Home officeban vagyok, szerencsére ezt onnan is lehet tolni, rugalmas a cég. A főfőnök azt mondta, hogy menjél nyugodtan.sámat írta: Melót hogy váltottad/hoztad össze?
Kétyről dobbantottam.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 19., szombat 15:22
Home officeban vagyok, szerencsére ezt onnan is lehet tolni, rugalmas a cég. A főfőnök azt mondta, hogy menjél nyugodtan.sámat írta: Melót hogy váltottad/hoztad össze?
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. február 19., szombat 15:09
Honnan költöztél ki?Swineherd írta: Cca 50 miller volt egy 50 négyzetméteres lakás.
Leraktam egyben, tartozásom ott nincs. Itthon van egy kicsi, de rugalmas az öreg OTP-vezér.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 19., szombat 15:06
Parádésan hangzikSwineherd írta: Cca 50 miller volt egy 50 négyzetméteres lakás.
Leraktam egyben, tartozásom ott nincs. Itthon van egy kicsi, de rugalmas az öreg OTP-vezér.
Igen, sok turista van szezonban, de nem fog zavarni, mert csodálatos a környezet, kárpótol.
Ja, és van saját stégje a "társasháznak". Ladikja nincs, azt majd nekem kell beszereznem.![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 19., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 19., szombat 14:46
2014ben meg 2019ben voltam ott... Elég nagy változás volt ott 5 év alatt, de haver családdal 2000es évek eleje óta volt arrafelé, ahhoz képest végképp durva ami ott megy. Egymásra építik kB a szállodákat, apartmanokat. Nyáron biztos nem fogod hianyolni a turistákat.Swineherd írta: Köszönöm szépen a részvétnyilvánításokat!
Budva lesz az új otthon, amúgy.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 19., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 19., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 19., szombat 9:34
ez igaz, mikor szar passzban van az ember akkor baromi jo gondolatelterelesre is a forum.Furcsán hangzik de nekem pl a legnehezebb időszakban is támasz volt valamilyen szinten a fórum.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 19., szombat 9:00
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 19., szombat 8:57
Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
Vigyázzatok magatokra!![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. február 19., szombat 8:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 19., szombat 7:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 18., péntek 22:52
Belem egett amit annak idejen megosztottal velunk.Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
Vigyázzatok magatokra!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 18., péntek 22:23
Nana... Nem mindenki. Én vagyok BADMAAAAN!!4!!Swineherd írta: Köszönöm szépen mindenkinek!
Jó emberek vagytok.
Nektek is a legjobbakat!
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 22:19
Haha még a dista volt, amikor költöztem és szüneteltem egy kicsit.Realista24 írta:Jo de te elmentel a pena fórumra, aztán meguntad hogy magaddal irogatsz csak, mert két hsz között 6 hónap telt el ottSteve írta:
Emlékszem arra, amiket leírtál és abszolút érthető, ha változást akarsz. A fele elég lenne hozzá.
Azon túl, hogy azt kívánom, hogy boldog legyél és új környezetben, újult erővel, új boldog életet találj, azért azt is kívánom, hogy ne hagyj fel mindennel.
Nyilván más kerül a fókuszba és nem a mi faszságaink olvasása, de lehet hogy idővel pont ez fog újra boldogságot hozni, mikor már minden más sínen van.
Én is szüneteltem anno, mikor országot váltottam, majd vissza találtam. A hazádat meg attól még uúgy szeretheted, ha nem is Magyarországon élsz. Én is szeretek Magyarországra visszatérni, sőt a negatív dolgok elfelejtődnek és mint egy turista élvezed a jót.Közben pedig a szívedben ott marad az, hogy a legjobbat akarod au országnak, ha egy világesemény van uúgy remegve szurkolsz a magyaroknak.Szóval nem elvész valami, max átalakul, más lesz.
Sok sikert és csak boldogságot az új életedhez!![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 21:58
Jo de te elmentel a pena fórumra, aztán meguntad hogy magaddal irogatsz csak, mert két hsz között 6 hónap telt el ottSteve írta:Emlékszem arra, amiket leírtál és abszolút érthető, ha változást akarsz. A fele elég lenne hozzá.Swineherd írta:
Köszönöm szépen!
Vannak már itt barátaim, megbízom bennük.
Lakás már van, saját tulajdon, barátok is, akik amúgy szomszédok.
Sokat várok ettől a váltástól.
(Viszont, nem szívesen hagyom hátra a hazámat, mert nagyon szeretem, de ez van...Jött egy gyilkos, aki mindent átírt...)
Azon túl, hogy azt kívánom, hogy boldog legyél és új környezetben, újult erővel, új boldog életet találj, azért azt is kívánom, hogy ne hagyj fel mindennel.
Nyilván más kerül a fókuszba és nem a mi faszságaink olvasása, de lehet hogy idővel pont ez fog újra boldogságot hozni, mikor már minden más sínen van.
Én is szüneteltem anno, mikor országot váltottam, majd vissza találtam. A hazádat meg attól még uúgy szeretheted, ha nem is Magyarországon élsz. Én is szeretek Magyarországra visszatérni, sőt a negatív dolgok elfelejtődnek és mint egy turista élvezed a jót.Közben pedig a szívedben ott marad az, hogy a legjobbat akarod au országnak, ha egy világesemény van uúgy remegve szurkolsz a magyaroknak.Szóval nem elvész valami, max átalakul, más lesz.
Sok sikert és csak boldogságot az új életedhez!
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 18., péntek 21:55
Találd meg a számításaid és vigyázz magadra!Swineherd írta:Köszönöm szépen!Faust írta: Vigyazz magadra, a balkan nem vennek valo videk! Remelem menni fog a restart.![]()
Vannak már itt barátaim, megbízom bennük.
Lakás már van, saját tulajdon, barátok is, akik amúgy szomszédok.
Sokat várok ettől a váltástól.
(Viszont, nem szívesen hagyom hátra a hazámat, mert nagyon szeretem, de ez van...Jött egy gyilkos, aki mindent átírt...)
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem