ukran katonak..
civilek is..

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 24., csütörtök 7:57
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 24., csütörtök 7:49
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. február 24., csütörtök 7:38
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 24., csütörtök 7:26
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 24., csütörtök 7:00
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 1:50
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 1:44
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 24., csütörtök 1:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 24., csütörtök 1:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 23., szerda 23:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 23., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 22., kedd 20:26
Nem hinném hogy NATO tagállamot lenne mersze Putinnak megtámadni. Csóró ukránok ezt mondjuk csúnyán megszivták meg ha meg is állnak a ruszkik. Krimi+Donbasz elég komoly területi veszteség nekik. Elcseszett egy szituáció az már biztos.csababarca írta:Erről beszéltem lejjebb, pont erre gondoltam.raul 4 ever írta: Most vacsi közben olvastam az index cikkét, és a tweettől/térképtől a cikk felénél, hogy egyébként a szakadárok mekkora buliban gondolkodnak területileg, kb. túlestem egy kisebb gyomorszűkítő műtétem.. Eskü, egy korty vizet nem bírok meginni...
Nem lepne meg, ha megpróbálnák összehozni, ha már egyszer úgyis ott a fél hadsereg..
Szerintem Ukrajnának vége van, ebben a mostani formájában biztosan.
És akkor majd jöhet az 50milliós kérdés, ki a következő?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 22., kedd 19:57
Erről beszéltem lejjebb, pont erre gondoltam.raul 4 ever írta: Most vacsi közben olvastam az index cikkét, és a tweettől/térképtől a cikk felénél, hogy egyébként a szakadárok mekkora buliban gondolkodnak területileg, kb. túlestem egy kisebb gyomorszűkítő műtétem.. Eskü, egy korty vizet nem bírok meginni...
Nem lepne meg, ha megpróbálnák összehozni, ha már egyszer úgyis ott a fél hadsereg..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 22., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 22., kedd 14:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 22., kedd 14:47
Te nem érted hogy attól hogy az én ismerõseim At mondanak a tieid meg Bt, az még lófaszt nem jelent egy ekkora ország esetében. Se az enyéim, se a tieid.hehetheoriginal írta:nem erted.Ukrajnában 70% anyanyelve ukrán, 30-é orosz, szakadár területekkel együtt. Beszélek én is angolul, de attól még magyar vagyok vagy mi.
az mindegy mit látsz wikipedián, vagy mi a hivatalos adat.
más téma, hogy mi az, ami az életben zajlik.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 22., kedd 14:30
nem erted.Ukrajnában 70% anyanyelve ukrán, 30-é orosz, szakadár területekkel együtt. Beszélek én is angolul, de attól még magyar vagyok vagy mi.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 22., kedd 14:00
Csak tekerd végig a poszt alatti kommenteket és látod hogy nem fekete fehér ez a támadás sem. Igen, itt mindenki hülye, ezért reagáltam az előző posztodra, ami pedig annyit írt hogy az ukránok hülyék.füst írta:Arról szabad írni, hogy szétcsaptak Luhanszkban egy erőművet, vagy megvárjam a Reuterst?Halfkey írta: Korábbi sajtós beszélgetésre reagálva füst, jelenleg finoman szólva sem a neutrális álláspontot hozod, hanem az orosz kormánypropaganda sajtóét. A Reuters, AP helyi tudósítói és úgy bármi sajtó tweetjei alapján a groundon nem láttak ukrán lövéseket. Ettől függetlenül lehet igaza időnként a propaganda sajtónak is, lehet tüzelnek az ukránok, de minimum a kétség legyen meg benned is ahhoz hogy valóban így van-e, ne tényként közöld hogy márpedig az ukránok lőnek és támadnak.
Ami tény, és számtalan videó van róla, szakadár (vagy orosz) hadoszlopok mennek a másik irányba.
https://twitter.com/i/status/1496098337359118341
Bár nekem ez alállomásnak tűnik, nem erőműnek, de sajnos a helyzet szempontjából mindegy, lövik egymást a felek.
Scholz úr pedig nem rég mondta hogy búcsút lehet inteni az északi áramlat gázvezetéknek. Az USA jót fog keresni lng gáz eladáson, és várhatóan a földgázt követni fogja a kőolaj. Ami minket illet, hogy mivel fogják etetni a győri és kecskeméti autógyáraink termékeit, az rejtély, sajnos ezt is fel lehet majd írni a többik közé.
Mintha nem használnák az agyukat itt európában azoknak akiknek ebben a helyzetben a legjobban kellene. Egyik oldalon se. Mint az üvegtigrisben:
-Hát itt mindenki hülye?
-Itt... Mindenki.
Az én ukrán ismerőseim meg nem ezt mondták, most akkor ezt jól megbeszéltükukran ismeroseim mondtak, hogy lvivben, kijevben, mindenutt szinte mindenki oroszul beszél. ettol meg ukranok, csak nem anyanyelven beszelnek
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 22., kedd 13:52
Arról szabad írni, hogy szétcsaptak Luhanszkban egy erőművet, vagy megvárjam a Reuterst?Halfkey írta: Korábbi sajtós beszélgetésre reagálva füst, jelenleg finoman szólva sem a neutrális álláspontot hozod, hanem az orosz kormánypropaganda sajtóét. A Reuters, AP helyi tudósítói és úgy bármi sajtó tweetjei alapján a groundon nem láttak ukrán lövéseket. Ettől függetlenül lehet igaza időnként a propaganda sajtónak is, lehet tüzelnek az ukránok, de minimum a kétség legyen meg benned is ahhoz hogy valóban így van-e, ne tényként közöld hogy márpedig az ukránok lőnek és támadnak.
Ami tény, és számtalan videó van róla, szakadár (vagy orosz) hadoszlopok mennek a másik irányba.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 22., kedd 13:49
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem