HozzászólásSzerző: chronic » 2022. február 19., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 19., szombat 22:35
persze ment egyből a puta a nézőknek. semmi önkritika. de szinte senkiben. kivéve a nagyöregek.szotyi írta:De azért fütyülték ki mert majdem gólt csinált hátulRealAsensio írta:
Azt mutogatta hogy ne futyuljetek, szurkoljatok
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 19., szombat 22:35
Rossz szemszögből nézedzsírosdeszka írta: Sajnos Asensio most belőtte magát a PSG ellen megint a kezdőbe.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 19., szombat 22:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 19., szombat 22:34
Kapufa!Realista24 írta:Maradj már offon a témában.Remy írta: Kurva nagy makkja van Karimnak, hogy balfasz az egész liga. Egy hónap gól nélkül és továbbra is óriási előnye van a góllövőlistán és egy RDT a legnagyobb kihívója.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 19., szombat 22:34
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. február 19., szombat 22:33
Megbeszélnénk....RealAsensio írta:petiamadridista írta: Én nem dolgoznék a Dua Lipán.
Persze. Az ilyen tuticsajok elvárják a munkát. Lófaszt. Dolgozzon ő rajtam. Van keze, szája, rám is tud ülni.
Erted
Rúgjunk még egyet.![]()
![]()
![]()
![]()
Ez jo, es igazad is van. De ha megkerne, hogy dolgozzak inkabb en, nem mondanek nemet![]()
Engem nem tagadna le, nem úgy mint a BL győztes Asensiot.Kerlon írta:aztan meg 1 perc alatt elpukkannal, ha beindulna az alban verepetiamadridista írta: Én nem dolgoznék a Dua Lipán.
Persze. Az ilyen tuticsajok elvárják a munkát. Lófaszt. Dolgozzon ő rajtam. Van keze, szája, rám is tud ülni.
Erted
Rúgjunk még egyet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 19., szombat 22:33
Ha lesz elérhető értelmes edző, akkor is menjen, ha nyerünk. Ennek így semmi értelme.gutihaz14 írta: semmi csere![]()
![]()
ha nem nyerünk ligát akkor menjen ancelotti. ennek semmi értelme. nézzük hétről hétre a szarságait. nem tanul semmiből.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 19., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 19., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. február 19., szombat 22:32
Kerlon írta:aztan meg 1 perc alatt elpukkannal, ha beindulna az alban verepetiamadridista írta: Én nem dolgoznék a Dua Lipán.
Erted
Rúgjunk még egyet.
HozzászólásSzerző: szotyi » 2022. február 19., szombat 22:32
De azért fütyülték ki mert majdem gólt csinált hátulRealAsensio írta:Azt mutogatta hogy ne futyuljetek, szurkoljatokwZoLee7 írta: Golja utan amugy a kozonsegnek mutogatta hogy most futyuljetek?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 19., szombat 22:31
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. február 19., szombat 22:31
halamadrid írta: Hihetetlen. Carlo most úgy érezheti magát, mint a kutya az egő házas mémben.
ájj Vini![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 19., szombat 22:30
81.ben Hazard+Jovic, meg a legvegen CamavingaRemy írta: És nem cserél bazdmeg.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 19., szombat 22:30
extra rulesebydani írta: Vinicius lövés, bedobás.
Feles.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 19., szombat 22:30
Minek, vezetunk.Remy írta: És nem cserél bazdmeg.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 19., szombat 22:29
aztan meg 1 perc alatt elpukkannal, ha beindulna az alban verepetiamadridista írta: Én nem dolgoznék a Dua Lipán.
Erted
Rúgjunk még egyet.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. február 19., szombat 22:29
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem