Ahhoz képest most is itt ülök Bécsben.Remy írta:Csak téged nem engednek be többé.Realista24 írta:
Kitoloncoltak?![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 16., szerda 14:41
Ahhoz képest most is itt ülök Bécsben.Remy írta:Csak téged nem engednek be többé.Realista24 írta:
Kitoloncoltak?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 16., szerda 14:40
Csak téged nem engednek be többé.Realista24 írta:Kitoloncoltak?Remy írta: Na, osztrákoknak is kezd megjönni az eszük.
Hehe intézkedett.![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 16., szerda 14:29
Sajnos még nem kérhetek ilyet. Még van pár félév..Faust írta:
Mennyi az oradijad?Egy jo burnoutot meg kene elozni.
![]()
Ami nekem feltűnt, hogy a pozitív, negatív szempontok listázásával túl sok hangsúly esett másokra. Először is azt priorizáld, hogy neked mi a jó és rossz benne. Ne azt, hogy más mit nyerne és mit veszítene. Utána jön mindenki más.RealMadridFanatic írta: .....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 16., szerda 14:27
Kitoloncoltak?Remy írta: Na, osztrákoknak is kezd megjönni az eszük.
Hehe intézkedett.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 16., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 16., szerda 13:13
Ez biztos igaz.kierkegaard írta:Igazából ez egy téves állitás, hogy az asszonnyal és a kutyával van ki a faszod. Igazából saját magaddal van ki és a frusztrációd kivetül a környezetedre. Ha 2 év után a real madrid női focicsapatával kellene együtt lenned bezárva akkor velük lenne ki a fszod.Pad'em írta:
Én amúgy így lassan két év HO után eljutottam oda, hogy inkább a hátrányait érzem a dolognak. Kezd kilenni a fszom, asszonnyal, kutyával 40 négyzetméterenRandom eljárok jobbra balra dolgozni, mert nem férünk el normálisan, plusz 0-24h 2 éve együtt... türelmes ember vagyok de azért a faszkivan. Szintünket meg felmondta az iroda, úgyhogy bemenni se lehet opcionálisan se. Majd talán tavasszal külön kérvénnyel be lehet menni kéthetente egyszer
Valszeg ez is hozzátesz ahhoz, hogy rohadtul nincs kedvem dolgozni.
A probléma inkább azzal van, hogy ingerszegények a napjaid és ez váltja ki a feszültséget. Nem motiválhat eléggé a jelenlegi munkád vagy akár a béred rondit bele abba, hogy igazán élvezd. Munkanapok után nagy eséllyel nem csinálsz olyat ami feltöltene, ahogy lehetséges hogy hétvégén sem.
Az, hogy nem mersz lépni, az utalhat önbecsülés hiányra. Mennyire fogadod el magad, mennyire érdekel más véleménye rólad? Mennyire tudsz nemet mondnai ha rádakarnak tukmálni feladatokat, törekszel e arra, hogy téged elfogadjanak és te legyél a jófiú?
Sokat tud segíteni ha előveszel egy füzetet és leírod azt, hogy mit ad neked a munkád és mit vesz el tőled a munkád. Illetve, hogy mik a félelmeid a váltással kapcsolatban és mit nyernél egy váltással.
Ezáltal összeszeded a gondolataidat, ráadásul szembesülsz is velük/önmagaddal.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 16., szerda 13:05
Lehet itt van a gond? Az ilyen fureszelos meetingektol falra tudnek maszniPad'em írta: be kell lépnem egy 3 órás meetingre, úgyhogy majd csak délután
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 16., szerda 13:04
Az már nem meeting hanem munkanapPad'em írta:Persze ez alap, megyünk/megyek én is mindenfele, ha tehetem. Csak valahogy ez az egész munka/magánélet úgy egybefolyt, nem válik ketté, hogy az tényleg nem egészséges. Heti 3 iroda, 2 HO, nekem teljesen ideális lenne, mintahogy pl már pandémia előtt évekkel is volt melóhelyem, ahol így ment. De most lehetőségem sincs, magamnak kell megoldanom, ha nem otthon akarok dolgozni.nmate írta:
Pandémia betegsége![]()
Én minden lehetőséget megragadok, hogy kimozduljak a lakásból, ez azért tud segíteni. Kocsmakvíz, séta, fotózgatás, bringázás, futás, úszás stb. => ezt mind hétköznap. Most lehetőség is van ezekre.
Kutya gondolom segít azért, de 40m2-en nem kimondottan egészséges az.![]()
És hozzáteszem, hogy az amcsi cégem vett egy tök új irodát Budán, pont a vírus előtt, erre ott áll üresen 2 éve. Plusz Westendnél a régi több száz férőhelyes iroda, de nem lehet bemenni. Balfaszok
Hú kierkegaard, köszi, reagálok majd, de most be kell lépnem egy 3 órás meetingre, úgyhogy majd csak délután
HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 16., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 16., szerda 13:02
imadnivalo a sok sztereotipia, nyilvan mindenki ismer minden ceget es cegkulturátcart írta:Német multi a lehető legrosszabb szerinemgaborz1 írta: Én március 1-el váltok japán multitól német multihoz. +30% fizu, jelenleg fullos HO, később is maximum 2-3 nap bejárás Pestre, ami még kibírható szerintem. 4 évig bírtam a non-stop szopórollert és tűzoltást és mivel adódott egy jó lehetőség(több exkollégám is ugyanoda váltott), úgy gondoltam, hogy belevágok.Inkább dolgoznék magyar cégnek akkor már
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 16., szerda 13:01
Mennyi az oradijad?kierkegaard írta:Igazából ez egy téves állitás, hogy az asszonnyal és a kutyával van ki a faszod. Igazából saját magaddal van ki és a frusztrációd kivetül a környezetedre. Ha 2 év után a real madrid női focicsapatával kellene együtt lenned bezárva akkor velük lenne ki a fszod.Pad'em írta:
Én amúgy így lassan két év HO után eljutottam oda, hogy inkább a hátrányait érzem a dolognak. Kezd kilenni a fszom, asszonnyal, kutyával 40 négyzetméterenRandom eljárok jobbra balra dolgozni, mert nem férünk el normálisan, plusz 0-24h 2 éve együtt... türelmes ember vagyok de azért a faszkivan. Szintünket meg felmondta az iroda, úgyhogy bemenni se lehet opcionálisan se. Majd talán tavasszal külön kérvénnyel be lehet menni kéthetente egyszer
A probléma inkább azzal van, hogy ingerszegények a napjaid és ez váltja ki a feszültséget. Nem motiválhat eléggé a jelenlegi munkád vagy akár a béred rondit bele abba, hogy igazán élvezd. Munkanapok után nagy eséllyel nem csinálsz olyat ami feltöltene, ahogy lehetséges hogy hétvégén sem.
Az, hogy nem mersz lépni, az utalhat önbecsülés hiányra. Mennyire fogadod el magad, mennyire érdekel más véleménye rólad? Mennyire tudsz nemet mondnai ha rádakarnak tukmálni feladatokat, törekszel e arra, hogy téged elfogadjanak és te legyél a jófiú?
Sokat tud segíteni ha előveszel egy füzetet és leírod azt, hogy mit ad neked a munkád és mit vesz el tőled a munkád. Illetve, hogy mik a félelmeid a váltással kapcsolatban és mit nyernél egy váltással.
Ezáltal összeszeded a gondolataidat, ráadásul szembesülsz is velük/önmagaddal.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 16., szerda 13:00
Német multi a lehető legrosszabb szerinemgaborz1 írta: Én március 1-el váltok japán multitól német multihoz. +30% fizu, jelenleg fullos HO, később is maximum 2-3 nap bejárás Pestre, ami még kibírható szerintem. 4 évig bírtam a non-stop szopórollert és tűzoltást és mivel adódott egy jó lehetőség(több exkollégám is ugyanoda váltott), úgy gondoltam, hogy belevágok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 12:56
Már nem elég sztív? Én is kellek?hehetheoriginal írta: Nem erdekel Máté nyalazdmeg![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 12:49
Persze ez alap, megyünk/megyek én is mindenfele, ha tehetem. Csak valahogy ez az egész munka/magánélet úgy egybefolyt, nem válik ketté, hogy az tényleg nem egészséges. Heti 3 iroda, 2 HO, nekem teljesen ideális lenne, mintahogy pl már pandémia előtt évekkel is volt melóhelyem, ahol így ment. De most lehetőségem sincs, magamnak kell megoldanom, ha nem otthon akarok dolgozni.nmate írta:Pandémia betegségePad'em írta: Valszeg ez is hozzátesz ahhoz, hogy rohadtul nincs kedvem dolgozni![]()
Én minden lehetőséget megragadok, hogy kimozduljak a lakásból, ez azért tud segíteni. Kocsmakvíz, séta, fotózgatás, bringázás, futás, úszás stb. => ezt mind hétköznap. Most lehetőség is van ezekre.
Kutya gondolom segít azért, de 40m2-en nem kimondottan egészséges az.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 16., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 16., szerda 12:40
Igazából ez egy téves állitás, hogy az asszonnyal és a kutyával van ki a faszod. Igazából saját magaddal van ki és a frusztrációd kivetül a környezetedre. Ha 2 év után a real madrid női focicsapatával kellene együtt lenned bezárva akkor velük lenne ki a fszod.Pad'em írta:
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 12:36
Te mindent erre forgatsz ki?hehetheoriginal írta:van is akkor ertelme az egesz home officenak, ha van heti egy nap, amikor barkitol barmit elkaphatszhogy heti 1x fix, amikor közösen, jön is mindenki.![]()
![]()
kabare ez az egesz amugy
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2022. február 16., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 16., szerda 12:27
van is akkor ertelme az egesz home officenak, ha van heti egy nap, amikor barkitol barmit elkaphatszhogy heti 1x fix, amikor közösen, jön is mindenki.
huaweinél volt ilyen, hogy a derék marketingosztályt hallgattuk tágra zárt szemekkel, hogy kb masfel oran keresztul tanakodtak, hogy hol legyen az 1 db szo az uj telefon online hirdetesebenKreatív ügynökségnél account, viszket az orrom mikor hallom a munkatársait "ötletelni" meg ügyfél segget nyalni.![]()
menjel csak szepen, ne legyel buzi, vkinek belulrol kell megdontenie a rencertAmúgy jó téma a meló, engem annyi pénzért hívott most Mészárosné Andika cége amiből már jó sokat lehet félre tenni de nincs gusztusom ott lenni. DOlgozott haverom kormányközeli ügynökségnél, vicc ami ott megy, szerintem el tudjátok képzelni.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 16., szerda 12:24
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem