Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
Vigyázzatok magatokra!![]()

legjobbakat kivanom!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 20:57
Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
Elsátrazok innen, mostanában nem lesz időm ide felnézni, remélem, minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek...
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 20:51
Köszi az érdeklődést Sztív!Steve írta: Mi történt, hogy ennyire nem lesz időd?Egy-két rövid sort mindig lehet írni.Te is már 1923-óta fórum tag vagy, nehogy eltűnj.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 20:41
Na ne hülyéskedj már Swine!Swineherd írta: Barátaim, a legjobbakat kívánom nektek!
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 18., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 19:02
Jajj megint ez a péntek esti összebújós hangulat itt a Madridomon.hehetheoriginal írta: en nem veszem fel kétszer ugyanazt Steve, mégis mi a faszt képzeltél?
hogy szegénység van es éhezés?
nezzed inkabb, muvelodjel rágjam ki a köldökszöszmöszt teee
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 17:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 17:02
Nálunk már én takarítok!hehetheoriginal írta: Tipikus porfogo szar, amit anya páros labbal basz ki takaritaskor![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 16:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 18., péntek 16:07
Áthozom ide.Bencze írta:Marcius egytol kaphato a weboldalukon. Miert ilyen ronda sarga a stadion kulseje?dzsi91 írta: Fuu de adom ezt a Lego Bernabeut!Hol vagy hogy lehet ezt előrendelni.
Ettol fuggetlenul en is felizgultam ra
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 17., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 17., csütörtök 17:02
Végreeeeee. Múltkor láttam, hogy van Camp Nou, nem is értettem nekünk miért nincs. Bár azt hittem akkor megvárják az új stadiont.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 17., csütörtök 16:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 17., csütörtök 0:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 16., szerda 23:16
Telihold kavart be. Tények+ is ezt mondta ma este, meg a horoszkóppal foglalkozó szakértő. Nagyon sok emberre hatással van. Rám szerencsére nincs, nem is foglalkozom vele, csak háttérben ment a tévé és eszembe jutottatok.kiserik írta:Valami biztos volt a levegőben, a fiam is fennt volt egész éjszaka.ikarus93 írta: Meccstōl függetlenül csak én nem tudok aludni ma ?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. február 16., szerda 21:08
Hát, nagyon más a szakmánk, hiába dr. mindkettőnknmate írta:Én nem tudom, hogyan bírjátok ugyanolyan szakmával, főleg orvos - orvosNika91127 írta:Párom gyermekgyógyász lesz.![]()
Személy szerint megőrülnék, ha ugyanazokat a picsogásokat kellene hallgatnom asszonytól, mint amiket én leművelek. Sőt, tökre megnyugtat, hogy nincs is nagy problémám, mert míg nekem 2 teszt eset nem fut le, addig neki két halotti jelentést kell megírni.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 21:07
Én nem tudom, hogyan bírjátok ugyanolyan szakmával, főleg orvos - orvosNika91127 írta:Párom gyermekgyógyász lesz.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. február 16., szerda 20:03
Állami. Ha nem klinikai gyakorlaton vagyok, átlag 250-270 óra között vagyok, de volt már 324 órám is 30 nap alatt.kierkegaard írta:Ott több ok miatt is. Az államiban elég nehéz kikerülni azt, hogy ne lépd túl a kötelező túlóra keretedet is.Nika91127 írta:
Hát, az eü-ben elég nagy a burnout veszély, főleg a mostani időkben. De elég egy szar időszak - én pl. műtétes szakmában vagyok, de a kötelező gyakorlatok miatt a "megszokott" fizetésem kb. 60%-át kapom, 6 hónapja nem operáltam és főleg csak adminisztratív munkát vagy "kampózást" végzek. Emellé ott a "nyomás", hogy a kis 1 évessel foglalkozni, felnevelni, jó körülményeket biztosítani... Hát, nem egyszerű(De nem iszom, max. heti 1x egy 0,33-as sört, és sose dohányoztam).
Amúgy mi (vagy lesz) a szakterületed sebészeten belül?
A párod is a szakmában dolgozik? Az szokott még gyereknevlés szempontjából izgalmas lenni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 16., szerda 18:02
Mit ér az ember anélkül?füst írta:Önbizalom az van.Bár még erősen fiatalember vagyok![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 16., szerda 17:48
RealMadridFanatic írta:
Igen, ezek személyesen nyerő dolgok, iszonyatos mennyiségű a nonverbális info, ami nagyon komolyan árnyalja a képet, ez bármiféle ilyen jelleggű végzettség nélkül is egyértelmű, csak az alapján is, amit a kollégákon észreveszek, miközben beszélünk.
Pszichológusnál agresszív kényszergondolatokkal voltam, amikor már eljutottam oda, hogy abszolút nem értem mi ez, mitől, miközben egy teljesen nyugodt személyiség vagyok, soha nem volt komoly (értsd fizikai) konfliktusom senkivel.
Olyan 5-6 alkalom volt összesen. A miértek nem derültek ki, de én is rájöttem, hogy nem is fontos (persze az építkezés, gyerekvállalás, munkahelyen akkor kezdődő bornout-szerű jelek együttese elég táptalaj volt, hogy ne tudjam helyén kezelni és gondolati spirálokba űzzem magam), viszont rávezetett a "doki" a megoldásra. Csodát nem tett persze és viszonylag triviális, hogy ilyen esetben az elengedés segít, de az nagyon nehéz tud lenni, főleg, ha az ember hajlamos túlgondolni a dolgokat, miközben a hogyanok és miértek alapvetően érdeklik mindennel kapcsolatban.
Szerencsére megoldódott viszonylag gyorsan a dolog, amikor elfogadtam, hogy ez van, megtörtént, nem vagyok elmeháborodott, túl kell lépni rajta. Azóta sincs ilyen jellegű problémám.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 16., szerda 16:26
tenyleg hulyen hangzik, de szvsz ez letezik.Egy nem komfortos komfort zóna?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem