markmadrid írta:
Anthony írta:
Kabaré
És egyesek azt az embert szerették volna hogy legyen nálunk edző...
Erdekes nekem ez nem unszimpatikus egyaltalan.
Rosszul igazolnak evek ota. Tele vannak kozepszeru jatekosokkal. Nem azert jott, h a 8. Helyen bukdacsoljon. Levy komoly gazsit fizet neki (top3) es komoly jatekosokat is igert. Ehhez kepest tobb jatekost engedtek el mint hoztak. Ndombele 60 millaert jott a Lyontol par eve! Most ingyen kolcsonadtak a Lyonnak. Bohozat a Spurs.
Nem vedem Contet,de sztem ebben nincs semmi kabare. Nem ezt igertek neki es latszik, h idegesiti a helyzet. Nem egy vesztes edzo tipus, de latja, h itt nyerni kb lehetetlen. Tolja a rinyat, de lehet ez a visszaigazolas kell is Levy-nek.
Azert ez a vedelem botranyos. Davies-Dier-Romero aki iden 3 meccset egyhuzamban alig jatszott le. Szeleken Emerson, Doherty/Regulion
Itt nincs olyan aki hozna a szintet. Sanches/Tanganga/Rodon sor pedig a veg.
Mostanaban neztem par Spurs meccset es egytol egyig a vedelmen megy el. Borzasztoan sok az egyeni ki nem kenyszeritett hiba. Ongolok sora. Dier a legjobb vedojuk aki pr eve meg CM volt. De ez sok mindent elmond. Egy Burnley-ben lenne a helye.
Conte legalabb akar es nem csondben megvarja mig kirugjak mint pl Nuno…
A Regu, Dier, Romero, Emerson sor azért nem olyan rossz, két utóbbi egyre jobb, de persze lehetne mit fejlődni. Tanganga és Rodon meg alig kapnak időt, vagyis pont annyit amennyit megérdemelnek. Dier sosem volt CM, de igaz, sokáig védekező kp volt, ahonnan simán át lehet állni kh posztra. A city ellen nagyot mentek és a pl-ben mindig becsúszhat egy Burnley ellenihez hasonló meccs. Szerintem végig versenyben lesznek a negyedik helyért.
De amúgy teljesen egyetértek.
markmadrid írta:
alexoxladjackoxi írta:
Sok esze Conténak sincs, ha azt hitte, hogy januárban vesznek neki egy új csapatot.
Másik, hogy bőven van még vissza, de ha ma elkapjuk a Wolvest, igen komoly lépést teszünk a TOP4 felé.
Hat ha azt nem is, de h elengedik Alli,Ndombele,Gil, Lo Celso sort

bar teny, h egyikre sem szamitott igazan.
Gil csak kölcsönbe ment, Lo Celso meg egy kalap kaka. Annak idején vele akarták pótolni Eriksent és fizettek is érte vagy 50 milliót

. Ndombele úgy tudom egy Pogba klón. Jó játékos meg minden, de fejben nincs meg. Alli meg akár a PL legjobbja is lehetett volna, de 23 évesen vagy hogy kiégett

. Egyébként Ndombelet, ha jól tudom 80-ért visszaveheti a Lyon(

), Alli szerződése meg tele van rengeteg könnyű, sok pénzt ígérő opcióval.