Írtam egy hosszabbat, de inkább elküldtem privátban. Ide csak ennyit:Kerlon írta:Alapvető probléma, hogy nem bírod felfogni, hogy másnak más a véleménye és szerinte tök jogos, hogy hazugság azt mondani, hogy nincs kivel rotálni. A keret legtöbb játékosa egy spanyol top10 csapatba beférne, használni kéne értelmesen őket.kiserik írta:
Jovic: Soci ellen 70 perc, gól, gp, Tico ellen, 45 perc, semmi, Cadiz 20 perc, semmi, Elche 35 perc semmi, Elche 80 perc semmi, Granada 25 perc semmi, Inter 80 perc semmi.
Hazard: nem sorolom, 10 meccsen játszott több mint fél órát, ezeken 2 db gólpassz, 8-on semmi
Bale: sérült volt majdnem egész évben. Mikor kellett volna használni?
Fede a 11. Legtöbbet koptatott játékos.
Cama: többször megkapta a lehetőséget, fiatal és szeleburdi még. Ez nem a Rennais. Itt sok hiba nem fér bele.
Legközelebb úgy hazugozz, hogy legyen alapja.
Az is ehangzik sokszor, hogy nem cserél. Általában elég későn tudjuk lezárni a meccseket a cserék meg olyanok amilyenek, de a tendencia nem az, hogy meccseket döntenek el. Tegnap meglett a második és jöttek is a cserék. Azt kellene belátni sokaknak, hogy ha Carlo folyamatosan rotálna, akkor valószínűleg nem vezetnénk a bajnokságot és talán a kupából is hamarabb kizúgtunk volna, ahogyan tettűk az utóbbi években.
És mert te pár embert gyülölsz és azt sem bírod elismerni, hogy gól és gólpassz nélkül is lehet jól játszani - mint Jovic az Atletico ellen-, attól még az a játékos használható lenne. Más taktikával (nincs sajnos), más felfogással.
A személyeskedés úgy gondom nem egy jó dolog. Persze, ha érvek nincsenek, akkor ez marad, ami nálad gyakori.
Nem hiszem, hogy lehazugozni (még ha nem is dirketbe) a másikat, főleg Steve-et, jó dolog.
Senkit nem gyűlölök a világon. Annyi igaz, hogy Hazardra haragszom, mert átverte a csapatot és így engem is, de ennyi. Mindig szorítok neki, ha lehetőséget kap. Általában hiába.