OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 12:22

Pad'em írta: Kezd kilenni a fszom, asszonnyal, kutyával 40 négyzetméteren
Ezzel hasonlóan vagyok, minusz kutya.

A bejárást én is pozitívumnak raktam, de az nálam viszont nem bejárás, hogy egyedül, max még egy valakivel megyek be az irodába, erre értettem, hogy heti 1x fix, amikor közösen, jön is mindenki.
Pad'em írta: Valszeg ez is hozzátesz ahhoz, hogy rohadtul nincs kedvem dolgozni
Pandémia betegsége :D
Én minden lehetőséget megragadok, hogy kimozduljak a lakásból, ez azért tud segíteni. Kocsmakvíz, séta, fotózgatás, bringázás, futás, úszás stb. => ezt mind hétköznap. Most lehetőség is van ezekre.
Kutya gondolom segít azért, de 40m2-en nem kimondottan egészséges az. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 16., szerda 12:20

ziro4vr írta: Én bejárok heti 2-3x, kevés a 64 nm is az asszony meg a kutya mellett. :mrgreen:

Pláne hogy kivagyok attól amit dolgozik és amilyen meetingjei vannak de ez más téma. :mrgreen:
OF?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 16., szerda 12:17

Én bejárok heti 2-3x, kevés a 64 nm is az asszony meg a kutya mellett. :mrgreen:

Pláne hogy kivagyok attól amit dolgozik és amilyen meetingjei vannak de ez más téma. :mrgreen:
Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 12:12

hehetheoriginal írta: csinalj sajat vallalkozast.
Faterom elkövette a vállalkozó lét szerintem összes elkövethető hibáját, aminek 10 éven át szoptuk a következményeit, szóval valahogy ez mindig bennem lesz és sose lesz kellő ambícióm belevágni. Ezért is lettem többek közt közgazdász pl és nem villanyszerelő mint ő, sors fintora ha nem lenne apám teljesen hülye a világ összes pénzét megkereshetné manapság. Na mind1, legalább nem dolgoztam sokat és az idő is elment ezen a délelőttön, köszi srácok :D
hehetheoriginal írta: gyava pöcsseg az mindenkinel (meg Steve-nel is, aki amugy gecinagy rambo, csak meleg :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol: Várom Istvánunk válaszát
nmate írta: Igazából kb. fél éve elmentem egy multihoz kevesebb fizuért, hogy szakmailag mélyüljek picit. Képzéseket csináltam, türelmesen végeztem a munkámat, nyugisan tanulgattam, olvasgattam csomó mindent ami előjött közben, aztán elkezdtem interjúzni. Jött egy +15%-os fizuval olyan ajánlat, amit ráadásul szívesebben is csinálok (frontend webfejlesztéssel szemben a backend), így gondolkodás nélkül léptem. Plusz jóval kisebb cég, motiváltabb arcok, heti 1x irodába járás összejön már náluk most is, közös programok, ráadásul közelebb is leszek a tűzhöz, mivel ez senior pozi. Nem 9to5 egy laptop felett görnyedek és max 15 percet beszélek emberekkel, akik ha épp nem főznek akkor netflixeznek, jobb esetben a gyerekkel tanulnak
Na sok sikert, biztos fasza lesz.

Én amúgy így lassan két év HO után eljutottam oda, hogy inkább a hátrányait érzem a dolognak. Kezd kilenni a fszom, asszonnyal, kutyával 40 négyzetméteren :lol: Random eljárok jobbra balra dolgozni, mert nem férünk el normálisan, plusz 0-24h 2 éve együtt... türelmes ember vagyok de azért a faszkivan. Szintünket meg felmondta az iroda, úgyhogy bemenni se lehet opcionálisan se. Majd talán tavasszal külön kérvénnyel be lehet menni kéthetente egyszer :lol: Valszeg ez is hozzátesz ahhoz, hogy rohadtul nincs kedvem dolgozni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 11:57

Pad'em írta: És mi jön most, ugye nem volt üresedés a Bernabeu portaszolgálaton, amiről lecsúsztam?
Dupla ennyiért se :mrgreen:

Igazából kb. fél éve elmentem egy multihoz kevesebb fizuért, hogy szakmailag mélyüljek picit. Képzéseket csináltam, türelmesen végeztem a munkámat, nyugisan tanulgattam, olvasgattam csomó mindent ami előjött közben, aztán elkezdtem interjúzni. Jött egy +15%-os fizuval olyan ajánlat, amit ráadásul szívesebben is csinálok (frontend webfejlesztéssel szemben a backend), így gondolkodás nélkül léptem. Plusz jóval kisebb cég, motiváltabb arcok, heti 1x irodába járás összejön már náluk most is, közös programok, ráadásul közelebb is leszek a tűzhöz, mivel ez senior pozi. Nem 9to5 egy laptop felett görnyedek és max 15 percet beszélek emberekkel, akik ha épp nem főznek akkor netflixeznek, jobb esetben a gyerekkel tanulnak :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 16., szerda 11:48

csinalj sajat vallalkozast.

a gyava pöcsseg az mindenkinel (meg Steve-nel is, aki amugy gecinagy rambo, csak meleg :mrgreen: ) megvan, azon ne aggodj.
esszel kell nyilvan, de addig csinald, amig van ra lehetoseg, akarat, alkalom, ido es energia.
És mi jön most, ugye nem volt üresedés a Bernabeu portaszolgálaton, amiről lecsúsztam?
kuldott nekem egy cv-t, nalam akar takaritani :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 11:35

prof. Hehe rátapintott a lényegre, pont melóváltással kacérkodom :D Csak kacérkodás egyelőre, valójában rohadtul nincs kedvem az egész procedúrához, de a fizu nevetséges perpill ilyen árak mellett.

Rá is szántam magam, találtam egy állást ami tetszett, 4 körös interjú, interjú amerikai managerrel két ünnep közt este, interjú magyar SSC managerrel, svájci kollégával, épp csak a pápával nem volt. "Fúú nagyon jó vagy, legjobb jelentkező ever, fizuigény simaügy, szakmailag a szeren, de jó lesz majd együtt dolgozni", etc, épp csak nem pippantottak le online, aztán a 4.kör után eltűntek egy hónapra. Mondom dobok rájuk egy emailt, hogy legalább annyit lökjetek már ezekután, hogy b*szd meg balfasz nem nyert. Erre hív egy órával rá HRes kollegina, hogy jaaaj ne haragudjak már, ha tehetnék mindkettőnket felvennék de befutott egy tapasztaltabb jelentkező. Van más pozi is érdekel? Anyátok pcsája.

Na szóval, motiváció ügyben megcsappantam, pláne, hogy a jelenlegi meló megfelelne ha mondjuk a piachoz illeszkedő fizut adnának. De amúgy 7 év multi után vmi teljesen új se lenne rossz, de ahhoz meg gyáva pöcs vagyok.
nmate írta: Pluszegy, nekem holnap lesz utolsó napom, fél évet bírtam multis környezetben. :mrgreen:
És mi jön most, ugye nem volt üresedés a Bernabeu portaszolgálaton, amiről lecsúsztam?
Faust írta: Ki kell fizetni az albit, nem? :mrgreen:
Alakul, de vagyok olyan szerencsés, hogy nem kell albérletet fizetnem :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 11:06

hehetheoriginal írta:
Nincs valakinek vmi motivációs tippje, hogy vegye így rá az ember magát a munkára? :lol:
neked kell akarnod. ha nem akarod igazan, vagy nem okoz örömet, akkor válts.

szivesen :mrgreen:
Pluszegy, nekem holnap lesz utolsó napom, fél évet bírtam multis környezetben. :mrgreen:

Amúgy olvassatok, könyvet, ne ledes kijelzőt. (beszélek én, aki korábban 2x annyit könyvet olvastott 1 év alatt, mint pandemic óta összesen)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 16., szerda 11:04

Pad'em írta: Szintén zenész, 2-ig fenn voltam, pedig hullafáradt voltam egész nap :D De legalább így ez ma is elmondható

Nincs valakinek vmi motivációs tippje, hogy vegye így rá az ember magát a munkára? :lol:
Ki kell fizetni az albit, nem? :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 16., szerda 10:53

ikarus93 írta: Meccstōl függetlenül csak én nem tudok aludni ma ?
Kb ekkor voltam ébren én is, pedig nem jellemző! :D
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 16., szerda 10:44

neked kell akarnod. ha nem akarod igazan, vagy nem okoz örömet, akkor válts.

szivesen :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 10:41

Szintén zenész, 2-ig fenn voltam, pedig hullafáradt voltam egész nap :D De legalább így ez ma is elmondható

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 16., szerda 10:36

Valami biztos volt a levegőben, a fiam is fennt volt egész éjszaka.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 16., szerda 6:59

Én is elég nehezen aludtam el, pedig jó alvó vagyok és egész nap almosnak éreztem magam
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. február 16., szerda 3:25

Meccstōl függetlenül csak én nem tudok aludni ma ?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 15., kedd 8:44

Tudom kutyát nem érdekli :mrgreen: , de ha már egyszer linkeltem, itt a follow-up, volt benne egy bug :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 13., vasárnap 22:13

Vegre egy kis szenvedely :kalapos:
thereisonly1ronaldo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 13., vasárnap 21:51

hehetheoriginal írta:
sebydani írta:

Mikor láttam a hírt nekem is egyből hehe jutott eszembe :kalapos:
Fúj
Ne ellenkezz :sziv:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 13., vasárnap 21:45

sebydani írta:
Fúj
thereisonly1ronaldo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 13., vasárnap 20:52

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: