Valaki aki érti átlátja a dolgokat (jobban mint Bayer

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 24., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 24., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 24., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 24., csütörtök 9:29
Nem is tamad Putyin, csak megvedi az orosz teruleteket Ukrajnaban. Ha jobban megnezzuk, akkor ra is volt kenyszeritve Biden meg Soros altal.Pipita írta: https://444.hu/2022/02/24/oroszorszag-n ... e-is-tudja
Itt egy kis gyűjtemény további szakértői nyilatkozatokról a békés apamackóról.
Nagyon szomorú ami itt megy.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 24., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 9:18
Dehogy van.Éjszaka én láttam a bészédét konkrétan majdnem sírt az emberünk.Ukrajnában van.ikelemen5 írta:Ez komoly? Washingtonban van az ukrán elnök? Erről van valami forrás?Yazid írta: mondjuk nem tudom az ukrán elnök/ vezetőség mit emberkedett, mit várt, most meg ott ülnek D.C. ben...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 24., csütörtök 8:52
Nem Amerikát akartam felmenteni, undorító az összes nagyhatalom. Csak arra reagáltam, hogy milyen gusztustalan olyet benyögni, hogy a BÉKE miatt BOMBÁZOK! És van aki bőszen bólogat, hogy igen-igen, milyen jót akar a Putyin.ikelemen5 írta: Az USA is ezt szokta mondani, csak ők demokráciát visznek mindenfele, az orszok békét.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 24., csütörtök 8:49
Meg tudná valaki világítani a másik oldalt is? Nem követtem annyira a témát, nem vagyok képben az orosz oldallal.Realista24 írta: Már megint azt csinálják itt páran, mint a honi politikában.
Az egyik felvan beállítva szinte egyedüli rossznak. Aztán közel sem így van.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 24., csütörtök 8:47
Ez komoly? Washingtonban van az ukrán elnök? Erről van valami forrás?Yazid írta: mondjuk nem tudom az ukrán elnök/ vezetőség mit emberkedett, mit várt, most meg ott ülnek D.C. ben...
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 24., csütörtök 8:46
Az USA is ezt szokta mondani, csak ők demokráciát visznek mindenfele, az orszok békét.M1Ö írta:Oda neki az összes Nobel díjat! Ez olyan forradalmi újítás, hogy bombázással tartanak fent békét, hogy megérdemli.raul 4 ever írta: Az érvelésén pedig hogy: ő most csak békét fenntart: röhög az összes szakértő..
Hát, megette a fene, mert elvileg Amerika bele fog szólni...
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 24., csütörtök 8:38
Azóta történt 1-2 dolog. Mindkét fél tett azért hogy idáig fajuljon a helyzet.Pipita írta: Pedig a szakértő urak megmondták itt, hogy nem jönnek a szovjet tankok.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 24., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 24., csütörtök 8:32
Oda neki az összes Nobel díjat! Ez olyan forradalmi újítás, hogy bombázással tartanak fent békét, hogy megérdemli.raul 4 ever írta: Az érvelésén pedig hogy: ő most csak békét fenntart: röhög az összes szakértő..
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 24., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 24., csütörtök 8:27
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 24., csütörtök 8:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 24., csütörtök 8:06
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 24., csütörtök 7:57
Egyetértek. A "gazdasági kivándorlóktól" és a határon túli magyaroktól is megvonnám a szavazati jogot (ironikusan magamtól is ezáltal) egyszerűen azért mert mert nem viselik az eredmény következményét.Remy írta: Rajtam múlna (tudom,tudom, Hál' Istennek nem rajtam múlik...), aki külföldön él, külföldi lakcímmel rendelkezik, az nem szavazhatna.
Hozott egy döntést. Kiköltözött, kint vállal munkát, kinti politika van rá hatással, kint adózik. Ennyi a sztori.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem