el magico írta:
illgner írta:
Bayernből hova lépjen? Nincs feljebb, legfeljebb azonos szint. Meg gondolom, megbecsülik, az sem mellékes. Ha már presztizs, a Real lett volna egyedül magasabb szint, de nincs olyan PL-csapat, amelyik hosszabb távon egy Bayern-szintet tudna hozni a nemzetközi porondon, legalábbis az elmúlt 20 év ezt mutatja. És ha megdönti Gerd Müller összgólrekodját (365, jelenleg már 305 gólnál jár), akkor a Bundes legnagyobb ikonjává válik, másutt erre esélye sem lett volna, ha mondjuk 28 évesen eligazol, már csak az életkora miatt sem.
+1.
Nem csak az elmúlt 10 évben, de összességében is nemzetközi porondon a Bayern a legnagyobb csapat utánunk. Érthető, hogy ide nem tudott/nem akart(?) jönni a BBC idején.
Mellesleg a Bundesliga jelenleg szerintem simán színvonalasabb, mint a La Liga (de a top 5-ban is csak a PL-t mondanám egyértelműen erősebb versenynek). A Bayern bucira verne minden spanyol csapatot (minket is), plusz a közép és kiscsapatok is komolyabb erőt képviselnek, mint a spanyol kis és középcsapatok. Azért a bundás messze nem egy francia farmerliga.
Plusz igen, a BL-ben is top 3 góllövő, ezt nem nagyon kell magyarázni.
Jól van. Illgnertől már megszoktam ezt, a Real bőrbe bújt bajor drukker, de hogy már elvileg madridisták is ezt a hülyeséget fújják, azt nem is értem.
Persze, a Bayern mindenkit bucira verne, minket is. Jóságos ég, ahogy bucira vertek minket az elmúlt 10 évben minden alkalommal, amikor találkoztunk.
Tavaly a francia farmerligás PSG is megállította őket tavaly, előtte nyerték.
18-19-ben lelépte őket a Pool. Előtte két évig minket annyira bucira vertek, hogy ki is estek.
Előtte az Atma, azelőtt a Barca ejtette őket ki, előtte megint mi voltunk a végállomás. Ha jól tudom, a Barca és Atma is spanyol, akiket bucira vernének minden alkalommal.
Kiégek tőletek.