Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 22., kedd 21:16

h3x0r írta: Vlahovic. Ez gyors volt. :lol:
Érzi a srác a kaput az biztos. 32 mp után gól pedig nem is ők kezdték a meccset :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 22., kedd 21:02

Vlahovic. Ez gyors volt. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 22., kedd 19:27

Yazid írta:
'shutterisland írta: melyik lesz a kevesbe rossz meccs este ?
pont ez a ket, szvsz leglaposabb osszecsapas van egy napon. :mrgreen:
chelsea sima 3-0 félgőzzel, vil-juve egy jó unalmas 0-0
Villarreal nagyon jó formában van, nem lennék meglepve egy 2-0-án, szűk hazai győzelmen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 22., kedd 16:55

'shutterisland írta: melyik lesz a kevesbe rossz meccs este ?
chelsea sima 3-0 félgőzzel, vil-juve egy jó unalmas 0-0

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 22., kedd 12:39

melyik lesz a kevesbe rossz meccs este ?

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. február 22., kedd 12:05

UEFA fontolgatja, hogy a BL döntőt máshol rendezzék.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 20., vasárnap 16:12

reméljük a mu és akkor atma ráfeküdhet a 4. helyre kiütve a barcát
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. február 20., vasárnap 16:09

Atletico vagy MU fog tovább menni ?

Ki mit gondol?

Sztem a MU.
Puskás Ferenc

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 17., csütörtök 23:18

Raúlito írta: Tudom, itt sokan nem szeretnek kinézni a köldökükből, de helyezzük a keddi eredményt és a helyzetünket tágabb kontextusba!
Az tegnapi és mai kupameccsek után elmondhatjuk, hogy a legtöbb csapat cserélne velünk: a Bayern a Salzburgot nem tudta legyőzni (pedig a két csapat között van akkora differencia, hogy már idegenben nyerniük kellett volna a “bőrnadrágosoknak”); az Inter már az első meccsen, otthon kapva két gólt, elszállt…
Ma a Barca otthon került hátrányba és egy jóindulatú büntető kellett a döntetlenhez; a Dortmund 4 gólt kapva “égett” és most a Lipcse is - hiába játszik jobban - 1-1-re áll a Real Sociedad ellen.
Az egészből azt akarom kihozni, hogy a kieséses szakaszban egyáltalán nem mindegy hogy mennyi gólt kapsz és az 1:0 minden, csak nem végzetes eredmény :)
Persze az nem vitatható, hogy ennél sokkal bátrabban és jobban kell játszani Madridban, de ott teljesen más lesz a cél is!
A többi példád még jó is, de a Bayern nem tudom, hogy került ide. Idegenben elhoztak egy döntetlent az amúgy hazai pályán nagyon veszélyes Salzburg ellen, aztán hazai pályán valószínűleg megszórják majd őket.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 17., csütörtök 22:44

Kerlon írta: A Bayern meg hullam volgyben van, de ettol fuggetlenul egy sokkal stabilabb es osszerakottabb csapat mint a mienk.
És a Salzburg egy jó csapat. A spanyol második Sevillat is kirakták a csoportkörben.
Ellenük egy kiesés párharcban simán benne lenne a búcsúzás esélye.

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. február 17., csütörtök 22:08

Tudom, itt sokan nem szeretnek kinézni a köldökükből, de helyezzük a keddi eredményt és a helyzetünket tágabb kontextusba!
Az tegnapi és mai kupameccsek után elmondhatjuk, hogy a legtöbb csapat cserélne velünk: a Bayern a Salzburgot nem tudta legyőzni (pedig a két csapat között van akkora differencia, hogy már idegenben nyerniük kellett volna a “bőrnadrágosoknak”); az Inter már az első meccsen, otthon kapva két gólt, elszállt…
Ma a Barca otthon került hátrányba és egy jóindulatú büntető kellett a döntetlenhez; a Dortmund 4 gólt kapva “égett” és most a Lipcse is - hiába játszik jobban - 1-1-re áll a Real Sociedad ellen.
Az egészből azt akarom kihozni, hogy a kieséses szakaszban egyáltalán nem mindegy hogy mennyi gólt kapsz és az 1:0 minden, csak nem végzetes eredmény :)
Persze az nem vitatható, hogy ennél sokkal bátrabban és jobban kell játszani Madridban, de ott teljesen más lesz a cél is!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. február 17., csütörtök 20:47

Realista24 írta:
h3x0r írta:
Ertem en, hogy friss az elmeny, de ne viccelj mar, hogy szerinted tenyleg ez volt az elmult 10 ev legrosszabb 90 perce.
0-4-es Clasico, Kercso komám? :mrgreen:
:kivagyhe:

ha azt nézem, hogy az is egy szög volt Benitez koporsójába, nem is fáj annyira.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. február 17., csütörtök 18:47

En ugy gondolom hogy az alap koncepcio jo volt. Tavaly ugyanez bevallt a pool ellen.
A fo oka a jatek kepenek szerintem az volt hogy a psg meglepoen jo stabil volt kozepen es hatul is. Mindenki tudta hogy elol bennuk van a varatlan es a lendulet is, de en nem szamitottam arra hogy ennyire labdabiztosak lesznek es stabilak. Amikor nyomokba volt letamadas azt is siman kipasszoltak. En arra szamitottam a meccs elott hogy ok fognak dominalni, javareszt meddo mezonyfolennyel, de biztos voltam benne hogy lesz 2-3 lehetosegunk arra hogy helyzetet alakitsunk ki vagy golt lojunk. hat ez nem lett mert levedekeztek mindenkit amit amugy nem annyira nehez mert eleg volt viniciust es benzemat beduplazni es megoltek az egesz tamadoszekcionkat. Azt poch is tudta hogy asensio gyakorlatilag veszelytelen. Remek pelda amielott mendy besargult hogy immel ammal leptek ki ra amikor vezetgette a labdat, aztan persze el is vesztette. Vininek vagy benznek nem volt ilsen lehetosege, de ha lenne a jobbon egy jatekos aki kepes tamadni a kaput vagy megverni valakit 1v1ben akkor nem tudnak benz vini duot duplazni. Plusz abbol is jol keszult fel poch hogy a kprol ha nincs fede nem lep be senki a tamadasokba, kroos se megy nagyon a kapu kozelebe es modricnak se volt az ellenfel terfelen momentuma sem.
Szerintem emiatt nyertek, meglepoen egysegesek voltak es kuzdottek. Meg persze volt a vegen egy mbappe.

U.i. sokan ugy gondoljatok es en is ugy gondoltam h nekunk az csak jo ha mind3 sztar elol palyan vanhat en ez ameccs utqn nem gondolom igy. Ugy jott le hogy most mindenki beall a sorba es megakarjak nyerni, neymar cserekent beallva a sajat 16osanal szerel teljes.. meglepo volt. Ha mind3an ott lesznek nagyon veszelyesek lesznek, neymar meg ha belerakja a melot sokkal jobb mint dimaria.
Tartok a visszavagotol, es kivancsi vagyok mit talal ki ancelotti. Nem fuzok sokat a tovabbjutashoz, csak azt akarom latni hogy megprobalunk valami mast, vagy valaki mast aki hozhat barmi meglepetest. Mert a mostani kezdonket, leradirozzak 3 het mulva is. Bale, hazard, cama, valverde.. nyilvan lesz uj arc az eltiltottak miatt, de ne a sablont toljuk.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. február 17., csütörtök 18:47

Mbappenak 1 millió euro heti fizut akar ajánlani az arab sejk. :ozil:
Puskás Ferenc

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 17., csütörtök 18:42

Engem egyáltalán nem hat meg ha kiesunk, egyszerűen ez a realitas idén ezzel a csapattal. El lehet vergődni a dontoig szo sem rola, sot be is lehet húzni a blt, de ez nem lehet elvaras a jelenlegi helyzetünkben.

Nyilvan ha egy Sporting/lille kaliber ellen esnenk ki a nyolcanddontoben bosszantana, de ez most mas kavehaz még ugy is hogy amugy nem tartom sokra a psgt.

Ha viszont leolvadunk a bajnoksagban nalam repulne az oreg a legnagyobb tisztelettel.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 17., csütörtök 17:33

Mondjuk én nem kibaszásról írtam.

Mondjuk, ha ki kell majd baszni valakit, akkor ezt a meccset oda lehet tolni az orra alá, mint egy indokot.

Kíváncsi vagyok mi lesz kitalálva a második meccsre, mert azzal meg lehet ezt menteni, de hogy 90 percig gyakorlatilag feladjuk a támadást az gáz. Ha meg csak ennyit tudunk, akkor az még gázabb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 17:31

Elengedtem, de Sütinek két plusz egy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 17., csütörtök 17:26

Gondolom nem, de lehet nem az az első reakciója, hogy kibassza. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 17., csütörtök 17:17

Realista24 írta: Mi lenne veletek, ha Barca szurkolók lennétek, és ma reggel mentetek volna popcornt venni estére?! :lol:
Kindly reminder: ma csütörtök van, nincs BL.
Hagyjál már a Barcelonával meg más csapatokkal, kit érdekelnek? Mikor voltak ők hozzánk mérce?

Amúgy meg, ha nyerünk, akkor örülünk meg szurkolunk, ha meg nem, akkor nem szabad kritikát megfogalmazni vagy hogy van ez? Téged megdicsér a főnököd akkor is, ha valamit elrontasz a munkahelyeden?
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 17., csütörtök 8:53

Szerintem meg elég nyilvánvaló volt, hogy nem is akartunk ennél többet. Hát már az első félidőben is úgy adogattuk körbe a labdát, kb 40 passzal, hogy abból 0 volt előre. Így, hogy nincs idegenbeli gól, gyaníthatóan Carlo azzal számolt, hogy vagy elmegyünk egy kontrából, vagy nem. Nem mentünk.

A Ceramicában hétvégén többet tettünk bele a gólszerzésbe, és így vak Vackez nélkül ez is simán lehetett volna X. (Bár tudom, idegenben X kapott gól nélkül Messi-Neymar-Mbappe ellen is vállalhatatlan megye 2.)

Nekem nagyon úgy tűnt, hogy nem nem tudunk többet, de idegenben olyan nagyon nem is akarunk.

Ja, szerintem továbbmegyünk. Kíváncsi leszek akkor a topikra.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: