Haha még a dista volt, amikor költöztem és szüneteltem egy kicsit.Realista24 írta:Jo de te elmentel a pena fórumra, aztán meguntad hogy magaddal irogatsz csak, mert két hsz között 6 hónap telt el ottSteve írta:
Emlékszem arra, amiket leírtál és abszolút érthető, ha változást akarsz. A fele elég lenne hozzá.
Azon túl, hogy azt kívánom, hogy boldog legyél és új környezetben, újult erővel, új boldog életet találj, azért azt is kívánom, hogy ne hagyj fel mindennel.
Nyilván más kerül a fókuszba és nem a mi faszságaink olvasása, de lehet hogy idővel pont ez fog újra boldogságot hozni, mikor már minden más sínen van.
Én is szüneteltem anno, mikor országot váltottam, majd vissza találtam. A hazádat meg attól még uúgy szeretheted, ha nem is Magyarországon élsz. Én is szeretek Magyarországra visszatérni, sőt a negatív dolgok elfelejtődnek és mint egy turista élvezed a jót.Közben pedig a szívedben ott marad az, hogy a legjobbat akarod au országnak, ha egy világesemény van uúgy remegve szurkolsz a magyaroknak.Szóval nem elvész valami, max átalakul, más lesz.
Sok sikert és csak boldogságot az új életedhez!![]()
Aztán penan folytattam, mert Umekékkal “voltam jóban”.
A többi része teljesen igaz. A végén ott már ellaposodott a dolog, én sem voltam aktív mert az életemre fókuszáltam. Később meg, amikor én aktívabb lettem volna már elhalt ott minden.
Na de az most mindegy velem mi volt/van. Swinet próbáltam rábeszélni, hogy az jó ha az ember a ríl lájfra is fókuszál, de azért érték ez a fórum.
Így próbáljon meg az ember kedves lenni.