Hát, akárhányszor Vadai nevét és a honvédelmet olvasom egy mondatban, mindannyiszor olyan grimasz kerül az arcomra mintha szarba haraptam volna.Fernando írta:Van durvább is. Márki-Zay embere Király Júlia is, gondolom a devizások rohannak majd szavazni. De a legtutibb az a honvédő Vadai. Úgy adták át 2010-ben a honvédséget, hogy 2 működő helikopter volt egy rotorral ! Sajnos nem vicc.füst írta: Most futottam belel MZP egy interjúrészletébe, miszerint a megválasztásuk esetén 1-1,5% évenkénti gdp növekedéssel számol.
Ez amúgy komoly? Most volt 7,1%, és jövőre is 5 körülire jósolják. De kovid előtt is megvolt a 4-5%. Ehhez képest az 1-1,5 nem valami bizalomgerjesztő. Vagy valamit félreértettem?
Meg elhangzott egy név is, egy bizonyos Surányi György, akivel ezt kiszámolgatta. Hát nem tudom, Surányi neve sem ismeretlen 2006 környékéről, ő már egyszer megmutatta mit tud. Engem nem érdekel a gombázás meg ostobázás, félremondások meg nyelvbotlások, mert nincs jelentősége. Ezt viszont úgy látom komolyan gondolta,
szóval ti ezzel elégedettek lennétek?
Én értem hogy nem menő újra és újra felhozni azt mi volt ezelőtt másfél évtizeddel, de akkor ne azokat az embereket kinálják már nekem, akik másfél évtizeddel ezelőtt szúrtak el mindent. Nincsenek újak? Tényleg ezek a legnemesebb példányok?