Kindly reminder: ma csütörtök van, nincs BL.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 8:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 17., csütörtök 8:29
Mert kis tulzassal, de ez egy megye 2es teljesitmeny volt.Realista24 írta:Ti toljátok túl, azzal, hogy egy megye kettes szintre húzzátok le a csapatot és az edzőt is.Kerlon írta: Kicsit tul tolod ennek a szanalmas teljesitmenynek a vedeset. Senki se az egy nullas vereseg miatt van kiakadva, hanem mert a Real Madrid egy olyan szanalmas es gyenge teljesitmenyt rakott le, amit a kis csapatoktoo szokas latni, de meg lehet ok is veszelyesebben kontraztak volna.
Egy csapatszinten lenezett PSG ellen. Egy jo csapattol 5ot kapunk, mert a Militao, Alaba Courtois se birta volna.
A Bayern meg hullam volgyben van, de ettol fuggetlenul egy sokkal stabilabb es osszerakottabb csapat mint a mienk.
Meg amugy oket pont leszarom Real Madrid szurkolokent, nekunk meg jobb is lenne, ha kiesnenek.
Szoktam mondani, hogy lehet szurkolni az éppen akutális sztárcsapatnak, mert számomra gusztustalan, hogy mindenki kiveri, amikor a csapatnak jól megy, akkor aztán mindenki hirdeti, hogy mekkora madridista. Majd amikor jön egy hosszabb szar periódus, akkor ott rúgtok bele a csapatba, ahol csak lehet.
A keret adott, az edző adott. A keret túl van tolva, a keret kiöregedett, a keret elfáradt. NYILVÁNVALÓ, mindenki látja.
A legnagyobb öröm lenne a világon, ha ez a keret egy bajnoki címmel adná át a generációváltást.
Persze itt a többségnek az sem lenne jó, mert nem tripláztunk, ha meg tripláztunk volna, akkor nem nyertünk minden meccset 4 góllal, ha meg az is meg lenne, akkor miért kaptunk gólt...és még ha az is meglenne, akkor miért nem játszott ez vagy az többet.
Mindegy, kiszálltam. Akkor sem lesz más a véleményem, ha a Bernabéuban is kikapunk vagy ugyanígy játszunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 8:27
0-4-es Clasico, Kercso komám?h3x0r írta:Ertem en, hogy friss az elmeny, de ne viccelj mar, hogy szerinted tenyleg ez volt az elmult 10 ev legrosszabb 90 perce.realbeckham írta: Illetve az sincs rendben szvsz, ha mondjuk az elmult 10 ev legrosszabb 90 percet produkalja a csapat es ezt megmagyarazzuk mindenfele smileykkal, meg tervekkel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 8:22
Ti toljátok túl, azzal, hogy egy megye kettes szintre húzzátok le a csapatot és az edzőt is.Kerlon írta: Kicsit tul tolod ennek a szanalmas teljesitmenynek a vedeset. Senki se az egy nullas vereseg miatt van kiakadva, hanem mert a Real Madrid egy olyan szanalmas es gyenge teljesitmenyt rakott le, amit a kis csapatoktoo szokas latni, de meg lehet ok is veszelyesebben kontraztak volna.
Egy csapatszinten lenezett PSG ellen. Egy jo csapattol 5ot kapunk, mert a Militao, Alaba Courtois se birta volna.
A Bayern meg hullam volgyben van, de ettol fuggetlenul egy sokkal stabilabb es osszerakottabb csapat mint a mienk.
Meg amugy oket pont leszarom Real Madrid szurkolokent, nekunk meg jobb is lenne, ha kiesnenek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 17., csütörtök 8:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 7:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 6:35
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. február 17., csütörtök 0:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 17., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. február 16., szerda 23:37
nyilván személyes vélemény, de igen. Ha a helyzeteik fele bemegy, parosulva ezzel a stattal es a jatek kepevel, akkor biztosanh3x0r írta:Ertem en, hogy friss az elmeny, de ne viccelj mar, hogy szerinted tenyleg ez volt az elmult 10 ev legrosszabb 90 perce.realbeckham írta: Illetve az sincs rendben szvsz, ha mondjuk az elmult 10 ev legrosszabb 90 percet produkalja a csapat es ezt megmagyarazzuk mindenfele smileykkal, meg tervekkel.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 16., szerda 23:03
Ertem en, hogy friss az elmeny, de ne viccelj mar, hogy szerinted tenyleg ez volt az elmult 10 ev legrosszabb 90 perce.realbeckham írta: Illetve az sincs rendben szvsz, ha mondjuk az elmult 10 ev legrosszabb 90 percet produkalja a csapat es ezt megmagyarazzuk mindenfele smileykkal, meg tervekkel.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 16., szerda 22:55
Nem emlékszem miért akartad múltéven a Poolt. Én pl. azért mert nagyon elmaradtak a korábbi években nyújtott formájuktól és mert majdnem annyira megszenvedték a sérüléseket, mint mi.dzsi91 írta:És szerinted azért akartam a psg-t mert úgy gondolom bárkit összeverünk Vinidzsível és a haverokkal vagy azért amiért tavaly a liverpoolt akartam?vagy mivel Bl győzelemre az esélyünk minimális viszont a Címer a mezen sok vadat ejtett már legrosszabb napjain is inkább azt akarom,hogy belénkfusson az összes ilyen csürhe mielőtt kiesünk?halamadrid írta:
Ez olyan, mint amikor valaki örült a PSG-nek a Benfica helyett, hogy jaj majd úgyis elpicsázzuk őket és móresre lesznek tanítva
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 16., szerda 22:33
Én veled vagyok.dzsi91 írta:És szerinted azért akartam a psg-t mert úgy gondolom bárkit összeverünk Vinidzsível és a haverokkal vagy azért amiért tavaly a liverpoolt akartam?vagy mivel Bl győzelemre az esélyünk minimális viszont a Címer a mezen sok vadat ejtett már legrosszabb napjain is inkább azt akarom,hogy belénkfusson az összes ilyen csürhe mielőtt kiesünk?halamadrid írta:
Ez olyan, mint amikor valaki örült a PSG-nek a Benfica helyett, hogy jaj majd úgyis elpicsázzuk őket és móresre lesznek tanítva
Keci néhányótok mint aki most érkezett meg a fórumra. Prezentációt tartotok arról,hogy a ckm öreg meghogy nincs letámadás mintha nem látná ezt mindenki.
A keret fele túl öreg vagy kiégett a keret másik fele meg túl fiatal vagy világi balfasz a legfelsőbb polchoz, viszont eggyel alatta el lehet lavírozgatni bajnoki címeket nyerni vagy elejteni 1-1 nagy vadat ha az edző beleteszi a melót és megfelelően használja ezeket a jómadarakat és ezt Zidane is meg Ancelotti is megtette.Nem hibátlan egyik sem de nélkülük sokkal szarabb lenne a helyzet.
Mármint nem lenne szarabb mert emelt fővel mennénk neki a barszának amikor romokban az egész klub a frissen távozó Cr és Zz miatt és kapunk egy 5öst a nou campban úgy,hogy a balfasz arturo vidal is betalál. Fuu mai napig áldom az eget,hogy akkor volt egy tökös edzőnk aki nem sündisznóban küldte ki a formán kívüli jóllakott és önbizalom hiányos brigádunkat a barsza ellen. Inkább egy jó kis 5-1 minthogy kapura lövés nélkül kiszopjunk 1-0ra…
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 16., szerda 22:22
És szerinted azért akartam a psg-t mert úgy gondolom bárkit összeverünk Vinidzsível és a haverokkal vagy azért amiért tavaly a liverpoolt akartam?vagy mivel Bl győzelemre az esélyünk minimális viszont a Címer a mezen sok vadat ejtett már legrosszabb napjain is inkább azt akarom,hogy belénkfusson az összes ilyen csürhe mielőtt kiesünk?halamadrid írta:Ez olyan, mint amikor valaki örült a PSG-nek a Benfica helyett, hogy jaj majd úgyis elpicsázzuk őket és móresre lesznek tanítvadzsi91 írta:
![]()
![]()
elképzelem ahogy ez a forum ezekkel az emberekkel éljenzi ahogy 5-0ra égünk párizsban emelt fővel
![]()
Szokásos túltolt dráma ‘alá madridom
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 16., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. február 16., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 16., szerda 22:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 16., szerda 21:52
Keretmenedzseles, egysikusag a valtoztatas hianya, a jovo hianya. Multbol akarunk megelni... En mar korabban is irtam, hogy a CKMből lehet mar csak 1nek lenne a 3bol helye, max 2nek.Realista24 írta: Amúgy dzsino írja, vereség, szar játék, szar meccsek, jön a shitstorm. Kroos szar, Modric vén, Case sosem volt jó, csak a másik kettő miatt, stb.
Kérdem én, mitől lenne jobb, mint tavaly ha nem igazoltunk?
A keret a bajnokságra alkalmas, BLre, Kupára nem. És?
Szarul játszunk hetek óta? Jah, ennek ellenére vezetjük a tabellát, van előnyünk, amire lehet építeni.
Egy dologban adok igazat, a keret menedzseléseben. Az ennél csak jobb lehet.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 16., szerda 21:51
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem