Luhanszki erőmű. Félelmetes.

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 24., csütörtök 7:26
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 24., csütörtök 7:00
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 1:50
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 1:44
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 1:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 24., csütörtök 1:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 23., szerda 23:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 23., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 22., kedd 20:26
Nem hinném hogy NATO tagállamot lenne mersze Putinnak megtámadni. Csóró ukránok ezt mondjuk csúnyán megszivták meg ha meg is állnak a ruszkik. Krimi+Donbasz elég komoly területi veszteség nekik. Elcseszett egy szituáció az már biztos.csababarca írta:Erről beszéltem lejjebb, pont erre gondoltam.raul 4 ever írta: Most vacsi közben olvastam az index cikkét, és a tweettől/térképtől a cikk felénél, hogy egyébként a szakadárok mekkora buliban gondolkodnak területileg, kb. túlestem egy kisebb gyomorszűkítő műtétem.. Eskü, egy korty vizet nem bírok meginni...
Nem lepne meg, ha megpróbálnák összehozni, ha már egyszer úgyis ott a fél hadsereg..
Szerintem Ukrajnának vége van, ebben a mostani formájában biztosan.
És akkor majd jöhet az 50milliós kérdés, ki a következő?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 22., kedd 19:57
Erről beszéltem lejjebb, pont erre gondoltam.raul 4 ever írta: Most vacsi közben olvastam az index cikkét, és a tweettől/térképtől a cikk felénél, hogy egyébként a szakadárok mekkora buliban gondolkodnak területileg, kb. túlestem egy kisebb gyomorszűkítő műtétem.. Eskü, egy korty vizet nem bírok meginni...
Nem lepne meg, ha megpróbálnák összehozni, ha már egyszer úgyis ott a fél hadsereg..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 22., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 22., kedd 14:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 22., kedd 14:47
Te nem érted hogy attól hogy az én ismerõseim At mondanak a tieid meg Bt, az még lófaszt nem jelent egy ekkora ország esetében. Se az enyéim, se a tieid.hehetheoriginal írta:nem erted.Ukrajnában 70% anyanyelve ukrán, 30-é orosz, szakadár területekkel együtt. Beszélek én is angolul, de attól még magyar vagyok vagy mi.
az mindegy mit látsz wikipedián, vagy mi a hivatalos adat.
más téma, hogy mi az, ami az életben zajlik.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 22., kedd 14:30
nem erted.Ukrajnában 70% anyanyelve ukrán, 30-é orosz, szakadár területekkel együtt. Beszélek én is angolul, de attól még magyar vagyok vagy mi.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 22., kedd 14:00
Csak tekerd végig a poszt alatti kommenteket és látod hogy nem fekete fehér ez a támadás sem. Igen, itt mindenki hülye, ezért reagáltam az előző posztodra, ami pedig annyit írt hogy az ukránok hülyék.füst írta:Arról szabad írni, hogy szétcsaptak Luhanszkban egy erőművet, vagy megvárjam a Reuterst?Halfkey írta: Korábbi sajtós beszélgetésre reagálva füst, jelenleg finoman szólva sem a neutrális álláspontot hozod, hanem az orosz kormánypropaganda sajtóét. A Reuters, AP helyi tudósítói és úgy bármi sajtó tweetjei alapján a groundon nem láttak ukrán lövéseket. Ettől függetlenül lehet igaza időnként a propaganda sajtónak is, lehet tüzelnek az ukránok, de minimum a kétség legyen meg benned is ahhoz hogy valóban így van-e, ne tényként közöld hogy márpedig az ukránok lőnek és támadnak.
Ami tény, és számtalan videó van róla, szakadár (vagy orosz) hadoszlopok mennek a másik irányba.
https://twitter.com/i/status/1496098337359118341
Bár nekem ez alállomásnak tűnik, nem erőműnek, de sajnos a helyzet szempontjából mindegy, lövik egymást a felek.
Scholz úr pedig nem rég mondta hogy búcsút lehet inteni az északi áramlat gázvezetéknek. Az USA jót fog keresni lng gáz eladáson, és várhatóan a földgázt követni fogja a kőolaj. Ami minket illet, hogy mivel fogják etetni a győri és kecskeméti autógyáraink termékeit, az rejtély, sajnos ezt is fel lehet majd írni a többik közé.
Mintha nem használnák az agyukat itt európában azoknak akiknek ebben a helyzetben a legjobban kellene. Egyik oldalon se. Mint az üvegtigrisben:
-Hát itt mindenki hülye?
-Itt... Mindenki.
Az én ukrán ismerőseim meg nem ezt mondták, most akkor ezt jól megbeszéltükukran ismeroseim mondtak, hogy lvivben, kijevben, mindenutt szinte mindenki oroszul beszél. ettol meg ukranok, csak nem anyanyelven beszelnek
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 22., kedd 13:52
Arról szabad írni, hogy szétcsaptak Luhanszkban egy erőművet, vagy megvárjam a Reuterst?Halfkey írta: Korábbi sajtós beszélgetésre reagálva füst, jelenleg finoman szólva sem a neutrális álláspontot hozod, hanem az orosz kormánypropaganda sajtóét. A Reuters, AP helyi tudósítói és úgy bármi sajtó tweetjei alapján a groundon nem láttak ukrán lövéseket. Ettől függetlenül lehet igaza időnként a propaganda sajtónak is, lehet tüzelnek az ukránok, de minimum a kétség legyen meg benned is ahhoz hogy valóban így van-e, ne tényként közöld hogy márpedig az ukránok lőnek és támadnak.
Ami tény, és számtalan videó van róla, szakadár (vagy orosz) hadoszlopok mennek a másik irányba.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 22., kedd 13:49
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 22., kedd 13:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 22., kedd 13:03
ukran ismeroseim mondtak, hogy lvivben, kijevben, mindenutt szinte mindenki oroszul beszél. ettol meg ukranok, csak nem anyanyelven beszelnekHacsak nem a szakadár "országokat" érted, ott igen. Személy szerint annak az elcsatolását és fel is tudom dolgozni, bár azt is látni kell hogy ez egy okos, 21. századi etnikai hadjárat. Mert az arányok ezeken a területeken tudatosan orosz felé lettek tolva 2014-ben, nem finom eszközökkel. Szóval bár most már nincs mit tenni, nem lesz ukránosítva egy általuk nem is kontrollált terület, de ha ez most el lesz engedve, itt a blueprint hogy kell a 21. században háborúzni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 22., kedd 12:06
Hacsak nem a szakadár "országokat" érted, ott igen. Személy szerint annak az elcsatolását és fel is tudom dolgozni, bár azt is látni kell hogy ez egy okos, 21. századi etnikai hadjárat. Mert az arányok ezeken a területeken tudatosan orosz felé lettek tolva 2014-ben, nem finom eszközökkel. Szóval bár most már nincs mit tenni, nem lesz ukránosítva egy általuk nem is kontrollált terület, de ha ez most el lesz engedve, itt a blueprint hogy kell a 21. században háborúzni.az ukránok alatt mit értünk? hogy az orszagban az emberek 80%-a amugy is oroszul beszél es nem ukránul?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem