HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 18., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 18., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 20:57
Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
Vigyázzatok magatokra!![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 20:51
Köszi az érdeklődést Sztív!Steve írta: Mi történt, hogy ennyire nem lesz időd?Egy-két rövid sort mindig lehet írni.Te is már 1923-óta fórum tag vagy, nehogy eltűnj.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 20:41
Na ne hülyéskedj már Swine!Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
Vigyázzatok magatokra!![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 19:02
Jajj megint ez a péntek esti összebújós hangulat itt a Madridomon.hehetheoriginal írta: en nem veszem fel kétszer ugyanazt Steve, mégis mi a faszt képzeltél?
hogy szegénység van es éhezés?
nezzed inkabb, muvelodjel rágjam ki a köldökszöszmöszt teee
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 17:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 17:02
Nálunk már én takarítok!hehetheoriginal írta: Tipikus porfogo szar, amit anya páros labbal basz ki takaritaskor![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 16:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 18., péntek 16:07
Áthozom ide.Bencze írta:Marcius egytol kaphato a weboldalukon. Miert ilyen ronda sarga a stadion kulseje?dzsi91 írta: Fuu de adom ezt a Lego Bernabeut!Hol vagy hogy lehet ezt előrendelni.
Ettol fuggetlenul en is felizgultam ra
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 17., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 17., csütörtök 17:02
Végreeeeee. Múltkor láttam, hogy van Camp Nou, nem is értettem nekünk miért nincs. Bár azt hittem akkor megvárják az új stadiont.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 17., csütörtök 16:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 17., csütörtök 0:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 16., szerda 23:16
Telihold kavart be. Tények+ is ezt mondta ma este, meg a horoszkóppal foglalkozó szakértő. Nagyon sok emberre hatással van. Rám szerencsére nincs, nem is foglalkozom vele, csak háttérben ment a tévé és eszembe jutottatok.kiserik írta:Valami biztos volt a levegőben, a fiam is fennt volt egész éjszaka.ikarus93 írta: Meccstōl függetlenül csak én nem tudok aludni ma ?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. február 16., szerda 21:08
Hát, nagyon más a szakmánk, hiába dr. mindkettőnknmate írta:Én nem tudom, hogyan bírjátok ugyanolyan szakmával, főleg orvos - orvosNika91127 írta:Párom gyermekgyógyász lesz.![]()
Személy szerint megőrülnék, ha ugyanazokat a picsogásokat kellene hallgatnom asszonytól, mint amiket én leművelek. Sőt, tökre megnyugtat, hogy nincs is nagy problémám, mert míg nekem 2 teszt eset nem fut le, addig neki két halotti jelentést kell megírni.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 21:07
Én nem tudom, hogyan bírjátok ugyanolyan szakmával, főleg orvos - orvosNika91127 írta:Párom gyermekgyógyász lesz.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. február 16., szerda 20:03
Állami. Ha nem klinikai gyakorlaton vagyok, átlag 250-270 óra között vagyok, de volt már 324 órám is 30 nap alatt.kierkegaard írta:Ott több ok miatt is. Az államiban elég nehéz kikerülni azt, hogy ne lépd túl a kötelező túlóra keretedet is.Nika91127 írta:
Hát, az eü-ben elég nagy a burnout veszély, főleg a mostani időkben. De elég egy szar időszak - én pl. műtétes szakmában vagyok, de a kötelező gyakorlatok miatt a "megszokott" fizetésem kb. 60%-át kapom, 6 hónapja nem operáltam és főleg csak adminisztratív munkát vagy "kampózást" végzek. Emellé ott a "nyomás", hogy a kis 1 évessel foglalkozni, felnevelni, jó körülményeket biztosítani... Hát, nem egyszerű(De nem iszom, max. heti 1x egy 0,33-as sört, és sose dohányoztam).
Amúgy mi (vagy lesz) a szakterületed sebészeten belül?
A párod is a szakmában dolgozik? Az szokott még gyereknevlés szempontjából izgalmas lenni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 16., szerda 18:02
Mit ér az ember anélkül?füst írta:Önbizalom az van.Bár még erősen fiatalember vagyok![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem