Amerika bele fog szólni...
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 24., csütörtök 8:38
Azóta történt 1-2 dolog. Mindkét fél tett azért hogy idáig fajuljon a helyzet.Pipita írta: Pedig a szakértő urak megmondták itt, hogy nem jönnek a szovjet tankok.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 24., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 24., csütörtök 8:32
Oda neki az összes Nobel díjat! Ez olyan forradalmi újítás, hogy bombázással tartanak fent békét, hogy megérdemli.raul 4 ever írta: Az érvelésén pedig hogy: ő most csak békét fenntart: röhög az összes szakértő..
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 24., csütörtök 8:31
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem