HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. február 21., hétfő 8:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 14:14
Hát nem tudom. Én elégedetten tapsolok, amikor Casemiro ugyanezt csinálja. Vagy amikor valakit helyre tesz, mint a Pool elleni meccsen. Aztán utána ő még torokra is megyM1Ö írta:Lehet lehiggad, de én nem forrófejűnek nevezném.4Rv írta:17 éves, egy kicsit forrófejű még, idővel majd lehiggad.
Nem alattomos, de nem rajta múlik, hogy nem okoz sérülést. Tegnap ott volt a probléma... Felrepedt már nem tudom melyik Napolis feje, vissza se tudott menni és csak Torresen múlt, hogy nem használták ki. De alapból a sérülés. Tegnap csak egy repedés, de máskor ütemekkel később csúszik be, a hülye is látha, hogy remémytelem, de ő full lendülettel bele megy, kicsit sem húzza vissza magát. Úgyhogy szerintem bőven probléma amit csinál.Realista24 írta: Amíg csak kemény és nem alattomos, nem látom a problémát.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 18., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 18., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 18., péntek 12:47
Lehet lehiggad, de én nem forrófejűnek nevezném.4Rv írta:17 éves, egy kicsit forrófejű még, idővel majd lehiggad.
Nem alattomos, de nem rajta múlik, hogy nem okoz sérülést. Tegnap ott volt a probléma... Felrepedt már nem tudom melyik Napolis feje, vissza se tudott menni és csak Torresen múlt, hogy nem használták ki. De alapból a sérülés. Tegnap csak egy repedés, de máskor ütemekkel később csúszik be, a hülye is látha, hogy remémytelem, de ő full lendülettel bele megy, kicsit sem húzza vissza magát. Úgyhogy szerintem bőven probléma amit csinál.Realista24 írta: Amíg csak kemény és nem alattomos, nem látom a problémát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 12:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. február 18., péntek 12:07
Ezt akartam írni, kis 60kgs takony gyerek, egyszer majd kifog egy keményebb arcot, aztán majd csodálkozik.p.csabi1 írta:Mibe tehetséges?Majd egyszer valaki szétrúgja aztán majd megy a sírás.Egy igazi kis gyökér az a gyerek.4Rv írta:
17 éves, egy kicsit forrófejű még, idővel majd lehiggad. az biztos, hogy az ellenfelek számára baromi kellemetlen figura, fiatal kora ellenére abszolút nincs megilletődve, egy igazi pióca a gyereknem mellesleg pedig marha tehetséges.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 18., péntek 12:01
Mibe tehetséges?Majd egyszer valaki szétrúgja aztán majd megy a sírás.Egy igazi kis gyökér az a gyerek.4Rv írta:17 éves, egy kicsit forrófejű még, idővel majd lehiggad. az biztos, hogy az ellenfelek számára baromi kellemetlen figura, fiatal kora ellenére abszolút nincs megilletődve, egy igazi pióca a gyerekM1Ö írta: Ezt a Gavi-t felrúgnám a Holdig. Szimpatikusok az ilyen csupaszív játékosok, de amit ő csinál az nem normális... folyamatosan bele megy mindenbe, nem számít, ha a másiknak ketté töri a lábát, vagy mint most Ruiznak beszakad a feje...nem mellesleg pedig marha tehetséges.
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. február 18., péntek 11:45
17 éves, egy kicsit forrófejű még, idővel majd lehiggad. az biztos, hogy az ellenfelek számára baromi kellemetlen figura, fiatal kora ellenére abszolút nincs megilletődve, egy igazi pióca a gyerekM1Ö írta: Ezt a Gavi-t felrúgnám a Holdig. Szimpatikusok az ilyen csupaszív játékosok, de amit ő csinál az nem normális... folyamatosan bele megy mindenbe, nem számít, ha a másiknak ketté töri a lábát, vagy mint most Ruiznak beszakad a feje...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 18., péntek 8:37
Oké, de ők a mieink voltakRemy írta: Na, akkor most képzeljétek el, milyen lehetett a Ramos - Pepe duó ellen játszani.
Az összesRealista24 írta:De mennyi a labdabirtoklás?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 8:31
De mennyi a labdabirtoklás?LiamGallagher írta: 17 mérközés, 7 győzelem, 6 döntetlen, 4 vereség, 41%-os győzelmi arány.
#xaviball
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. február 18., péntek 8:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 17., csütörtök 22:12
Neki abbol all a jateka h lebirkozza az ellenfelet. Kb az sem erdekli ha ra kell ugrani es foldre vinni. Majd egyszer emberere talal aztan 2 hetig nem all labraM1Ö írta: Ezt a Gavi-t felrúgnám a Holdig. Szimpatikusok az ilyen csupaszív játékosok, de amit ő csinál az nem normális... folyamatosan bele megy mindenbe, nem számít, ha a másiknak ketté töri a lábát, vagy mint most Ruiznak beszakad a feje...
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 17., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 17., csütörtök 20:51
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 17., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 17., csütörtök 18:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 17., csütörtök 17:57
Ja vágom. Azért írtam mert van az oldalon pár érdekes fogalom. Ez is ilyen.csababarca írta:nem lett nevezve, mert csak 3 embert lehetett utólag nevezni.halamadrid írta: Összeáll a télen szerződtetett trió.
Dani Alves az eredmények szerint "inaktív"![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 17., csütörtök 17:52
nem lett nevezve, mert csak 3 embert lehetett utólag nevezni.halamadrid írta: Összeáll a télen szerződtetett trió.
Dani Alves az eredmények szerint "inaktív"![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 17., csütörtök 17:45
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem