Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
nem műxik már 2hónapja semmi se többek közt ez a 433 és nem engedi el akkor se
nekem is erosebb kell, meg mindig szarazziro4vr írta: Én mondtam ősszel hogy az egy időszakos fellángolás volt, új edző szindróma, megfigyelhető kb mindenhol. Emellett Benz top formában volt, Vininek meg dobott a gép.
Most a csapat szar formában, Benzema sérült volt, Vinicius elhitte amiért nem is tudom hibáztatni, az edző felelőssége is, hogy bűnszar játékkal alapkezdő egy real madridban, asensio szintén. Nem kell a helyért harcolni, hozhatják a közepes semmit. Casemiro ugyanez, botrányoan játszik fél éve, de az edző ragaszkodik hozzá.
Bármi is lesz, remélem azt látja Perez hogy Carlo csak egy sebtapasz, de ide valami erősebb kell. Mint Kerlonnak a kézkrémje.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csere nincs minden fasza volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
225 minutes without a goal for Real Madrid.
Mayoral 3 goals and 1 assists in 267 minutes.
66.75 minutes per G/A.
Mayoral 3 goals and 1 assists in 267 minutes.
66.75 minutes per G/A.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Asensio meglátom az árnyékom és visszapasz gyorsan and Co. Husanggal kellene várni a stadion előtt az összeset komolyan mondom. Egy PSG égés után van pofajuk ezt a híg fost nyújtani.
Semmi önbizalom, kreativitás hajtás csak az alibi. Elkeserítő. Pláne hogy ősszel még akadt pár tök jó meccs.
Semmi önbizalom, kreativitás hajtás csak az alibi. Elkeserítő. Pláne hogy ősszel még akadt pár tök jó meccs.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egyetlen szar gól 4-5 meccs óta. Totál gáz.
4.5 meccs alatt 1 gól. real madrid 2022...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én mondtam ősszel hogy az egy időszakos fellángolás volt, új edző szindróma, megfigyelhető kb mindenhol. Emellett Benz top formában volt, Vininek meg dobott a gép.
Most a csapat szar formában, Benzema sérült volt, Vinicius elhitte amiért nem is tudom hibáztatni, az edző felelőssége is, hogy bűnszar játékkal alapkezdő egy real madridban, asensio szintén. Nem kell a helyért harcolni, hozhatják a közepes semmit. Casemiro ugyanez, botrányoan játszik fél éve, de az edző ragaszkodik hozzá.
Bármi is lesz, remélem azt látja Perez hogy Carlo csak egy sebtapasz, de ide valami erősebb kell. Mint Kerlonnak a kézkrémje.
Nem illik.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Pont ezen dühöngtem én is. Szóval ez gáz. Ennek fényében amilyen szar játékot mutattunk akkor is, most is.Leno16 írta: Közben félidőben a Nantes - Psg 3-0![]()
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Minden meccset ugyanugy varok, mindig probalom ugy alakitani az eletemet, hogy a Real meccset meg tudjam nezni. Aztan leulok a tv ele es nezem ezt a szart… kivancsi vagyok, hogyan es mikor fogunk felporogni, a szuperkupa ota meredeken sullyed az Ancelotti hajo

-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Közben félidőben a Nantes - Psg 3-0

- zsírosdeszka
Nem is értem. Az ősz után ez a szar, amit játszunk. Semmi, ötlettelen, nulla. Mbappé, Haaland is idejöhet, ha szar a csapat. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha nem jönnek. Emlékszem Roberto Carlos arcára, mennyire élvezték a focit. Mosoly, hajtás. Sírhatnékom van most egy-egy közelinél. Kevés a sok misi a jókedvhez. Asensio helyett én is beállhatnék. Szar beadások mindenkitől.

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Piszkosul makacs egy bácsi. Mondhat itt barmit a fia, vagy perez.Remy írta: Carlo egyre mélyebbre ássa magát.![]()
ugyanaz a fos, carlo nem tud mit kitalálni vége bele szürkült. benz vini nem hozza a pontokat kampec.
ez az alaves bűn gyenge és meg nem is bunkereznek arra se lehet fogni, ettől gyengebb ellenfél nincs max hung megye2.
ez az alaves bűn gyenge és meg nem is bunkereznek arra se lehet fogni, ettől gyengebb ellenfél nincs max hung megye2.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Eddig mint egy jó nyári edző meccs ..
mindenki sétál, alig várja, hogy vége legyen, fáradt, semmi kedv ...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
S akkor ezek akarják legyőzni a PSG-t?
- Sorrentino
Hát, egy ilyen félidő után mindig elfog a nosztalgia.
Oh, azok a régi szép idők, amikor úgy ültünk le egy ilyen meccs elé, hogy ma vajon hány góllal tömjük ki őket...a hétvégi bajnoki, amikor egy hosszú hét után végre újra pályán voltak a kedvencek, jött egy kis varázslat, látszott rajtuk, hogy élvezik a focit és mi is...
Hiányzik ez az érzés...
Most tudjuk már előre, hogy szenvedős meccs lesz ez is, a következő is, és lassan már mindegyik...küzdelem van inkább, mint élvezhető foci.
Oh, azok a régi szép idők, amikor úgy ültünk le egy ilyen meccs elé, hogy ma vajon hány góllal tömjük ki őket...a hétvégi bajnoki, amikor egy hosszú hét után végre újra pályán voltak a kedvencek, jött egy kis varázslat, látszott rajtuk, hogy élvezik a focit és mi is...

Hiányzik ez az érzés...
Most tudjuk már előre, hogy szenvedős meccs lesz ez is, a következő is, és lassan már mindegyik...küzdelem van inkább, mint élvezhető foci.

Az attol fugg. Ha le akarsz aljasodni, ez megsurgetne.Pad'em írta: Jól érzem a kommentekből, hogy jobban jártam, hogy az ivást nem vegyítettem a meccs megtekintésével?![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát én most kezdem majd el, a meccs miatt.Pad'em írta: Jól érzem a kommentekből, hogy jobban jártam, hogy az ivást nem vegyítettem a meccs megtekintésével?![]()

Hozok egy kis töményet.
Szánalom a brigád again.

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
próbálják csipkedni magukat, de csak görcsös erőlködés a vége... Ennél több kell még a liga utolsóelőttije ellen is...