Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Haaland sztori mellékszála, hogy január 1 óta nincs szerződése egy sportszergyártóval se, és pár napja az Adidassal tárgyalt Zidane jelenlétében elvileg. De a Nike és a Puma is nagyon meg akarja tartani/szerezni.
Adidasra remélem Perez már rácsörgött, hogy kapcsoljanak rá.
Adidasra remélem Perez már rácsörgött, hogy kapcsoljanak rá.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
Ámenflori írta: Adja magát a mostani nyár, óriási koplalás volt az utóbbi években, mintha minden akkori döntés ezt a mostani nyarat készítette volna elő. Együtt állnak a csillagok, az egyik "ingyen" jöhet, a másik meg "kedvezményes" áron. Óriási problémák vannak elől, Benzema is korosodik. Pont kész lesz az új Bernabéu. Tényleg mintha minden csillag együttállna most, le lehet uralni a következő 5-6 évet ezzel a két vadállattal.
Erre egy ember lehet képes, az Perez.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Valóban, a legtöbb hír azért a Madriddal volt kapcsolatos. A city érdeklődése is valós lehet, óriási lyuk van elől, a tavalyi Kanes híreknek is volt alapja. Ott az apja múltja nagy befolyással lehet szerintem a dolgokra. Illetve a city is top3 csapat jelenleg.Pad'em írta: Igazából hónapok óta csak rólunk van szó. Volt pár Man City hír, de ott is mindig meg volt említve, hogy mi vagyunk a prioritás. Én Benzema miatt nem tudtam nagyon elképzelni, hogy jönne már most nyáron, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a terv...
Továbbmegyek, én azt is el tudom képzelni, hogy egy citys kaland után jön.Pad'em írta:
Vagy lezsírozzuk hivatalosan már most 23-ra. Én a többséggel ellentétben ezt is el tudom képzelni![]()

Adja magát a mostani nyár, óriási koplalás volt az utóbbi években, mintha minden akkori döntés ezt a mostani nyarat készítette volna elő. Együtt állnak a csillagok, az egyik "ingyen" jöhet, a másik meg "kedvezményes" áron. Óriási problémák vannak elől, Benzema is korosodik. Pont kész lesz az új Bernabéu. Tényleg mintha minden csillag együttállna most, le lehet uralni a következő 5-6 évet ezzel a két vadállattal.
Erre egy ember lehet képes, az Perez.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Igazából hónapok óta csak rólunk van szó. Volt pár Man City hír, de ott is mindig meg volt említve, hogy mi vagyunk a prioritás. Én Benzema miatt nem tudtam nagyon elképzelni, hogy jönne már most nyáron, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a terv...
Vagy lezsírozzuk hivatalosan már most 23-ra. Én a többséggel ellentétben ezt is el tudom képzelni
Vagy lezsírozzuk hivatalosan már most 23-ra. Én a többséggel ellentétben ezt is el tudom képzelni

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
2 órás hír.
Nagy tételben nem fogadnék rá, hogy így volt, de azért gyorsan összeugrottak a katalán gyomrok twitteren.
Az ottani közeg a norvégban látja a megváltót, várják is mint a messiást. Laporta elültette a bogarat, csúnya blama lesz, ha nem érkezik.
ui: Valami mozgás biztosan van velünk kapcsolatban. Nem az első hír, hogy akarja a klub/vagy Haaland mindeképpen ide akar jönni. Gatto is nyomja, a BILD is lehozta már, most a katalánok. Jó előjelek, de még nem bizakodnék.

Nagy tételben nem fogadnék rá, hogy így volt, de azért gyorsan összeugrottak a katalán gyomrok twitteren.

Az ottani közeg a norvégban látja a megváltót, várják is mint a messiást. Laporta elültette a bogarat, csúnya blama lesz, ha nem érkezik.
ui: Valami mozgás biztosan van velünk kapcsolatban. Nem az első hír, hogy akarja a klub/vagy Haaland mindeképpen ide akar jönni. Gatto is nyomja, a BILD is lehozta már, most a katalánok. Jó előjelek, de még nem bizakodnék.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Ez vmi új vagy a tegnapi, ami kinn van itt is?flori írta: Akkor érkezik is a következő epizód.![]()
According to Barcelona outlet @sport, Real Madrid had an important meeting in Monaco with Erling Haaland's agents and father, in which they reached an AGREEMENT.
Awaiting confirmation from more reliable sources.
Gyanús, hogy ilyeneket írkálnak a katalánok

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Még nem very reliable?flori írta: Akkor érkezik is a következő epizód.![]()
According to Barcelona outlet @sport, Real Madrid had an important meeting in Monaco with Erling Haaland's agents and father, in which they reached an AGREEMENT.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- flori
Akkor érkezik is a következő epizód.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Mester77
Igazából én azt is próbáltam figyelni, hogy mennyire apritják a srácot a mieink. És nem voltak durva faultok ellene.
Nem akarják leseríteni a fiút mire jön
Nem akarják leseríteni a fiút mire jön

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De.
lejár a szerződése. Nyáron az arabok fejre is állhatnak, semmi beleszólásuk nem lesz már. Már igazából most sincs.
Szerintem kész a szerződés, csak nem mondhatják még ki.

Szerintem kész a szerződés, csak nem mondhatják még ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Julius? Szeptember 1. lesz az.Pad'em írta:Keserves lesz akkor neked ez a pár hónap júliusigMester77 írta: Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt![]()
Felnőtt ember létemre úgy varom, mint kisgyerek a karácsonyt
Utoljára talán C nèl volt ilyen.Mbappénál mondjuk van sansz, hogy a párharcunk után bejelenti... hogy meggyőzte az arab heti 1 milliós ajánlata
![]()
Haalandnál viszont még rengeteg epizódnyi szappanopera lesz.
Egesz nyaron kurvalkodni fognak az arabok meg a csatlosaik, meg az ugynokok is a jattért.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Keserves lesz akkor neked ez a pár hónap júliusigMester77 írta: Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt![]()
Utoljára talán C nèl volt ilyen.

Haalandnál viszont még rengeteg epizódnyi szappanopera lesz.
- Mester77
Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fuu de adom ezt a Lego Bernabeut!
Hol vagy hogy lehet ezt előrendelni.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Valverdenek kezdőnek kell lennie nem pedig a padra.Jim írta: Ha lesz edzőváltás kell új középpályás
Amúgy elég Valverde és Canavinga a padra![]()
Mondjuk Tielemansnak jövőre lejár a szerződése és szerintem ott érdemes lenne kapirgálni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pont ezen gondolkodtam.flori írta: Az erős, hogy Tebas ezt így bemondja.
Bár amilyen hátrányban van marketing szempontból a liga szerintem még pénzt is adna csak jöjjenek

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Javier Tebas: "Real Madrid will get Mbappe and Haaland, as the other are half (financially) ruined."
(*Tebas refers to "the others" as the other Super League clubs; Barcelona and Juventus.)
Real Madrid accelerate Haaland's negotiations. They already presented a mega offer for him. The club wants to sign him NOW. @sport via @marca
(*Tebas refers to "the others" as the other Super League clubs; Barcelona and Juventus.)
Real Madrid accelerate Haaland's negotiations. They already presented a mega offer for him. The club wants to sign him NOW. @sport via @marca
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ha lesz edzőváltás kell új középpályás
Amúgy elég Valverde és Canavinga a padra
Amúgy elég Valverde és Canavinga a padra

- flori
Heti 1 millió.Realista24 írta:Azt írják, hogy most 1-2 éves hosszabbítással nyúzzák. Heti 1 milliós fizetéssel.sebydani írta:
Legyen már hivatalos, hát ki bírja ezt már![]()
Közben azt is, hogy megerősítette egy Realos forrásnak, hogy nyáron a Realba igazol.

Ez is...

President of France Emmanuel Macron encourages Mbappé to renew with PSG. @elmundoes
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!