Anthony írta:
Pad'em írta:
Conte ismét gyorsan eljutott arra a pontra, hogy nyíltan picsogjon a sajtóban. Igazi fürdös krva ez az ember
Pool meg nagyon beindult.
Kabaré
És egyesek azt az embert szerették volna hogy legyen nálunk edző...
Erdekes nekem ez nem unszimpatikus egyaltalan.
Rosszul igazolnak evek ota. Tele vannak kozepszeru jatekosokkal. Nem azert jott, h a 8. Helyen bukdacsoljon. Levy komoly gazsit fizet neki (top3) es komoly jatekosokat is igert. Ehhez kepest tobb jatekost engedtek el mint hoztak. Ndombele 60 millaert jott a Lyontol par eve! Most ingyen kolcsonadtak a Lyonnak. Bohozat a Spurs.
Nem vedem Contet,de sztem ebben nincs semmi kabare. Nem ezt igertek neki es latszik, h idegesiti a helyzet. Nem egy vesztes edzo tipus, de latja, h itt nyerni kb lehetetlen. Tolja a rinyat, de lehet ez a visszaigazolas kell is Levy-nek.
Azert ez a vedelem botranyos. Davies-Dier-Romero aki iden 3 meccset egyhuzamban alig jatszott le. Szeleken Emerson, Doherty/Regulion
Itt nincs olyan aki hozna a szintet. Sanches/Tanganga/Rodon sor pedig a veg.
Mostanaban neztem par Spurs meccset es egytol egyig a vedelmen megy el. Borzasztoan sok az egyeni ki nem kenyszeritett hiba. Ongolok sora. Dier a legjobb vedojuk aki pr eve meg CM volt. De ez sok mindent elmond. Egy Burnley-ben lenne a helye.
Conte legalabb akar es nem csondben megvarja mig kirugjak mint pl Nuno…