Politika
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Nekem reggel óta megy a cnn..
Északról állítólag (ipari kamerák képe alapján) Belarusz felől és a Krím felől (szintén ipari kamera) tankok vonulnak. Harkovban éjszaka valami nagyon villogott..
Ami nekem fura, hogy Lviv-ban (Lengyelországtól 1 órára!!!) is volt valami, meg hogy Kijevben?! -> ez ugye szinkronban lehet az északi behatolással..
De örülhetünk, Putin kitakarítja a nácikat, mindjárt rend lesz..
Az érvelésén pedig hogy: ő most csak békét fenntart: röhög az összes szakértő..
Északról állítólag (ipari kamerák képe alapján) Belarusz felől és a Krím felől (szintén ipari kamera) tankok vonulnak. Harkovban éjszaka valami nagyon villogott..
Ami nekem fura, hogy Lviv-ban (Lengyelországtól 1 órára!!!) is volt valami, meg hogy Kijevben?! -> ez ugye szinkronban lehet az északi behatolással..
De örülhetünk, Putin kitakarítja a nácikat, mindjárt rend lesz..
Az érvelésén pedig hogy: ő most csak békét fenntart: röhög az összes szakértő..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Sorrentino
Kíváncsiságból felnéztem az origo-ra, hogy mi a direktíva, hát a vezető hír alapján, akár Oroszországban is lehetnénk...

Azért egy szintet tartsunk meg miket linkelgetünk szerintem, aki ilyen videókat akar látni tudja hol kell keresni, illetve rengeteg fake szar is bekerül ilyenkor a valódiak közé sajna.
Az a baj, hogy hiába hisszük kurva messze vagyunk, ezek bombáztak Ukrajnában mindenhol is.
https://mobile.twitter.com/V_Omelyan/st ... 66/photo/1
Az a baj, hogy hiába hisszük kurva messze vagyunk, ezek bombáztak Ukrajnában mindenhol is.
https://mobile.twitter.com/V_Omelyan/st ... 66/photo/1
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Egyetértek. A "gazdasági kivándorlóktól" és a határon túli magyaroktól is megvonnám a szavazati jogot (ironikusan magamtól is ezáltal) egyszerűen azért mert mert nem viselik az eredmény következményét.Remy írta: Rajtam múlna (tudom,tudom, Hál' Istennek nem rajtam múlik...), aki külföldön él, külföldi lakcímmel rendelkezik, az nem szavazhatna.
Hozott egy döntést. Kiköltözött, kint vállal munkát, kinti politika van rá hatással, kint adózik. Ennyi a sztori.
Fun fact. Tudjátok holnvan Erdoğan egyik legerősebb bázisa? Japp a Németországban született törökök

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
akkor az ottani ejszakai műszak, karbantartók, portások? azoknak annyi?
vagy ez nem olyan létesítmény volt?

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Gyönyörű...az isten húzza a faszára ezt a sok kretén politikust komolyan...Hogy képesek nyugodtan lefeküdni ezek az emberek aludni? Hányinger ez az egész világ, soha nem tanulunk semmiből...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Egyértelmű hogy aki nem itt él huzamosabb ideje, az nem szavazhatna.
De ezzel is trükközni lehet ahogy trükköznek is.
De shutter ha szidod a fideszt akkor menjél szavazni. Mert akik habzó szájjal nyomják Szatmárnémetiből az uszító fideszes kommenteket, azok ne félj ott lesznek.
Ez is megérne egy misét, hogy miért érzi felhatalmazva magát egy erdélyi magyar hogy kommentekben gyalázza pl a sztrájkoló pedagógusokat.
Rámegyek egy két bérkommentelő adatlapjára, nagy része erdélyi.
Hihetetlen.
Pedig milyen szép terület, mennyi értékes emberrel, hagyománnyal, és őket is sikerült a politikának megfertőznie.
Jah, rip Ukrajna.
De ezzel is trükközni lehet ahogy trükköznek is.
De shutter ha szidod a fideszt akkor menjél szavazni. Mert akik habzó szájjal nyomják Szatmárnémetiből az uszító fideszes kommenteket, azok ne félj ott lesznek.
Ez is megérne egy misét, hogy miért érzi felhatalmazva magát egy erdélyi magyar hogy kommentekben gyalázza pl a sztrájkoló pedagógusokat.
Rámegyek egy két bérkommentelő adatlapjára, nagy része erdélyi.
Hihetetlen.
Pedig milyen szép terület, mennyi értékes emberrel, hagyománnyal, és őket is sikerült a politikának megfertőznie.
Jah, rip Ukrajna.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Közben kibertámadás is érte az ukránokat.
Ez gyerekek ennyi volt.
Ez gyerekek ennyi volt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Blinken szerint ma éjszaka megindulnak az oroszok több mint valószínű.Közben több helyen rakéták repülnek a Twitter tele van vele.
Ukrajnában elkezdődött állítólag.
Donyeckban több robbanás hallatszik,megérkeztek az orosz tankok.
A repülőtereken elment az áram le vannak zárva a keleti részen.
Donyeckban több robbanás hallatszik,megérkeztek az orosz tankok.
A repülőtereken elment az áram le vannak zárva a keleti részen.
- h3x0r
Remytol megvonnam a szavazati jogot, meg mielott a valasztasokat is eljinxelne.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rajtam múlna (tudom,tudom, Hál' Istennek nem rajtam múlik...), aki külföldön él, külföldi lakcímmel rendelkezik, az nem szavazhatna.
Hozott egy döntést. Kiköltözött, kint vállal munkát, kinti politika van rá hatással, kint adózik. Ennyi a sztori.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mas tema, ki mennyire ert egyet a hataron tuli magyarok es a kulfoldon dolgozo magyarok szavazati jogaval ?
uk-ben elo magyarkent azt mondom, hogy nem ott tartozkodom es nem oda adozom, igy nem feltetlen nekem kellene eldontenem, mi legyen otthon.
igy barmennyire is szidom itt a fideszt, nem fogok fizikailag beleszolni.
pedig van bejelentett otthoni lakcimem es siman hazakoltozhetnek a kovetkezo ciklus alatt ergo a sajat jovomrol is dontok, egy felvideki vagy karpataljai magyarnal ugye ezek kevesbe valoszinuek.
ti hogy hoznatok a szabalyt, mihez kotnetek illetve milyen formaban ?
mert a levelben szavazas is eleg erdekesen van megoldva, van, akinek lehet, van akinek nem.
bocs, ha mar volt tema anno de szerintem miota politika topic van, meg nem jott fel, pedig sok mulik rajta majd.
uk-ben elo magyarkent azt mondom, hogy nem ott tartozkodom es nem oda adozom, igy nem feltetlen nekem kellene eldontenem, mi legyen otthon.
igy barmennyire is szidom itt a fideszt, nem fogok fizikailag beleszolni.
pedig van bejelentett otthoni lakcimem es siman hazakoltozhetnek a kovetkezo ciklus alatt ergo a sajat jovomrol is dontok, egy felvideki vagy karpataljai magyarnal ugye ezek kevesbe valoszinuek.
ti hogy hoznatok a szabalyt, mihez kotnetek illetve milyen formaban ?
mert a levelben szavazas is eleg erdekesen van megoldva, van, akinek lehet, van akinek nem.
bocs, ha mar volt tema anno de szerintem miota politika topic van, meg nem jott fel, pedig sok mulik rajta majd.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem hinném hogy NATO tagállamot lenne mersze Putinnak megtámadni. Csóró ukránok ezt mondjuk csúnyán megszivták meg ha meg is állnak a ruszkik. Krimi+Donbasz elég komoly területi veszteség nekik. Elcseszett egy szituáció az már biztos.csababarca írta:Erről beszéltem lejjebb, pont erre gondoltam.raul 4 ever írta: Most vacsi közben olvastam az index cikkét, és a tweettől/térképtől a cikk felénél, hogy egyébként a szakadárok mekkora buliban gondolkodnak területileg, kb. túlestem egy kisebb gyomorszűkítő műtétem.. Eskü, egy korty vizet nem bírok meginni...
Nem lepne meg, ha megpróbálnák összehozni, ha már egyszer úgyis ott a fél hadsereg..
Szerintem Ukrajnának vége van, ebben a mostani formájában biztosan.
És akkor majd jöhet az 50milliós kérdés, ki a következő?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Erről beszéltem lejjebb, pont erre gondoltam.raul 4 ever írta: Most vacsi közben olvastam az index cikkét, és a tweettől/térképtől a cikk felénél, hogy egyébként a szakadárok mekkora buliban gondolkodnak területileg, kb. túlestem egy kisebb gyomorszűkítő műtétem.. Eskü, egy korty vizet nem bírok meginni...
Nem lepne meg, ha megpróbálnák összehozni, ha már egyszer úgyis ott a fél hadsereg..
Szerintem Ukrajnának vége van, ebben a mostani formájában biztosan.
És akkor majd jöhet az 50milliós kérdés, ki a következő?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Most vacsi közben olvastam az index cikkét, és a tweettől/térképtől a cikk felénél, hogy egyébként a szakadárok mekkora buliban gondolkodnak területileg, kb. túlestem egy kisebb gyomorszűkítő műtétem.. Eskü, egy korty vizet nem bírok meginni...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az lehet, hogy az EU meg Biden puhapöcs - de nem is nagyon tehetnek mást. Az EU abszolút ki van szolgáltatva az Orosz gáznak. Egy nyílt háború meg brutális válságot okozna - nézzétek csak meg a tőzsdét az elmúlt napokban. Az egy dolog, hogy a szupergazdagoknak nem esne jól, de nagyon sokan tartják a megtakarításaikat/ befektetéseiket valamilyen formában részvényben (nyugdíjalapok, indexek stb.) Egy összeomlás emberek millióinak a megtakarításait teszi kockára. Ezt az EU el akarja kerülni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Te nem érted hogy attól hogy az én ismerõseim At mondanak a tieid meg Bt, az még lófaszt nem jelent egy ekkora ország esetében. Se az enyéim, se a tieid.hehetheoriginal írta:nem erted.Ukrajnában 70% anyanyelve ukrán, 30-é orosz, szakadár területekkel együtt. Beszélek én is angolul, de attól még magyar vagyok vagy mi.
az mindegy mit látsz wikipedián, vagy mi a hivatalos adat.
más téma, hogy mi az, ami az életben zajlik.