Tudatalatti balra húzás, ahaHalfkey írta:
Magyarországon talán a Telex áll ehhez legközelebb, de nem tudok hinni abban hogy bármiféle gond nélkül túl tud lépni egy teljes szerkesztőség azon ami az előző helyükön történt, szóval szerintem egy enyhe, akár tudatalatti balra húzás van. Ezért én szoktam néha mellé Origót is megnézni, ellensúlyozniÉs persze érdekes megfigyelni az Index lassú átfolyását enyhe kormányközeliségbe, szóválasztáson néha nagyon látszik. De ha valaki tud jobbat, nyitott vagyok
![]()

Ennél balosabbnak nehéz lenni. Amióta léteznek és már az elődnél is mindent támadnak, amit az ún. jobboldali értékekként tartunk számon. Persze "fiatalosan", nagyon trendin és főleg cinikusan. Minden pozitív hírt, rendezvényt, sikert. Legyen az stadion avató, hazafias dal, történelmi egyház, kormányzati siker, hagyományos családmodell, bármi ami a magyar történelem pozitív oldalán van, amire büszkére lennének az emberek normális esetben, vagyis identitást adna. Persze azt el kell ismerni, hogy jól csinálják. Így lesz a vérbalos, vérlibsiből tudat alatt balra húzó. A németeknél jelentek meg könyvek, hogy a szerkesztőségek milyen politikai és titkosszolgálati befolyás alatt vannak (U. Ulfkotte), ez teljesen egyértelmű itthon is, főleg az említett telex, index, 444, stb...Ez gondolom a másik oldalon is így van, ott a kormányzati elkötelezettség az egyértelmű.
Azért valahol durva belegondolni, hogy a külföldről támogatott oldalakat semlegesnek állítják be tömegek. És a falusi nénik az agymosottak..