Valverdenek kezdőnek kell lennie nem pedig a padra.Jim írta: Ha lesz edzőváltás kell új középpályás
Amúgy elég Valverde és Canavinga a padra![]()
Mondjuk Tielemansnak jövőre lejár a szerződése és szerintem ott érdemes lenne kapirgálni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 17., csütörtök 17:25
Valverdenek kezdőnek kell lennie nem pedig a padra.Jim írta: Ha lesz edzőváltás kell új középpályás
Amúgy elég Valverde és Canavinga a padra![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 17., csütörtök 17:00
Pont ezen gondolkodtam.flori írta: Az erős, hogy Tebas ezt így bemondja.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 17., csütörtök 16:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 17., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 17., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 17., csütörtök 14:38
Heti 1 millió.Realista24 írta:Azt írják, hogy most 1-2 éves hosszabbítással nyúzzák. Heti 1 milliós fizetéssel.sebydani írta:
Legyen már hivatalos, hát ki bírja ezt már![]()
Közben azt is, hogy megerősítette egy Realos forrásnak, hogy nyáron a Realba igazol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 14:26
Azt írják, hogy most 1-2 éves hosszabbítással nyúzzák. Heti 1 milliós fizetéssel.sebydani írta:Legyen már hivatalos, hát ki bírja ezt márPSG are still in talks with Mbappé to renew his contract, but nothing is working. Real Madrid are excited about the idea of signing him for free which will allow them to build a solid team around Kylian. [Le Parisien]![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 17., csütörtök 13:56
KP-ra szerintem senki nem kell, amíg vissza nem vonul Kroos/Modric vagy el nem adjuk Cebát. Iscot se nagyon kell pótólni. Vagyis de, de bármelyik Castillás ülhet helyette a kispadon.RealAsensio írta: Mazrouit elvinne a Barca, bejelentkeztek erte. Lejar a szerzodese, nekunk pont jol jonne. Nem ertem, miert nem merul fel a neve nalunk.
Fabian Ruiz nem tud megegyezni a szerzodeshosszabbitasarol, az o neve bezzeg felmerul a KP-ra…![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. február 17., csütörtök 13:52
Az elsőt megoldja majd OdriRealAsensio írta: Mazrouit elvinne a Barca, bejelentkeztek erte. Lejar a szerzodese, nekunk pont jol jonne. Nem ertem, miert nem merul fel a neve nalunk.
Fabian Ruiz nem tud megegyezni a szerzodeshosszabbitasarol, az o neve bezzeg felmerul a KP-ra…![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 17., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 17., csütörtök 9:49
Legyen már hivatalos, hát ki bírja ezt márPSG are still in talks with Mbappé to renew his contract, but nothing is working. Real Madrid are excited about the idea of signing him for free which will allow them to build a solid team around Kylian. [Le Parisien]
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 14., hétfő 22:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 14., hétfő 22:08
HozzászólásSzerző: madridronie » 2022. február 14., hétfő 22:02
Mbappé-Haaland együttes érkezésével a jelenlegi állapotokat figyelembe véve adná is magát.Gatto szerint nagy az esély Hazard Chelseabe való visszatérésre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 14., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 14., hétfő 20:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 14., hétfő 19:57
mondjuk cserének jó szerintem AsensiowZoLee7 írta: Ilyenkor talan kellene valakinek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 14., hétfő 19:31
Ilyenkor talan kellene valakinekJim írta:Pont most, mikor néha már focistára emlékeztet?wZoLee7 írta: Hová sózzuk el Asensiot![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 14., hétfő 18:50
Pont most, mikor néha már focistára emlékeztet?wZoLee7 írta: Hová sózzuk el Asensiot![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 14., hétfő 18:00
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem