Német multi a lehető legrosszabb szerinemgaborz1 írta: Én március 1-el váltok japán multitól német multihoz. +30% fizu, jelenleg fullos HO, később is maximum 2-3 nap bejárás Pestre, ami még kibírható szerintem. 4 évig bírtam a non-stop szopórollert és tűzoltást és mivel adódott egy jó lehetőség(több exkollégám is ugyanoda váltott), úgy gondoltam, hogy belevágok.
OFF
Re: OFF
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze ez alap, megyünk/megyek én is mindenfele, ha tehetem. Csak valahogy ez az egész munka/magánélet úgy egybefolyt, nem válik ketté, hogy az tényleg nem egészséges. Heti 3 iroda, 2 HO, nekem teljesen ideális lenne, mintahogy pl már pandémia előtt évekkel is volt melóhelyem, ahol így ment. De most lehetőségem sincs, magamnak kell megoldanom, ha nem otthon akarok dolgozni.nmate írta:Pandémia betegségePad'em írta: Valszeg ez is hozzátesz ahhoz, hogy rohadtul nincs kedvem dolgozni![]()
Én minden lehetőséget megragadok, hogy kimozduljak a lakásból, ez azért tud segíteni. Kocsmakvíz, séta, fotózgatás, bringázás, futás, úszás stb. => ezt mind hétköznap. Most lehetőség is van ezekre.
Kutya gondolom segít azért, de 40m2-en nem kimondottan egészséges az.![]()
És hozzáteszem, hogy az amcsi cégem vett egy tök új irodát Budán, pont a vírus előtt, erre ott áll üresen 2 éve. Plusz Westendnél a régi több száz férőhelyes iroda, de nem lehet bemenni. Balfaszok
Hú kierkegaard, köszi, reagálok majd, de most be kell lépnem egy 3 órás meetingre, úgyhogy majd csak délután
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
kierkegaard
Igazából ez egy téves állitás, hogy az asszonnyal és a kutyával van ki a faszod. Igazából saját magaddal van ki és a frusztrációd kivetül a környezetedre. Ha 2 év után a real madrid női focicsapatával kellene együtt lenned bezárva akkor velük lenne ki a fszod.Pad'em írta:
Én amúgy így lassan két év HO után eljutottam oda, hogy inkább a hátrányait érzem a dolognak. Kezd kilenni a fszom, asszonnyal, kutyával 40 négyzetméterenRandom eljárok jobbra balra dolgozni, mert nem férünk el normálisan, plusz 0-24h 2 éve együtt... türelmes ember vagyok de azért a faszkivan. Szintünket meg felmondta az iroda, úgyhogy bemenni se lehet opcionálisan se. Majd talán tavasszal külön kérvénnyel be lehet menni kéthetente egyszer
Valszeg ez is hozzátesz ahhoz, hogy rohadtul nincs kedvem dolgozni.
A probléma inkább azzal van, hogy ingerszegények a napjaid és ez váltja ki a feszültséget. Nem motiválhat eléggé a jelenlegi munkád vagy akár a béred rondit bele abba, hogy igazán élvezd. Munkanapok után nagy eséllyel nem csinálsz olyat ami feltöltene, ahogy lehetséges hogy hétvégén sem.
Az, hogy nem mersz lépni, az utalhat önbecsülés hiányra. Mennyire fogadod el magad, mennyire érdekel más véleménye rólad? Mennyire tudsz nemet mondnai ha rádakarnak tukmálni feladatokat, törekszel e arra, hogy téged elfogadjanak és te legyél a jófiú?
Sokat tud segíteni ha előveszel egy füzetet és leírod azt, hogy mit ad neked a munkád és mit vesz el tőled a munkád. Illetve, hogy mik a félelmeid a váltással kapcsolatban és mit nyernél egy váltással.
Ezáltal összeszeded a gondolataidat, ráadásul szembesülsz is velük/önmagaddal.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Te mindent erre forgatsz ki?hehetheoriginal írta:van is akkor ertelme az egesz home officenak, ha van heti egy nap, amikor barkitol barmit elkaphatszhogy heti 1x fix, amikor közösen, jön is mindenki.![]()
![]()
kabare ez az egesz amugy
Akkor írom a teljes sztorit, bár ezt is kiforgatod majd: ahova megyek, covid előtt is volt rendes HO, heti 2-3 ment nekik otthonról, így céges szemmel egyrészt kisebb iroda is elég (mivel rotálódhatnak a bent lévő csapatok), másrészt mindkét rendszer előnye kijön - ami természetesen szinkronizált bejáráson múlik. Egyelőre heti 1 az idézőjelben vett fix, ebben nem a cég egyezett meg, hanem a csapat. Akik felvállalják azt, hogy el is kaphatják, igen. Szóval ne trollkodj már ebbe is bele, a faszomat
-
gaborz1
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Én március 1-el váltok japán multitól német multihoz. +30% fizu, jelenleg fullos HO, később is maximum 2-3 nap bejárás Pestre, ami még kibírható szerintem. 4 évig bírtam a non-stop szopórollert és tűzoltást és mivel adódott egy jó lehetőség(több exkollégám is ugyanoda váltott), úgy gondoltam, hogy belevágok.
- hehetheoriginal
van is akkor ertelme az egesz home officenak, ha van heti egy nap, amikor barkitol barmit elkaphatszhogy heti 1x fix, amikor közösen, jön is mindenki.
kabare ez az egesz amugy
huaweinél volt ilyen, hogy a derék marketingosztályt hallgattuk tágra zárt szemekkel, hogy kb masfel oran keresztul tanakodtak, hogy hol legyen az 1 db szo az uj telefon online hirdetesebenKreatív ügynökségnél account, viszket az orrom mikor hallom a munkatársait "ötletelni" meg ügyfél segget nyalni.![]()
menjel csak szepen, ne legyel buzi, vkinek belulrol kell megdontenie a rencertAmúgy jó téma a meló, engem annyi pénzért hívott most Mészárosné Andika cége amiből már jó sokat lehet félre tenni de nincs gusztusom ott lenni. DOlgozott haverom kormányközeli ügynökségnél, vicc ami ott megy, szerintem el tudjátok képzelni.![]()
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kreatív ügynökségnél account, viszket az orrom mikor hallom a munkatársait "ötletelni" meg ügyfél segget nyalni.
Amúgy jó téma a meló, engem annyi pénzért hívott most Mészárosné Andika cége amiből már jó sokat lehet félre tenni de nincs gusztusom ott lenni. DOlgozott haverom kormányközeli ügynökségnél, vicc ami ott megy, szerintem el tudjátok képzelni.
Amúgy jó téma a meló, engem annyi pénzért hívott most Mészárosné Andika cége amiből már jó sokat lehet félre tenni de nincs gusztusom ott lenni. DOlgozott haverom kormányközeli ügynökségnél, vicc ami ott megy, szerintem el tudjátok képzelni.
Nem illik.
- nmate
Ezzel hasonlóan vagyok, minusz kutya.Pad'em írta: Kezd kilenni a fszom, asszonnyal, kutyával 40 négyzetméteren
A bejárást én is pozitívumnak raktam, de az nálam viszont nem bejárás, hogy egyedül, max még egy valakivel megyek be az irodába, erre értettem, hogy heti 1x fix, amikor közösen, jön is mindenki.
Pandémia betegségePad'em írta: Valszeg ez is hozzátesz ahhoz, hogy rohadtul nincs kedvem dolgozni
Én minden lehetőséget megragadok, hogy kimozduljak a lakásból, ez azért tud segíteni. Kocsmakvíz, séta, fotózgatás, bringázás, futás, úszás stb. => ezt mind hétköznap. Most lehetőség is van ezekre.
Kutya gondolom segít azért, de 40m2-en nem kimondottan egészséges az.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OF?ziro4vr írta: Én bejárok heti 2-3x, kevés a 64 nm is az asszony meg a kutya mellett.![]()
Pláne hogy kivagyok attól amit dolgozik és amilyen meetingjei vannak de ez más téma.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én bejárok heti 2-3x, kevés a 64 nm is az asszony meg a kutya mellett.
Pláne hogy kivagyok attól amit dolgozik és amilyen meetingjei vannak de ez más téma.
Pláne hogy kivagyok attól amit dolgozik és amilyen meetingjei vannak de ez más téma.
Nem illik.
- Pad'em
Faterom elkövette a vállalkozó lét szerintem összes elkövethető hibáját, aminek 10 éven át szoptuk a következményeit, szóval valahogy ez mindig bennem lesz és sose lesz kellő ambícióm belevágni. Ezért is lettem többek közt közgazdász pl és nem villanyszerelő mint ő, sors fintora ha nem lenne apám teljesen hülye a világ összes pénzét megkereshetné manapság. Na mind1, legalább nem dolgoztam sokat és az idő is elment ezen a délelőttön, köszi srácokhehetheoriginal írta: csinalj sajat vallalkozast.
hehetheoriginal írta: gyava pöcsseg az mindenkinel (meg Steve-nel is, aki amugy gecinagy rambo, csak meleg)
Na sok sikert, biztos fasza lesz.nmate írta: Igazából kb. fél éve elmentem egy multihoz kevesebb fizuért, hogy szakmailag mélyüljek picit. Képzéseket csináltam, türelmesen végeztem a munkámat, nyugisan tanulgattam, olvasgattam csomó mindent ami előjött közben, aztán elkezdtem interjúzni. Jött egy +15%-os fizuval olyan ajánlat, amit ráadásul szívesebben is csinálok (frontend webfejlesztéssel szemben a backend), így gondolkodás nélkül léptem. Plusz jóval kisebb cég, motiváltabb arcok, heti 1x irodába járás összejön már náluk most is, közös programok, ráadásul közelebb is leszek a tűzhöz, mivel ez senior pozi. Nem 9to5 egy laptop felett görnyedek és max 15 percet beszélek emberekkel, akik ha épp nem főznek akkor netflixeznek, jobb esetben a gyerekkel tanulnak
Én amúgy így lassan két év HO után eljutottam oda, hogy inkább a hátrányait érzem a dolognak. Kezd kilenni a fszom, asszonnyal, kutyával 40 négyzetméteren
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nmate
Dupla ennyiért sePad'em írta: És mi jön most, ugye nem volt üresedés a Bernabeu portaszolgálaton, amiről lecsúsztam?
Igazából kb. fél éve elmentem egy multihoz kevesebb fizuért, hogy szakmailag mélyüljek picit. Képzéseket csináltam, türelmesen végeztem a munkámat, nyugisan tanulgattam, olvasgattam csomó mindent ami előjött közben, aztán elkezdtem interjúzni. Jött egy +15%-os fizuval olyan ajánlat, amit ráadásul szívesebben is csinálok (frontend webfejlesztéssel szemben a backend), így gondolkodás nélkül léptem. Plusz jóval kisebb cég, motiváltabb arcok, heti 1x irodába járás összejön már náluk most is, közös programok, ráadásul közelebb is leszek a tűzhöz, mivel ez senior pozi. Nem 9to5 egy laptop felett görnyedek és max 15 percet beszélek emberekkel, akik ha épp nem főznek akkor netflixeznek, jobb esetben a gyerekkel tanulnak
- hehetheoriginal
csinalj sajat vallalkozast.
a gyava pöcsseg az mindenkinel (meg Steve-nel is, aki amugy gecinagy rambo, csak meleg
) megvan, azon ne aggodj.
esszel kell nyilvan, de addig csinald, amig van ra lehetoseg, akarat, alkalom, ido es energia.
a gyava pöcsseg az mindenkinel (meg Steve-nel is, aki amugy gecinagy rambo, csak meleg
esszel kell nyilvan, de addig csinald, amig van ra lehetoseg, akarat, alkalom, ido es energia.
kuldott nekem egy cv-t, nalam akar takaritaniÉs mi jön most, ugye nem volt üresedés a Bernabeu portaszolgálaton, amiről lecsúsztam?
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
prof. Hehe rátapintott a lényegre, pont melóváltással kacérkodom
Csak kacérkodás egyelőre, valójában rohadtul nincs kedvem az egész procedúrához, de a fizu nevetséges perpill ilyen árak mellett.
Rá is szántam magam, találtam egy állást ami tetszett, 4 körös interjú, interjú amerikai managerrel két ünnep közt este, interjú magyar SSC managerrel, svájci kollégával, épp csak a pápával nem volt. "Fúú nagyon jó vagy, legjobb jelentkező ever, fizuigény simaügy, szakmailag a szeren, de jó lesz majd együtt dolgozni", etc, épp csak nem pippantottak le online, aztán a 4.kör után eltűntek egy hónapra. Mondom dobok rájuk egy emailt, hogy legalább annyit lökjetek már ezekután, hogy b*szd meg balfasz nem nyert. Erre hív egy órával rá HRes kollegina, hogy jaaaj ne haragudjak már, ha tehetnék mindkettőnket felvennék de befutott egy tapasztaltabb jelentkező. Van más pozi is érdekel? Anyátok pcsája.
Na szóval, motiváció ügyben megcsappantam, pláne, hogy a jelenlegi meló megfelelne ha mondjuk a piachoz illeszkedő fizut adnának. De amúgy 7 év multi után vmi teljesen új se lenne rossz, de ahhoz meg gyáva pöcs vagyok.
Rá is szántam magam, találtam egy állást ami tetszett, 4 körös interjú, interjú amerikai managerrel két ünnep közt este, interjú magyar SSC managerrel, svájci kollégával, épp csak a pápával nem volt. "Fúú nagyon jó vagy, legjobb jelentkező ever, fizuigény simaügy, szakmailag a szeren, de jó lesz majd együtt dolgozni", etc, épp csak nem pippantottak le online, aztán a 4.kör után eltűntek egy hónapra. Mondom dobok rájuk egy emailt, hogy legalább annyit lökjetek már ezekután, hogy b*szd meg balfasz nem nyert. Erre hív egy órával rá HRes kollegina, hogy jaaaj ne haragudjak már, ha tehetnék mindkettőnket felvennék de befutott egy tapasztaltabb jelentkező. Van más pozi is érdekel? Anyátok pcsája.
Na szóval, motiváció ügyben megcsappantam, pláne, hogy a jelenlegi meló megfelelne ha mondjuk a piachoz illeszkedő fizut adnának. De amúgy 7 év multi után vmi teljesen új se lenne rossz, de ahhoz meg gyáva pöcs vagyok.
És mi jön most, ugye nem volt üresedés a Bernabeu portaszolgálaton, amiről lecsúsztam?nmate írta: Pluszegy, nekem holnap lesz utolsó napom, fél évet bírtam multis környezetben.![]()
Alakul, de vagyok olyan szerencsés, hogy nem kell albérletet fizetnemFaust írta: Ki kell fizetni az albit, nem?![]()
- nmate
Pluszegy, nekem holnap lesz utolsó napom, fél évet bírtam multis környezetben.hehetheoriginal írta:neked kell akarnod. ha nem akarod igazan, vagy nem okoz örömet, akkor válts.Nincs valakinek vmi motivációs tippje, hogy vegye így rá az ember magát a munkára?![]()
szivesen![]()
Amúgy olvassatok, könyvet, ne ledes kijelzőt. (beszélek én, aki korábban 2x annyit könyvet olvastott 1 év alatt, mint pandemic óta összesen)
Ki kell fizetni az albit, nem?Pad'em írta: Szintén zenész, 2-ig fenn voltam, pedig hullafáradt voltam egész napDe legalább így ez ma is elmondható
Nincs valakinek vmi motivációs tippje, hogy vegye így rá az ember magát a munkára?![]()
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kb ekkor voltam ébren én is, pedig nem jellemző!ikarus93 írta: Meccstōl függetlenül csak én nem tudok aludni ma ?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
neked kell akarnod. ha nem akarod igazan, vagy nem okoz örömet, akkor válts.Nincs valakinek vmi motivációs tippje, hogy vegye így rá az ember magát a munkára?![]()
szivesen
thereisonly1ronaldo