Marcius egytol kaphato a weboldalukon. Miert ilyen ronda sarga a stadion kulseje?dzsi91 írta: Fuu de adom ezt a Lego Bernabeut!Hol vagy hogy lehet ezt előrendelni.

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. február 18., péntek 15:58
Marcius egytol kaphato a weboldalukon. Miert ilyen ronda sarga a stadion kulseje?dzsi91 írta: Fuu de adom ezt a Lego Bernabeut!Hol vagy hogy lehet ezt előrendelni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 18., péntek 15:54
Vini megkapja a galactico szerződést.Yazid írta: arra kíváncsi leszek amint haaland elmegy a city bappé meg hosszabbít ki a francot fogunk igazolni
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 15:44
A helyében küldenék egy üres csekket a Nikenak. Figyeljetek, itt lehet ez a két ember, nézhetitek őket 5 évig Adidas cuccokban, mit mondtok?Dupla D írta:
Adidasra remélem Perez már rácsörgött, hogy kapcsoljanak rá.
Semmi, megy a turnézás a kölyökkel. Az ominózus madridi benyalás után megtette ugyanezt a barcával. Az előbbinél a MARCA csinált interjút vele, aztán meg ha jól emlékszem a SPORT. Egyik nap CR meg Vini volt a király, utána Rivaldo és a barca.MI van ezzel az Endrick gyerekkel amúgy? Múltkor arról volt szó, hogy hozzuk valami nagy összegért, közben meg a Barca hívja meccseket nézni, és állandó beszédtéma náluk.
Yazid írta: arra kíváncsi leszek amint haaland elmegy a city bappé meg hosszabbít ki a francot fogunk igazolni
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 18., péntek 15:39
Majd OsimhentYazid írta: arra kíváncsi leszek amint haaland elmegy a city bappé meg hosszabbít ki a francot fogunk igazolni
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 18., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 18., péntek 15:28
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 18., péntek 15:23
Ergo a psg be megy ZZvel kéz a kézbenDupla D írta: Haaland sztori mellékszála, hogy január 1 óta nincs szerződése egy sportszergyártóval se, és pár napja az Adidassal tárgyalt Zidane jelenlétében elvileg. De a Nike és a Puma is nagyon meg akarja tartani/szerezni.
Adidasra remélem Perez már rácsörgött, hogy kapcsoljanak rá.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 18., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 14:59
Ámenflori írta: Adja magát a mostani nyár, óriási koplalás volt az utóbbi években, mintha minden akkori döntés ezt a mostani nyarat készítette volna elő. Együtt állnak a csillagok, az egyik "ingyen" jöhet, a másik meg "kedvezményes" áron. Óriási problémák vannak elől, Benzema is korosodik. Pont kész lesz az új Bernabéu. Tényleg mintha minden csillag együttállna most, le lehet uralni a következő 5-6 évet ezzel a két vadállattal.
Erre egy ember lehet képes, az Perez.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 14:56
Valóban, a legtöbb hír azért a Madriddal volt kapcsolatos. A city érdeklődése is valós lehet, óriási lyuk van elől, a tavalyi Kanes híreknek is volt alapja. Ott az apja múltja nagy befolyással lehet szerintem a dolgokra. Illetve a city is top3 csapat jelenleg.Pad'em írta: Igazából hónapok óta csak rólunk van szó. Volt pár Man City hír, de ott is mindig meg volt említve, hogy mi vagyunk a prioritás. Én Benzema miatt nem tudtam nagyon elképzelni, hogy jönne már most nyáron, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a terv...
Továbbmegyek, én azt is el tudom képzelni, hogy egy citys kaland után jön.Pad'em írta:
Vagy lezsírozzuk hivatalosan már most 23-ra. Én a többséggel ellentétben ezt is el tudom képzelni![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 14:33
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 14:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 14:17
Ez vmi új vagy a tegnapi, ami kinn van itt is?flori írta: Akkor érkezik is a következő epizód.![]()
According to Barcelona outlet @sport, Real Madrid had an important meeting in Monaco with Erling Haaland's agents and father, in which they reached an AGREEMENT.
Awaiting confirmation from more reliable sources.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 18., péntek 14:04
Még nem very reliable?flori írta: Akkor érkezik is a következő epizód.![]()
According to Barcelona outlet @sport, Real Madrid had an important meeting in Monaco with Erling Haaland's agents and father, in which they reached an AGREEMENT.
Awaiting confirmation from more reliable sources.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. február 18., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 18., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 13:32
Julius? Szeptember 1. lesz az.Pad'em írta:Keserves lesz akkor neked ez a pár hónap júliusigMester77 írta: Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt![]()
Felnőtt ember létemre úgy varom, mint kisgyerek a karácsonyt
Utoljára talán C nèl volt ilyen.Mbappénál mondjuk van sansz, hogy a párharcunk után bejelenti... hogy meggyőzte az arab heti 1 milliós ajánlata
![]()
Haalandnál viszont még rengeteg epizódnyi szappanopera lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 12:48
Keserves lesz akkor neked ez a pár hónap júliusigMester77 írta: Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt![]()
Felnőtt ember létemre úgy varom, mint kisgyerek a karácsonyt
Utoljára talán C nèl volt ilyen.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. február 18., péntek 12:30
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem