Elobb utobb mindenki visszatalal, igy nem bucsuzom, csak szerencset kivanok!

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 19., szombat 9:00
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 19., szombat 8:57
Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
Vigyázzatok magatokra!![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. február 19., szombat 8:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 19., szombat 7:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 18., péntek 22:52
Belem egett amit annak idejen megosztottal velunk.Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 18., péntek 22:23
Nana... Nem mindenki. Én vagyok BADMAAAAN!!4!!Swineherd írta: Köszönöm szépen mindenkinek!
Jó emberek vagytok.
Nektek is a legjobbakat!
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 22:19
Haha még a dista volt, amikor költöztem és szüneteltem egy kicsit.Realista24 írta:Jo de te elmentel a pena fórumra, aztán meguntad hogy magaddal irogatsz csak, mert két hsz között 6 hónap telt el ottSteve írta:
Emlékszem arra, amiket leírtál és abszolút érthető, ha változást akarsz. A fele elég lenne hozzá.
Azon túl, hogy azt kívánom, hogy boldog legyél és új környezetben, újult erővel, új boldog életet találj, azért azt is kívánom, hogy ne hagyj fel mindennel.
Nyilván más kerül a fókuszba és nem a mi faszságaink olvasása, de lehet hogy idővel pont ez fog újra boldogságot hozni, mikor már minden más sínen van.
Én is szüneteltem anno, mikor országot váltottam, majd vissza találtam. A hazádat meg attól még uúgy szeretheted, ha nem is Magyarországon élsz. Én is szeretek Magyarországra visszatérni, sőt a negatív dolgok elfelejtődnek és mint egy turista élvezed a jót.Közben pedig a szívedben ott marad az, hogy a legjobbat akarod au országnak, ha egy világesemény van uúgy remegve szurkolsz a magyaroknak.Szóval nem elvész valami, max átalakul, más lesz.
Sok sikert és csak boldogságot az új életedhez!![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 21:58
Jo de te elmentel a pena fórumra, aztán meguntad hogy magaddal irogatsz csak, mert két hsz között 6 hónap telt el ottSteve írta:Emlékszem arra, amiket leírtál és abszolút érthető, ha változást akarsz. A fele elég lenne hozzá.Swineherd írta:
Köszönöm szépen!
Vannak már itt barátaim, megbízom bennük.
Lakás már van, saját tulajdon, barátok is, akik amúgy szomszédok.
Sokat várok ettől a váltástól.
(Viszont, nem szívesen hagyom hátra a hazámat, mert nagyon szeretem, de ez van...Jött egy gyilkos, aki mindent átírt...)
Azon túl, hogy azt kívánom, hogy boldog legyél és új környezetben, újult erővel, új boldog életet találj, azért azt is kívánom, hogy ne hagyj fel mindennel.
Nyilván más kerül a fókuszba és nem a mi faszságaink olvasása, de lehet hogy idővel pont ez fog újra boldogságot hozni, mikor már minden más sínen van.
Én is szüneteltem anno, mikor országot váltottam, majd vissza találtam. A hazádat meg attól még uúgy szeretheted, ha nem is Magyarországon élsz. Én is szeretek Magyarországra visszatérni, sőt a negatív dolgok elfelejtődnek és mint egy turista élvezed a jót.Közben pedig a szívedben ott marad az, hogy a legjobbat akarod au országnak, ha egy világesemény van uúgy remegve szurkolsz a magyaroknak.Szóval nem elvész valami, max átalakul, más lesz.
Sok sikert és csak boldogságot az új életedhez!
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 18., péntek 21:55
Találd meg a számításaid és vigyázz magadra!Swineherd írta:Köszönöm szépen!Faust írta: Vigyazz magadra, a balkan nem vennek valo videk! Remelem menni fog a restart.![]()
(Viszont, nem szívesen hagyom hátra a hazámat, mert nagyon szeretem, de ez van...Jött egy gyilkos, aki mindent átírt...)
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 18., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 21:37
Emlékszem arra, amiket leírtál és abszolút érthető, ha változást akarsz. A fele elég lenne hozzá.Swineherd írta:Köszönöm szépen!Faust írta: Vigyazz magadra, a balkan nem vennek valo videk! Remelem menni fog a restart.![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 21:35
Bedrogozva, bebaszva halálra gázolta édesapámat a portánk előtt.Jim írta: gyilkos??![]()
mi történt?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 18., péntek 21:34
Hajrá! Legjobbakat!Swineherd írta:
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 18., péntek 21:32
Vigyázz magadra!Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 18., péntek 21:29
Sok sikert az új élethez!Swineherd írta: (Viszont, nem szívesen hagyom hátra a hazámat, mert nagyon szeretem, de ez van...Jött egy gyilkos, aki mindent átírt...)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 21:22
LegjobbakatSwineherd írta:Köszi az érdeklődést Sztív!Steve írta: Mi történt, hogy ennyire nem lesz időd?Egy-két rövid sort mindig lehet írni.Te is már 1923-óta fórum tag vagy, nehogy eltűnj.
Semmi különös, tiplizek innen, már nincs itt semmi, amiért maradnék. Minden megsemmisült...
Amúgy vannak ám tőlünk délre is menedékek. Egész jó lakást be lehet újítani itt a tengerparton... jó, a Balkán, de na.![]()
Lesz egy jó év, mire hátrahagyom ezt az egészet, vagy több, de sebaj.
Neked is a legjobbakat!![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 21:21
Köszönöm szépen!Faust írta: Vigyazz magadra, a balkan nem vennek valo videk! Remelem menni fog a restart.![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem